Boşandıktan sonra çocuklarını görmeyen baba

Erkekler ayrılık sürecinde çok cirkinlesiyorlar ne yaparsa yapsın bunu kişisel algılamayın hata aramayın kendinizde inanın bu benim eşim mı ben bununla nasıl evlenmişim diyeceksiniz ..herşey bittiğinde kuş gibi olucaksiniz aileniz destekcinizdir umarım :KK68:

Çok şükür evet destekler zaten çekemediği nokta o
Aynen şu an tanıyamıyorum yaptıklarından söylediklerinden ötürü bir an önce kurtulurum inşallah :dua:

Evet özet bu 1 saatlik uzaklıktaki bir şehirde yaşayan çocuklarımın babası çocuklarını gormeye gelmiyor.O kadar zoruma gidiyor o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam.15 tatilde 1 hafta yanında kaldı .Gelince kızım ağladı bende bunu babasına söyledim .Tamam falan dedi .Bı daha da aramadı .Küçük kızım 4 yaşında çok özlüyor babasını .Allah'ım bı insan nasıl çocuklarını aramaz .Nasıl sevmez .Allah bildiği gibi yapsın .
Babaannem babami dogurup vefat etmis.Dedem ikinci kez evlenmis ve tekrar cocuklari olmus..Biz dedeme gitmistik bir gün, ikinci karisindan olan cocuklardan da torunu olmustu.Uvey babaannem dalga gecer gibi hangisini daha cok seviyorsun torunlarin dedi.Dedem cevabi: kendi torunumu tabiki cunku bu öz torunum demisti 🤣🤣 biz uvey torunmusuz yani ..Bana uzak allahlarina yakin olsunlar o gunden sonra..Takmayin kimi karakter yoksunu erkekler boyle..Siz kizlarin ilgisini dagitin.Belliki bu adamdan baba olmayacak.Onlara destek olacak bir anne kirk tane babaya bedel unutmayin.Ve yanlarinda sakin üzülmeyin cok etkilenirler..Babayi kotulemeyin de ama ilgilerini baska baska yönlere kaydirin..Cok mutlu olun

Kızım geçen diyorki büyük olan baba 1 saatlik yol gelebilirsin .Gelemem diyor .Küçük söz baba aglamicam diyor .Ama tık yok .Hayırlısı böyleymiş. Bazen yoklukla sinanıyor insan
Allah onu bildiği gibi yapsın, vicdansız pislik... Siz güçlü durun, inşallah evlatlarınız ile çok çok mutlu olursunuz ♥️🤲

Hala sizinle evli de ondan öyle siz olmayın bakalim hayatında dönüp bakar mi
Ne yazık ki, whiteoses099 dediği doğru . Anne ile yaşayan cocuklara diş bilemeye başlıyor babalar. Boşanma davasının başında çocukları almak için uğraşan babanın, çocuklar mahkemede annemizle kalmak istiyoruz dedikleri için telefonları açmayan baba gördüm. Bu arada ben adamın vekiliydim. Gözden ırak olunca gönülden de ırak oluyor çocuklar.

Ne güzel nispet yapmışınız bravo
Nispetmi? Amacim asla bu degil! Oyle iyi babalarda var . Bunu demeye calisiyorum herkesi bir kefene asla koyamazsiniz. Konu sahibinede uzuldum gonul
Isterki her baba cocuklariyla ilgilensin. Allah kimseye bu durumu yasatmasin

Evliykende çocuğu ameliyat olacakken bırakıp gittiğini bilirim

zaten adam gibi adamlığı geçtim doğru düzgün baba olsa sen bu adamı bırakmazdın orası kesin.
çocukların üzülünce sen de üzülüyorsun anlıyorum ama herif beş para etmezin önde gideni.. bir zaman sonra çocuklar da onun yokluğunu kanıksayacaklar ve onu hayatlarında aramayacaklar bile.. otursun o herif buna yansın asıl..
bu süreçte de çocuklarının psikolojik olarak yara almasını istemiyorsan iyi bir pedagog ile görüşmende fayda olacağını düşünüyorum.

Ne yazık ki, whiteoses099 dediği doğru . Anne ile yaşayan cocuklara diş bilemeye başlıyor babalar. Boşanma davasının başında çocukları almak için uğraşan babanın, çocuklar mahkemede annemizle kalmak istiyoruz dedikleri için telefonları açmayan baba gördüm. Bu arada ben adamın vekiliydim. Gözden ırak olunca gönülden de ırak oluyor çocuklar.
Sanirim babalık öğrenilen belki bazen de ogrenilemeyen bir duygu ..annesini sevdikleri cocugu baska adamdan da oksa bagirlarina basıyorlar ama kendinden olma evlatlari gözleri görmüyor maalesef

Ben anne baba sevgisi gormedim .Bir insan bir insani nasıl sever hiç bir fikrim yoktu evlendiğimde ki gerçekten berbat bir karakter olduğu aslında belli ama bırakamadım .Hayatım boyunca bunun eksikliğini yaşadım ben .istedim ki kizlarim yaşasın ama olmadı .24 yaş aklıyla zannediyorum ki namaz kilan herkes evliya.Ama 35 yaşımda şunu anladimki insanlık ne dinle ne ırkla ne eğitimle oluyor .Bambaşka bir şey .Bu yüzden boşanmaya karar verdim .Hayatta yaptığım tek yanlış bu adamla evlenmek oldu bakalım o da biraz kader bira akıl bir herşey işte.Genc kızlar lütfen akıllı olun .

Burada bir kez psikologumun soyledigi bir sözü yazmistim ve linç edilmistim. Burada okudugum konular da bu sözü hakli çıkarıyor. Ayni şeyi söyleyeceğim yine. Babalar baba olduklarının 4. Senede anliyorlarmış.

Bizler karnimizda olduğunu bildigimizden itibaren anneyiz. Onlar seneler sonra baba.

Niye bilmiyorum. Genellemek de dogru degil ama benim çevremde ve burada okuduklarimda canla kalple seven bir baba modeli olmadı hiç.
Çok saçma benim babam dünyanın en iyi babasıydı bana göre onun kadar sevgi dolu bir insan tanımadım aynı şekilde eşim De bebeğimize çok ilgili çok şükür,

Bu ilgisizlik tamamen karakter meselesi ve aileden gördükleri sevgi mirasıyla ilgili

Back
X