Boşandıktan sonra mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese. Daha önce de benzer konular açmıştım. Çok zor bir dönemden geçiyorum lütfen anlayış ve empati bekliyorum. Sormak istediğim şu evliliğinde şiddet, maddi sorun, hakaret, aldatılma vs olmadan sırf anlaşamadığı İçin beraber mutlu olunamadığı İçin aranızda boşanan ve sonrasında mutlu olan var mı? Süreciniz nasıldı ve nasıl devam etti hayat size sonrasında iyi davrandı mı yoksa pişman mı etti biraz kendi yaşadıklarınızı anlatır mısınız?

hayatın size iyi davranmasını beklemeyin. siz kendinize kaliteli bi hayat yaratın.
çevremde boşanan kadınların hepsi özgürlüğüne kavuşmuşçasına mutlu ve huzurlu.
evinizde huzurunuz yoksa onu bunu hesaplamayın verin kararınızı gitsin..

Sizin boşanma süreciniz ve nedeni nasıl oldu
boşanma bir celse de oldu sıkıntılı degildi.

siz neden kendiniz yasadıklarınızı anlatmıyorsunuz...sürekli soruyorsunuz tamam bilgi edinmek belki ama siz sorunuzu yazın bizler yasadıklarımızdan tecrübemizden dolayı sana yardımcı olalım..

herkesin hikayesi ayrı ayrı boşanmış olsak bile

Merhaba herkese. Daha önce de benzer konular açmıştım. Çok zor bir dönemden geçiyorum lütfen anlayış ve empati bekliyorum. Sormak istediğim şu evliliğinde şiddet, maddi sorun, hakaret, aldatılma vs olmadan sırf anlaşamadığı İçin beraber mutlu olunamadığı İçin aranızda boşanan ve sonrasında mutlu olan var mı? Süreciniz nasıldı ve nasıl devam etti hayat size sonrasında iyi davrandı mı yoksa pişman mı etti biraz kendi yaşadıklarınızı anlatır mısınız?
Bu çok kişisel bir konu. Evlilik benim için olmazsa olmaz ya da kutsal bir kavram değildi. Zaten evlenirken olmazsa yapamazsak ya da yıllar içinde birbirimize karşı hissettiklerimiz değişirse boşanırız diye de konuşmuştuk. Bir de şartlar var. Benim severek yaptığım bir işim var, babaevine dönmek zorunda kalmadım. Güzel bir evim var, maddi olarak da kendime yetiyorum. Eski eşimi hiçbir zaman tamamlayıcı bir unsur olarak görmedim haliyle şimdi de kendimi eksik hissetmiyorum. Ama bunlardan daha önemlisi mutlu olabilmek bir yetenek. Ve ben ottan b.ktan mutlu olabiliyorum😂

boşanma bir celse de oldu sıkıntılı degildi.

siz neden kendiniz yasadıklarınızı anlatmıyorsunuz...sürekli soruyorsunuz tamam bilgi edinmek belki ama siz sorunuzu yazın bizler yasadıklarımızdan tecrübemizden dolayı sana yardımcı olalım..

herkesin hikayesi ayrı ayrı boşanmış olsak bile
O kadar uzun ki kısaca özetlemem gerekirse eşim evlilik olgunluğuna sahip biri değil çocuk gibi ne yapacağını nasıl davranacağını bilemeyen bir yapısı var aşırı bencil ve ruhsal sıkıntıları var

O kadar uzun ki kısaca özetlemem gerekirse eşim evlilik olgunluğuna sahip biri değil çocuk gibi ne yapacağını nasıl davranacağını bilemeyen bir yapısı var aşırı bencil ve ruhsal sıkıntıları var
sen boşanma konusun da netsen boşan böyle bir hayat yaşamaktansa yine bekar hayatı yaşarsın
biraz zamanla herşey yoluna girer ve neden daha önce boşamadım dersin

Evet var, başta çöküş yaşıyorsun psikolojin bozuluyor zor bir süreç ama sonrası büyük bir huzur, üstünden yük kalkmış gibi oluyor.

Benim evliligimde siddet yok aldatma yok kumar alkol yok...ama bugun cocuklar olmasa arkama bile donup bakmam..cocuklar bahane diyenlere benim evliligim icin degil..oglum kucuk ve babaya cok duskun..baba da oyle ..ustelik 2 cocuguma da cok emek verip benimle buyuttu..ama gel gor ki tukendik artik..oyle yasiyoruz..genel olarak buyuk sorunlarımız yok..bizimkisi tam bir yuvarlanip gitmek hali..ben aldatma siddet kumar alkol vb seyler yoksa bosanmak taraftari degilim

Ben o konuda bile çok umutsuzum biliyor musunuz 30 yaşındayım. Bu saatten sonra boşandıktan sonra hayatıma biri girecek mi çocuğum yok anne olabilecek miyim vs vs kimseye güvenemez gibi geliyor çok korkuyorum hayattan ve getireceklerinden
Aynı durumu yaşıyorum. Tabi ben senden daha yaşlıyım. O yüzden Çocuk yapıp sanki benim eşim değil de bana çocuk bakımında sorumluluklar konusunda yardımcı olan biri gibi düşünüp varlığına göz yumacağım

Çünkü bu saatten sonra kimseyi bulamam.Anne olma şansım şimdi bile zayifken boşanırsam tamamen yitecek. Ama senin yaşınız genç. Tahammül etmek zorunda değilsin. Yada birini bulup evlenme konusunda güvensiz hissediyorsan anne olup yine ayrılabilirsin.
Herşey çok kişiye bağlı. Kimi bur daha mutluluğu bulamazken kimisi kısa sürede yeniden mutluluğu ve aski bulabiliyor. Senin için ne önemliyse ona göre davran bence.

Çünkü siz en yakininizla nasil yabanci olunduğunu biliyor olacaksiniz.
Içimi acıttı bu cümle. Bildiğim ve fakat idrak edemedigim bir şeyi idrak ettim.

Hayat tecrübenizden benim de nasibime bir şey düştü. 😊 burdan çok şey öğrendim.

Paylaşımınız için teşekkür ederim.

Içimi acıttı bu cümle. Bildiğim ve fakat idrak edemedigim bir şeyi idrak ettim.

Hayat tecrübenizden benim de nasibime bir şey düştü. 😊 burdan çok şey öğrendim.

Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Guzel birsey öğretmiş olmak isterdim ♡♡

Bir insanın ömrü en fazla 80 sene en güzel yılların hem evlendiğin ya kış kişiyle mahvoluyor hem de boşanma acısı ve endişe vs vs ile lanet olsun

Önceki konunuzu hatirliyorum. Bu adamla nasıl evlendiniz hani görücü usulü falan mi?

Sevgiliden ayrılmakla eşden ayrılmak arasında ne fark var neden boşanma bu kadar sıkıntılı mahalle baskısı sanırım

Ben mutluyum ben😍
Ben toparlandıysam bu dünya üzerinde boşanan her kadın toparlanır. Hamileyken terk edildim, çocuğumu tek başıma büyüttüm. Hem çalıştım hem çocuğuma baktım. Şimdi 5 yaşında çok şükür.

Bir de kriterlerime uygun mükemmel erkek karşıma çıkarsa çok mutlu olacağım. ( Evren, umarım mesajı almışsındır😌)

Benim kuzenim 4 yillik evliliğin sonunda 29 yaşında boşandı. Boşandiği gün adliyeden çıkarken güneş bile ayrı parlıyor dedi. Onunda tekrar evlenip çocuğum olurmu kaygilari vardi o gün atlattı. 1 yıl sonra daha önce evlilik yaşamamıs 31 yaşında biriyle evlendi. Kına gecesi düğünü harika oldu. şimdi 2 çocuğu var çok mutlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X