- Konu Sahibi Yengecburcu95
öncelikle konuyu sen kapat ki herkes kapatsın. herkesle her gelenle gidenle bu konuyu anlatıp durursan yada ailen anlatıp durursa konu asla kapanmıyor kapanmadıkça da sana zarar geliyor. bak ben şimdi 2. den hem de çocukla ayrılma noktasındayım olabilir deyip önce bunun da evlenmek kadar normal olduğunu ben düşünmeliyim ki herkes benden bu elektriği alıp öyle düşünsün. ağlamak sızlamak yerine bu konuyu açıp onu bunu anlatmak yerine herkese gelecek planlarından aileni ne kadar sevdiğinden son izlediğin filmden son okuduğun kitaptan falan bahset.
ama unutma ben ne kadar modern çalışan dimdik bir kadın dahi olsam biliyorum ki bundan sonra gözler eskisinden daha fazla üstümde olacak. yanlış anlamak için herkes daha fazla bir çaba gösterecek o yüzden yapmamız gereken daha öngörülü daha hassas davranmak daha temkinli olmak. bize bu süreçte destek olan ailemiz için bunu yapmak ta çok bir şey değil
ama unutma ben ne kadar modern çalışan dimdik bir kadın dahi olsam biliyorum ki bundan sonra gözler eskisinden daha fazla üstümde olacak. yanlış anlamak için herkes daha fazla bir çaba gösterecek o yüzden yapmamız gereken daha öngörülü daha hassas davranmak daha temkinli olmak. bize bu süreçte destek olan ailemiz için bunu yapmak ta çok bir şey değil