Boşandıktan sonra görüşelim diyen ex eş

Kesinlikle bir yanda sanki özlüyor gibi oluyorum bende de hata var bende o özledim diye konuşmak hata idi. Numaramı değiştirmek doğru olur mu

Ortada çocuk yok bişey yok. Bu adami engelleyebilirsin. Çocuk oyuncağimi bu? Ne diye adamla konuşuyorsun?

Adam "gel tekrar nikah yapalim" dese yapacakmiydin?

Ya gercekten ailelere yazik. Evladiliza destek olalim derler, evlat halen elin manyağina takili.

Hangi eski gunleri ozledin kaynananin evinde sabahtan aksama is yaptigin gunlerimi yoksa abisinin seni kovdugu gunleri mi?
Hayret bir seysin ya.
Senin basit biri olmanla alakasi yok adamin cani sevismek istemis kolay yoldan. Sen basit degilsin o basit.
Aynı evde iken mutlu olduğumuz zamanları ama onlarda çok kısa sürmüştü belkide aile evindeki rahatlık huzur böyle etki etti. Gerçekten o günler kabus gibiydi. Haklısınız basit ve adi biri. Yani herkesin uzak durması gereken biri. Birde geçen gün dedi ki birini bulamazsam belki yasak ilişki yaşarım dedi. Dedim evli kadınkarla mı. He dedi. Dedim bu ahlaksızlık sonra dedi yok şaka ama bulurum belki birini kimseyi bulamadım daha dedi. Sonraki günde seni hala seviyorum yine olsa seninle olurum bilmem ne

Ortada çocuk vs bağ yoksa ayrılılan eski eşle iletişim halinde olmayı doğru bulmuyorum. Konuşabiliyor olsaydınız zaten eski olmazdı.

Normal arkadaş olamazsınız bu saatten sonra. Zaten arkadaş olabilseydiniz evliliğiniz devam ederdi. Bakın ne amaçla, ne niyetle olursa olsun bu adamla konuşmayın. Yolunuza bakın. Hayat çok güzel, geleceğinize ve yapmak istediklerinize odaklanın. Siz kendinize değer vermeyi öğrenirseniz, size değer veren biri karşınıza mutlaka çıkacaktır.
Çok teşekkür ederim. Buraya yazmasam günlerce kötü hisseder üzülürdüm. Şuan sınavlara hazırlanıyorum ehliyet alacam inşallah direksiyon derslerim var. Yeni başlangıçlar olarak kendimi geliştirmek istediğin için de ayrıldıktan sonra aileme ve kendime odaklandım. Ama aklım bazen beni alt üst ediyor böyle bir saçmalık da yaptığım için kendime kızıyorum

Barışmak istiyorsa insan gibi olsun
Otursun konuşsun sakın öyle bir şey yapma iyice özgüveni yükselir .
Barışılacak gibi iyi biri değil. Yoksa çoktan düzelirdi ama karaktersiz, sapık düşünceli gerçekten berbat biri. Ama o yanlarını arada gizlediği için bir anda değil zamanla görülüyor

Hangi eski gunleri ozledin kaynananin evinde sabahtan aksama is yaptigin gunlerimi yoksa abisinin seni kovdugu gunleri mi?
Hayret bir seysin ya.
Senin basit biri olmanla alakasi yok adamin cani sevismek istemis kolay yoldan. Sen basit degilsin o basit.
Astım krizi geçirirken kocasının ilacını vermeyip öylece bırakıp gittiği ölüme yaklaştığı günleri de özlemiş olabilir.

E buna bir nevi siz müsaade etmişsiniz. Adam yazdıkça cevap verirseniz, bende eski günleri özlüyorum derseniz; eski ex eş yerinde olsam bende beraber 1gün geçirmek istediğimi söylerdim.

Yapmanız gereken, boşandıktan sonra heryerden engelleyip telefon numaranızı değişmeniz veya hiç bir şekilde cevap vermemeniz gerektiği idi.
Bu yüzü ona siz vermişsiniz. Şuan boşuna sinirleniyorsunuz.

Ortada çocuk yok bişey yok. Bu adami engelleyebilirsin. Çocuk oyuncağimi bu? Ne diye adamla konuşuyorsun?

Adam "gel tekrar nikah yapalim" dese yapacakmiydin?

Ya gercekten ailelere yazik. Evladiliza destek olalim derler, evlat halen elin manyağina takili.
Gerçekten haklısınız ailem konuştuğumu bilse yıkılır. Çünkü babamda annemde abimde dimdik arkamda durdu. Hele bu otelde görüşelim lafını duysa kan çıkar gerçekten kötü olur sinirlenirler. Ama aklımı başıma alıyorum o karaktersiz, edepsiz şahısı her yerden engelledim. Bir daha engelini de açmam muhattap dahi olmam

E buna bir nevi siz müsaade etmişsiniz. Adam yazdıkça cevap verirseniz, bende eski günleri özlüyorum derseniz; eski ex eş yerinde olsam bende beraber 1gün geçirmek istediğimi söylerdim.

Yapmanız gereken, boşandıktan sonra heryerden engelleyip telefon numaranızı değişmeniz veya hiç bir şekilde cevap vermemeniz gerektiği idi.
Bu yüzü ona siz vermişsiniz. Şuan boşuna sinirleniyorsunuz.
Haklısınız tabii engelledim tabi ama eski konuları açtı eskide kaldı o günler ama aklıma gelince özlüyorum dedim. Gelde görüşelim bir yerlerde yakın olalım demedim o bunu dediği için sinirlendim ama tabi o ahlak yoksunu olduğu için böyle konuştu. İşte bundan sonra engeli kalkmayacak ve bir daha muhattap olmayacam.

Burda konumu bilen biliyor hanımlar. Bazen saçmalıyorum eski eş yazınca cevap verdiğim için mi bilmiyorum bugün canımı aşrı sıktı. O konuşmaya başlayınca saçmaladım bende yazmaya başladım. Nasıl yüz buldu ise tabi dil de döküyor ayrıldık ama canım bitanem bilmem ne. Özlediğini söyledi bende hata ettim bende eski günleri özlüyorum ama bitti geride kaldı o günler dedim. Neyse bugün öyle birşey dedi ki sinirlerim bozuldu. Bana dedi ki yanına geleyim otelde kalalım birlikte sende arkadaşımda kalacağını söyle. Ben dedim nikahımız bitti bunu bana nasıl dersin basit biri miyim ben. Oofff sende dedi işte. O kadar sinirliyim ki şuan mesaja cevap vermiyor hesabını sormak istiyorum. Engelledim ama arayıp bunun hesabını sormakta istiyorum beni nasıl düşünüyor aklım almıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Yav adam yem atmış niye takıyorsunuz. Kızgınlıkta bir tepkidir. Ve sevgi belirtisidir. Ooo sonrada takmamış bak. Hala varmıyım onda diye yoklama çekmiş . :halay::KK9: Adil Yıldırım ilişki ile ilgili bilgiler veriyor YouTube da reklam amaçlı yazmıyorum. Gerçekten yani onun gibi bir çok kişi de var. Adam bas bas bağırıyor. Papatyam yapma kızgınlık da bir tepkidir. Ondan sonra adam hee ben bunda varım diyor. Sallamıyor. Lütfen :stop:

Bu adam seni masraf olmasın diye kaçmaya ikna etti. Gittin ayrılırsan herkesi öldürürüz diye tehdit ettiler. Seni hizmetçiden beter ettiler adam seni eve kilitleyip gitti astım krizi geçirdiğin sırada üstüne tüm sülalesine paspas oldun. Kaynanan diğer gelinler abiler herkese ama herkese..

Neyi özlüyorsun ya neyi neyiiiiiiii

Acilen git psikolojik destek al. Psikolog değil direk ruh ve sinir hastalıkları bölümüne hastaneye git.

Ve ailem arkanda yat kalk şükret kurtulduğuna.

Yav adam yem atmış niye takıyorsunuz. Kızgınlıkta bir tepkidir. Ve sevgi belirtisidir. Ooo sonrada takmamış bak. Hala varmıyım onda diye yoklama çekmiş . :halay::KK9: Adil Yıldırım ilişki ile ilgili bilgiler veriyor YouTube da reklam amaçlı yazmıyorum. Gerçekten yani onun gibi bir çok kişi de var. Adam bas bas bağırıyor. Papatyam yapma kızgınlık da bir tepkidir. Ondan sonra adam hee ben bunda varım diyor. Sallamıyor. Lütfen :stop:
Seven insan zamanında sevdiği insanın hayatımı zehir etmezdi. Vicdansız, acımasız gamsız sapık ruhlu birisi kendisi

Burda konumu bilen biliyor hanımlar. Bazen saçmalıyorum eski eş yazınca cevap verdiğim için mi bilmiyorum bugün canımı aşrı sıktı. O konuşmaya başlayınca saçmaladım bende yazmaya başladım. Nasıl yüz buldu ise tabi dil de döküyor ayrıldık ama canım bitanem bilmem ne. Özlediğini söyledi bende hata ettim bende eski günleri özlüyorum ama bitti geride kaldı o günler dedim. Neyse bugün öyle birşey dedi ki sinirlerim bozuldu. Bana dedi ki yanına geleyim otelde kalalım birlikte sende arkadaşımda kalacağını söyle. Ben dedim nikahımız bitti bunu bana nasıl dersin basit biri miyim ben. Oofff sende dedi işte. O kadar sinirliyim ki şuan mesaja cevap vermiyor hesabını sormak istiyorum. Engelledim ama arayıp bunun hesabını sormakta istiyorum beni nasıl düşünüyor aklım almıyor. Sizce ne yapmalıyım?
E hatayı kendinizde arayın. Boşanmışsınız çocuk da yok, daha ne uzatıyosunuz mesajlaşmak nedir. Özledim seni dersen, gel özlem giderelim der. Gel yeniden evlenelim demesini bekliyodunuz heralde.

Bu adam seni masraf olmasın diye kaçmaya ikna etti. Gittin ayrılırsan herkesi öldürürüz diye tehdit ettiler. Seni hizmetçiden beter ettiler adam seni eve kilitleyip gitti astım krizi geçirdiğin sırada üstüne tüm sülalesine paspas oldun. Kaynanan diğer gelinler abiler herkese ama herkese..

Neyi özlüyorsun ya neyi neyiiiiiiii

Acilen git psikolojik destek al. Psikolog değil direk ruh ve sinir hastalıkları bölümüne hastaneye git.

Ve ailem arkanda yat kalk şükret kurtulduğuna.
Haklısınız. Ailem şuan benim için herşeyi yapıyor ki ben onların canını yaktığım halde kurtardılar beni onlardan. İşte rahat ve huzurlu iken kötü günler bir an unutuluyor. Şimdi bunları hatırlayınca bende deli olduğumu düşündüm şuan. Ama bunları her an kendime hatırlayınca o eski günleri yaptıklarını. Şuan unuttuğumu düşünüp kandırmak istedi

Neden iflah olmuyorsunuZ?
Ailenize bunları daha ne kadar yaşatacaksınız?
Ailenizi bırakıp elin adamının ailesine kul köle olmuşsunuz
Hiç mi acımıyorsunuz kendinize?
5 konunuz varsa 4ünde acaba boşanarak hata mı yaptım diyorsunuz
Cidden hiç mi bir şey görmediniz hayatınızda?
Nasıl bir düşünce şekliniz var?

Seven insan zamanında sevdiği insanın hayatımı zehir etmezdi. Vicdansız, acımasız gamsız sapık ruhlu birisi kendisi
İyi de cevap vermişsiniz . Yani bu kadar iğrenç bir kişilik ise cevap bile vermek ortada bir çocuk yok iken, karşı taraf eski eş için şunu gösteriyor meraktan yazmıyor. Oda iletişim başlatmak istiyor. Yani pişman olmasını istiyor ya da görmek istiyordu olabilirsiniz tabi . İnsanlık hali ama eğer oluru yok ise gerek yok . Hiç cevap vermeyin konuşur konuşur. Susar. Engele gelince yani en büyük cevap tepkisizliktir. Tabi ortada Van güvenliği ya da hayati tehlike yaratacak bir durum yok ise. Ancak kızgınlık bağırıp çağırma haddini bil deme . Yani niye insan 5 kuruş etmeyecek bir kişi için kılını kıpırdatırki mantiken yani onun düşüncesini söyledim. Yani değmez böyle bir teklifle gelen bir insanı tanımak üzücü gerçekten. Canınızı sıkmayın hayatınıza bakın. Kimseye bu konularda cevap vermek kanıtlamak zorunda değilsiniz. Kişinin kendini bilmesi, değerlerinin olması yeterli. O değerleride kişiliğide, sorgulamak ya da laf söylemek sadece size düşer. Yani amaan ,bir çok insan hayatımda tanıdım , ve bir kısmı bende iz bıraktı ,malesef sen iz dahi bırakmadın de ,içinden geç.

4 ay evli kalip bosaniosunuz ama 7 aydir kararsizsiniz. Ortada cocuk yok paylasilmamis mal yok. Bitmis. Hala niye gorusuyosunuz?

Back
X