Boşandıktan Sonra Hayatınız Nasıl Oldu?

en kısa şöyle bahsedeyim. Bana aşık olarak evlenen kocam sonradan bana karısı gibi değil dış kapının dış mandalı gibi davranmaya başladı. Soğudu. Cinsellik yaşamaktan kaçtı. Fiziksel şiddet uyguladı. Onu bıraktı psikolojik şiddetin dibini uyguladı. Tabi arada güzel davrandığı için bunları yok saydım bağımlı kişilikte olduğum için. Ta ki bu bağımlı kişiliğimi ortadan kadırana kadar. Artık ona dur diyordum. Oda bu halime dayanamadı tabi ayrılmak istedi kovarak. Sonrası gittim işte ve davayı açtım. Bitti. Çok zulmetti Allaha bırakıyorum onu ve ailesini.
Yaşadıklarınıza rağmen çok cesur ve ayakları yere basan bir kadınsınız sizi gerçekten takdir ettim maalesef ülkemizde yeterki evliliği devam etsin diye herşeye boyun eğip evliliğini sürdüren çok insan var siz hem davayı açıp kurtulmuşsunuz hem de kendinize yeni bir hayat kurup ailenizden ayrı bir eve çıkmışsınız umarım çok çok mutlu olacağınız günler yakındır

Hanımlar bize kötülük eden insanlardan boşandık, kurtulduk. Peki ondan sonra neler yaptınız hayatınız güzelleşti mi unuttunuz mu olanları? Sanırım umuda ihtiyacım var? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var?

resmen boşanalı 2 hafta oldu gerçi hala temyiz kesinleşmedi.
Aldatma neticesinde boşandım. Boşanmasaydım bana taktığı boynuzlarla Ağrı Dağına rakip oluyordum. İnsan üzülüyor tabi. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama geçip gidiyor bir şekilde. Saçınızı boyatın. Çalışıyorsanız dolabınızı yenileyin tarz değiştirin. Küçük geziler yapın. Kitaplar alın ve hedef koyarak okuyun. Ama sakın boşanmasam nasıl olurdu diye düşünüp üzülmeyin

2 yıl ne ki. Sadakan olsun
Artık kimi sevmeyecegını kime uzulmeyecegını biliyorsun.
Bundan sonrası aydınlık.
Ask var ya. Iyı adamlar var.
Hayat devam ediyor.
Bundan sonra sana karada ölüm yok♥
Ne güzel söylediniz İnsaallah umudum var aslında ama başkalarından duymayada ihtiyacım oluyor

işte bu yüzden gerçekten kendimi çok güçlü hissediyorum. Çünkü acı cekeceğimi bile bile seve seve ayrıldım. Bu bir güçtür. Bu karaktersizlere bir dur demek zorundaydım. Adamın gözlerindeki sevgi gitmiş beni dibe vurdurmuş ben o adamı daha ne tutayım defolsun gitsin! Belkide gerçekten sevmek sevilmek gerçek evlilik ne hiç bilmiyorum yaşamadım.Hakkımızda hayırlısı
En duzgun en guzel seven en merhametli bir adamla dilerim evliliklerin en guzelını cok sevilerek yasarsın.
Evlilik neymıs mutlulukla ogrenırsın♥️

Aldatma neticesinde boşandım. Boşanmasaydım bana taktığı boynuzlarla Ağrı Dağına rakip oluyordum. İnsan üzülüyor tabi. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama geçip gidiyor bir şekilde. Saçınızı boyatın. Çalışıyorsanız dolabınızı yenileyin tarz değiştirin. Küçük geziler yapın. Kitaplar alın ve hedef koyarak okuyun. Ama sakın boşanmasam nasıl olurdu diye düşünüp üzülmeyin
Yüksek ihtimal bende aldatılıyordum zaten ayrılır ayrılmaz sosyal medyada kadın avına düşmüştü. Karaktersiz. Sizde bende kurtulmuşuz. Yok boşanmasam aynı tas aynı hamam olurdu Çünkü adam aynı adam değişen birşey yokki. Ben sadece anıları hatırlayınca değişik oluyorum o kadar. Buda zamanla geçecek illaki diye düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim 💐

Son düzenleme:
En duzgun en guzel seven en merhametli bir adamla dilerim evliliklerin en guzelını cok sevilerek yasarsın.
Evlilik neymıs mutlulukla ogrenırsın♥
Ne güzel bir temenni 😍 şu an kendime odaklıyım ama ileride ne olur bilinmez güven problemi yaşıyorum doğal olarak ama destekte alıyorum kim bilir onuda aşarım belki.

10 ayda olsa mahkeme de karşılıklı görmek başka bir travma. Yani 2 hafta olmuş gibi ayrılali aslında 10 ay değil de. Sizi anlıyorum. En fazla 6 ay falan uzulup ağlarsınız içiniz sıkılır ama sonra adını bile hatırlamıyorsunuz.
Emin olun. Tamamen unutuyorsunuz. Olumlu olumsuz duygu kalmıyor.
Siz zaten bilinçli bir kadınsınız. Spor ingilzice kursu falan derken çok daha çabuk aşarsınız gibi hissettim. Umarım karşınıza iyi birisi çıkar bu olaylardan sonra 🙏

O sevgi sandığın sevgi değil.
Bağımlılık.
Ben de benzer şeyler yaşadım çok çok ağır şeyler.
Ara sıra adamdan ölümüne tiksindiğim, nefret ettiğim hatta adını duyunca yüzümün istemsiz ekşimesine rağmen; beraber gezdiğimiz yerden geçerken dalıyorum. Ama bu sevgiden değil. Anında dağıtıyorum düşüncelerimi.

doğru zaten şuan sevgi diyemiyorum adına zamanında sevgiydi ama sonrası yaşanmışlıklara hayal kırıklıklarına üzülme aslında. Travma bağı belkide şuan. Zaman gerek sanırım

10 ayda olsa mahkeme de karşılıklı görmek başka bir travma. Yani 2 hafta olmuş gibi ayrılali aslında 10 ay değil de. Sizi anlıyorum. En fazla 6 ay falan uzulup ağlarsınız içiniz sıkılır ama sonra adını bile hatırlamıyorsunuz.
Emin olun. Tamamen unutuyorsunuz. Olumlu olumsuz duygu kalmıyor.
Siz zaten bilinçli bir kadınsınız. Spor ingilzice kursu falan derken çok daha çabuk aşarsınız gibi hissettim. Umarım karşınıza iyi birisi çıkar bu olaylardan sonra 🙏
Evet işte sanırım 10 ay sonra ilk kez gördüğüm için öyle oldum. Ah ah umarım o günleri görürüm olumlu olumsuz hiçbir şey hissetmemek. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💐

Yaşadıklarınıza rağmen çok cesur ve ayakları yere basan bir kadınsınız sizi gerçekten takdir ettim maalesef ülkemizde yeterki evliliği devam etsin diye herşeye boyun eğip evliliğini sürdüren çok insan var siz hem davayı açıp kurtulmuşsunuz hem de kendinize yeni bir hayat kurup ailenizden ayrı bir eve çıkmışsınız umarım çok çok mutlu olacağınız günler yakındır
Çok teşekkür ederim çoğu kadın sonrasında yaşayacağı acıdan dolayı cesaret edemiyor (ki gerçekten kolay değil çok güç gerektiriyor) ama kaldığı yerdede asla mutlu olamıyor. Genelde ya adamlar ihanete devam ediyor yada hertürlü şiddete. Katlanan susuyor. Böyle evlilik istmiyorum diyen bitiriyor. Kimse bitirmek istemez ama bu şartlardada devam edilmez. Şahsiyetimizi onurumuzı ve kadın olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Biz unutursak karşımızda ki nasıl hatırlasın?

güzel temenniniz için teşekkür ederim💐😊

Ne güzel dipten mutluluğa çıkmanıza çok sevindim darısı bizlerin başına 💐 Allah daim etsin huzurunuzu
Insallah canim olur mutlaka 🙏 bidahaki secime cok dikkat etmek gerekiyo tabi ben esimle tanistim sevgili olduk ama aileme dedim arastirin ailesini kendini siz onay vermezseniz evlenmem. Ayrilirim şimdiden dedim ilkinde onlari dinlememistim malesef onlarda onay verincr evlendim

Çok teşekkür ederim çoğu kadın sonrasında yaşayacağı acıdan dolayı cesaret edemiyor (ki gerçekten kolay değil çok güç gerektiriyor) ama kaldığı yerdede asla mutlu olamıyor. Genelde ya adamlar ihanete devam ediyor yada hertürlü şiddete. Katlanan susuyor. Böyle evlilik istmiyorum diyen bitiriyor. Kimse bitirmek istemez ama bu şartlardada devam edilmez. Şahsiyetimizi onurumuzı ve kadın olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Biz unutursak karşımızda ki nasıl hatırlasın?

güzel temenniniz için teşekkür ederim💐😊
Ben teşekkür ederim güçlü kadınlar gördükçe kadınlığımla gurur duyuyorum sevgiler 🌸

Hanımlar bize kötülük eden insanlardan boşandık, kurtulduk. Peki ondan sonra neler yaptınız hayatınız güzelleşti mi unuttunuz mu olanları? Sanırım umuda ihtiyacım var? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var?

resmen boşanalı 2 hafta oldu gerçi hala temyiz kesinleşmedi.
Benim hayatım çok güzellerdi çok şükür. Allah utandirmasin

Ben de eylülde boşandım. Ben eski eş kişisini değil de yada iyi anılarımı değil, yapılan kötü anları ara ara yaşıyorum. Birden elim ayağım titrio, ansızın bana hakaret etmesi yada masayı devirmesi, duvara bişiy fırlatması gözümün önünde canlanır. Psikolojime ne derecede zarar verildiyse artık. Ama çok şükür iyiyim, huzurluyum, keyifliyim.

Çok iyi
çok süper
Kendi kimliğim ortaya çıktı
Savaşmayı öğrendim
Kötü günleri yaşamanın ne kadar anlamsız olduğunu gördüm
Huzursuz ortamı derhal terk et mantığına sahibim artık..
yaşasın kendine değer vermek!
(Not:öyle maddi durumu süper falan değildim hatta kötüydüm bile,savaşarak pek çok şeyin sahibi oldum)

Ben de eylülde boşandım. Ben eski eş kişisini değil de yada iyi anılarımı değil, yapılan kötü anları ara ara yaşıyorum. Birden elim ayağım titrio, ansızın bana hakaret etmesi yada masayı devirmesi, duvara bişiy fırlatması gözümün önünde canlanır. Psikolojime ne derecede zarar verildiyse artık. Ama çok şükür iyiyim, huzurluyum, keyifliyim.
Anlıyorum sizi pskilojik şiddet görmek gerçekten korkunç, izleri çok geç geçiyor. İnsanın aklıyla oynuyorlar. Umarım tam anlamıyla iyileşir bunlar olumlu olumsuz etkilemez artık.

Çok iyi
çok süper
Kendi kimliğim ortaya çıktı
Savaşmayı öğrendim
Kötü günleri yaşamanın ne kadar anlamsız olduğunu gördüm
Huzursuz ortamı derhal terk et mantığına sahibim artık..
yaşasın kendine değer vermek!
(Not:öyle maddi durumu süper falan değildim hatta kötüydüm bile,savaşarak pek çok şeyin sahibi oldum)
Bende hep diyorum kendimi yeniden doğurdum sanki yeni bir ben daha dik daha güçlü daha özgüvenli ve ufak şeylere takılmayan bir kadın.
Adınıza çok sevindim böyle acılardan sonra toparlanıp hayatına güzel ve güçlü devam eden kadınlar umut oluyor!❣️

Back
X