- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Merhaba arkadaşlar, 24 yaşında boşandım. Şimdi 30 yaşındayım. Arada karşıma çıkan birileri oldu ama hiçbirini gözüm tutmadı o yüzden biri olmadı hayatımda. Çok şükür maddi durumum iyi ve çocuğum yok. Fakat yalnızlık hissi beni çok üzüyor. Üstelik ailem ve arkadaşlarım da var. Eski eşim evlendi. Hayatımı mahvedenlerin hayatlarına kolayca devam ettiklerini görmem beni daha çok üzdü. Gün geçtikçe mutluluğun benden çok uzak olduğunu düşünüyorum.
Sizi tanıyorum, keşke demeninde faydası yok gelecekten korkmanında. Siz biriyle tanışsanızda yine mutlu olacağınızı düşünmüyorum, öncelikle gerçekten Türkiyedeki üst seviyede psikologlardan araştırıp yardım almalısınız, kendinizle barışmalısınız. Maddi sorunum yok diyorsunuz, kendinize yapacağınız en büyük iyilik bu olur. Bana kızmayın, 1 yıl 2 yıl yas tutulur ama 6 yıl olmuş kronikleşmis bir mutsuzluktan bahsediyoruz.
ben sizi tanımıyorum, bi de tanıştığınız insanlarla konuşma fırsatımız olsa diye geçirmiştim içimden... esila da güzel bir noktaya değinmiş, eğer ki saplantı haline dönüşmüş bir sıkıntı olarak hayatınızda bu mesele hala duruyorsa psikiyatri desteğinin mecburi olduğu kanısındayım...
helal olsun sana,Boşandıktan sonra mutlu olmak için illaki hayatıma birienin girmesine gerek Yokmuş bunu anladım. Biraz zaman aldı ama. Birileriyle görüştüm ama doğru ama yanlış. Kendimi bulma çabalarıymış meğer. Şu an kimseye ihtiyaç duymuyorum ben çok mutluyum. Geziyorum eğleniyorum. 32 yaşındayım. İçini ferah tut yani. Elbetteki zor oluyor ama oluyor.
yeni eşini kaç yaşında buldun canımben mutluluğu yakaladım
öyle ki şuan iyiki o saçma ilk evliliğimi yaşamışım da şuanki eşimle tanışma fırsatım olmuş diye şükrediyorum
Merhaba arkadaşlar, 24 yaşında boşandım. Şimdi 30 yaşındayım. Arada karşıma çıkan birileri oldu ama hiçbirini gözüm tutmadı o yüzden biri olmadı hayatımda. Çok şükür maddi durumum iyi ve çocuğum yok. Fakat yalnızlık hissi beni çok üzüyor. Üstelik ailem ve arkadaşlarım da var. Eski eşim evlendi. Hayatımı mahvedenlerin hayatlarına kolayca devam ettiklerini görmem beni daha çok üzdü. Gün geçtikçe mutluluğun benden çok uzak olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?