- 24 Nisan 2022
- 73
- 124
- 3
- 32
- Konu Sahibi Benneyapicam
-
Bu zaten kişiden kişiye değişir ki. Elbette en duygusal olan bile atlatır er geç sizde öyle alışırsınız mutlaka. Ama ben mutsuz evliliklerin erken bitmesinden gereksiz yere sabredilmemesinden yana olduğum için boşanmanın mutluluk getireceğine inanıyorum.Merhaba merak ettiğim şu boşandıktan sonra hersey geçiyormu.. mutlu olan oh be diyen cok sevip unutan alışkanlıklarından vazgeçen veya pişman olan... var mı tecrubelerinizi paylasirmisiniz 2 çocuğum var ve sudan çıkmış balık gibiyim
Benim toksik bir ilişkim vardı eşimle çok severek evlendik 15 yaaindan beri beraberiz çocukluk aşkı.. gerçekten birbirimizi çok seviyoruz bana çok düşkündür ilk senelerime göre çok cok değişti.. qma ailesine katlanamiyorum değil 1 yıl 1 gün bile aynı evde gecireeyecegim için bi sinirle Terk ettim bana birdaha asla beni affetmeyeecegininsoyledi Bende aramiyootim sormuyorum zaten .. bakalimBu zaten kişiden kişiye değişir ki. Elbette en duygusal olan bile atlatır er geç sizde öyle alışırsınız mutlaka. Ama ben mutsuz evliliklerin erken bitmesinden gereksiz yere sabredilmemesinden yana olduğum için boşanmanın mutluluk getireceğine inanıyorum.
O kadar seviyosa ayrı ev acsinBenim toksik bir ilişkim vardı eşimle çok severek evlendik 15 yaaindan beri beraberiz çocukluk aşkı.. gerçekten birbirimizi çok seviyoruz bana çok düşkündür ilk senelerime göre çok cok değişti.. qma ailesine katlanamiyorum değil 1 yıl 1 gün bile aynı evde gecireeyecegim için bi sinirle Terk ettim bana birdaha asla beni affetmeyeecegininsoyledi Bende aramiyootim sormuyorum zaten .. bakalim
Zaten ona soz verdi ama sürekli çalıştığı işlerden xikiyordu.. m Bende kavga edince bi hışımla evden çıktım oda gidersen kesin biter hata yapma dedi bende bitsin dedim ben ailemin yanına döndüm o ise girmiş. Görüşmüyoruz çocuklarla görüşüyor bana hicbisekilde yazma bitti dedi bende yazmadım zatenO kadar seviyosa ayrı ev acsin
Ben hiç pişman olmadım. İyi ki boşandım ve çocuğum var ilerde evlenir miyim tekrar bilmiyorum ama şuan ki hayatımdan çok memnunum. Ayrılırken de gram üzülmedim bu bana artı oldu tabi severek ayrilanlar için daha zor olmusturMerhaba merak ettiğim şu boşandıktan sonra hersey geçiyormu.. mutlu olan oh be diyen cok sevip unutan alışkanlıklarından vazgeçen veya pişman olan... var mı tecrubelerinizi paylasirmisiniz 2 çocuğum var ve sudan çıkmış balık gibiyim
Az önce başka bi konuya yazdim, buraya bosanirken uye olmustum ve ruhsal olarak bitik durumdaydim. Teselli ve destek mesajlari iyi gelse de içten içe çok ümitsizdim ve mutlu olacağıma inanmiyordum. Simdi ise, Allah'a çok çok şükür özel hayatım da işim gücüm de yolunda.Merhaba merak ettiğim şu boşandıktan sonra hersey geçiyormu.. mutlu olan oh be diyen cok sevip unutan alışkanlıklarından vazgeçen veya pişman olan... var mı tecrubelerinizi paylasirmisiniz 2 çocuğum var ve sudan çıkmış balık gibiyim
Yorumun için teşekkür ederimAz önce başka bi konuya yazdim, buraya bosanirken uye olmustum ve ruhsal olarak bitik durumdaydim. Teselli ve destek mesajlari iyi gelse de içten içe çok ümitsizdim ve mutlu olacağıma inanmiyordum. Simdi ise, Allah'a çok çok şükür özel hayatım da işim gücüm de yolunda.
Mutsuz bi hayata hayır dedin, cesareti seçtin ve ayrıldın, alman gereken dersleri al, kendini dinle, gerekirse psikolojik destek al ve zamana bırak, illa mutlu olmaliyim diye bi telaşa girme, tavsiyem bu olur.
İlk seneler ailesine ezdiriyordu annesi ne derse onu yapıyodu ozaman olsa gram pişman olmazdım qma şimdi ben ne dersem onu yapıyordu yani al parmağına oynat dedikleri.. Bana çok düşkündür her konuda ama ailesiyle oturuyorduk birsuru borç var işten sürekli çıkıyor ayrı ev bi türlü tutamıyoruz Bende ailesine katlanamadim ayrıldım.. şimdi ise girmjs ne jdr çalışır bilemem.. ins pişman olmamKimse ben 2. evliliğimi yaptım mutsuzum demez burda. Yapılan resmi açıklamaya göre 2. evlilikler ilk evliliklere göre daha çok boşanmalar oluyor, çünkü istenemeyen taraf çocuklar oluyor bundan dolayıda boşanmalar çok erken oluyor. Evlenmezsen eğer çocuklarınla elbette mutlu olabilirsin. Bende boşandım 2 çocuğum var ilk başlarda boşluğa düşüyorsun zamanlada hayat senin için normalleşiyor. Çocuk, ev, okul,iş vs vs.. Ayrıca boşandıktan sonra mutlu ya da pişman olmak şu şekilde örenek vereyim. Seni aldatan,şiddet uygulayan,çocukları seni mağdur edenden boşanırsan elbette mutlu olursun, ama bazı boşanmalar var fikrimiz artık uyuşmuyor ailesine düşkün özel günlerimizi unuttu sevgim bitti nedenlerinden dolayı boşananlar geneli pişman kısacası bu şekilde. sizin kocanızla ne yaşadığınızı ancak siz bilirsiniz Allah yar ve yardımcınız olsun iyi düşünün öyle karar verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?