- 22 Şubat 2017
- 329
- 434
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kurtarsın kardeş hayırlısı olsun hakkınızdaMevzi aldım bekliyorum.
Not: çekişmeli boşanma aşamasında bir dost.
Ne mutlu sizeOlanları unutmadım ama acıda cekmıyorum.
Ustumden yuk gıtmıs gıbı hissediyorum.
Hayatımda bende guzellestım.
Yeni sanırım sızınkı, oyuzden boyle hissediyorsunuz.Ne mutlu size
Ara ara hala canım acıyor
Hissizleşmeyi bekliyorum bende
Ayrılalı 10 ay resmen boşanalı 2 hafta oldu ama ben hala birşeyler hissederken ayrılmak zorunda kaldım sanırım oyüzdenYeni sanırım sızınkı, oyuzden boyle hissediyorsunuz.
Amin darısı acı ceken butun hemcinslerimin basına.
Ayrılık yanı Bosanma sebebinız neydi özel degılse?Ayrılalı 10 ay resmen boşanalı 2 hafta oldu ama ben hala birşeyler hissederken ayrılmak zorunda kaldım sanırım oyüzden
Hakkınızda hayırlısı olsun ama kesin kararınızı verdiyseniz beklemeyin derimBen de daha dava açacak cesareti bulamamış, beklemede olanlardan olarak yerimi aldım bekliyorum:)
en kısa şöyle bahsedeyim. Bana aşık olarak evlenen kocam sonradan bana karısı gibi değil dış kapının dış mandalı gibi davranmaya başladı. Soğudu. Cinsellik yaşamaktan kaçtı. Fiziksel şiddet uyguladı. Onu bıraktı psikolojik şiddetin dibini uyguladı. Tabi arada güzel davrandığı için bunları yok saydım bağımlı kişilikte olduğum için. Ta ki bu bağımlı kişiliğimi ortadan kadırana kadar. Artık ona dur diyordum. Oda bu halime dayanamadı tabi ayrılmak istedi kovarak. Sonrası gittim işte ve davayı açtım. Bitti. Çok zulmetti Allaha bırakıyorum onu ve ailesini.Ayrılık yanı Bosanma sebebinız neydi özel degılse?
Boyle guzel dik durup herseyın farkına varıp kendine deger verip bıtırdıgın bu Evlılıgın ardından lutfen uzulme. Aksine kendını daha guclu ve guzel hisset.en kısa şöyle bahsedeyim. Bana aşık olarak evlenen kocam sonradan bana karısı gibi değil dış kapının dış mandalı gibi davranmaya başladı. Soğudu. Cinsellik yaşamaktan kaçtı. Fiziksel şiddet uyguladı. Onu bıraktı psikolojik şiddetin dibini uyguladı. Tabi arada güzel davrandığı için bunları yok saydım bağımlı kişilikte olduğum için. Ta ki bu bağımlı kişiliğimi ortadan kadırana kadar. Artık ona dur diyordum. Oda bu halime dayanamadı tabi ayrılmak istedi kovarak. Sonrası gittim işte ve davayı açtım. Bitti. Çok zulmetti Allaha bırakıyorum onu ve ailesini.
Öyle bısey demeyeceğim.Şimdi diyeceksini ki böyle bir adama nasıl sevmeye devam ettiniz Ama yapacak birşey yok gönül bu hayatımdaki ilk erkekti o yüzden belkide fazla duygusal baktım ama bu bana yaptığı zulme hayır demeyeceğim anlamına gelmedi. Gitmek istiyorsa defolsun beni istemeyeni ben hiç istemem
O sevgi sandığın sevgi değil.Şimdi diyeceksini ki böyle bir adama nasıl sevmeye devam ettiniz Ama yapacak birşey yok gönül bu hayatımdaki ilk erkekti o yüzden belkide fazla duygusal baktım ama bu bana yaptığı zulme hayır demeyeceğim anlamına gelmedi. Gitmek istiyorsa defolsun beni istemeyeni ben hiç istemem
2 buçuk yıl dayanabildim. Şayet içsel sıkıntılarım olmasa bu kadarda durmazdım ilk tokatta defol derdim. Ama sorun değil hepsi tecrübe o gücü buldum çok şükür ve yolu verdim herkesin bir şahsiyeti var. Sevgi bir yere kadar.Öyle bısey demeyeceğim.
Bazen oluyor. Senelerce boyle adama sacını supurge edip sevgi dılenmemıssın. Bu bana göre zafer.
2 yıl ne ki. Sadakan olsun2 buçuk yıl dayanabildim. Şayet içsel sıkıntılarım olmasa bu kadarda durmazdım ilk tokatta defol derdim. Ama sorun değil hepsi tecrübe o gücü buldum çok şükür ve yolu verdim herkesin bir şahsiyeti var. Sevgi bir yere kadar.
Boyle guzel dik durup herseyın farkına varıp kendine deger verip bıtırdıgın bu Evlılıgın ardından lutfen uzulme. Aksine kendını daha guclu ve guzel hisset.
Her yigidin harcı degıl bunları kabullenmek.
Sevılmedıgı bariz olan, evlilikleri ozunde ıyı bırı diye surduren tanıdıgım arkadaslarım var. Gözlerindekı ısık ölmüş ama, adam ozunde ıyı biriymiş. Ee senın kanını emmıs.. Olsun iyiyken ıyıymıs falan
Ya böyle bahanelere tutunup kalsaydın.?
Hayat kısa ve cok guzel. Sevilmek sevmek deger görmek huzur İcinde yasamak hepimizin hakkı.
Benim de sınavım buymus ve basarıyla gectım, ben varım diyin.
Cunku sız varsınız.