- Konu Sahibi Munevvergul
6 yil uzun bir sure benim erkek kardesim bosandiktan 3 ay sonra evlendi.yani erkekler bosandiktan sonra hemen evlenebiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan paylaşmak isitoyr hayatını ,kendindeki güzellikler beğenilsin istiyor partner tarafından,mutluluk ille bir erkekle mi olmalı ben işin burasını anlamıyorum.
yeni eşini kaç yaşında buldun canım
6 yil uzun bir sure benim erkek kardesim bosandiktan 3 ay sonra evlendi.yani erkekler bosandiktan sonra hemen evlenebiliyor
ben varımMerhaba arkadaşlar, 24 yaşında boşandım. Şimdi 30 yaşındayım. Arada karşıma çıkan birileri oldu ama hiçbirini gözüm tutmadı o yüzden biri olmadı hayatımda. Çok şükür maddi durumum iyi ve çocuğum yok. Fakat yalnızlık hissi beni çok üzüyor. Üstelik ailem ve arkadaşlarım da var. Eski eşim evlendi. Hayatımı mahvedenlerin hayatlarına kolayca devam ettiklerini görmem beni daha çok üzdü. Gün geçtikçe mutluluğun benden çok uzak olduğunu düşünüyorum.
Yeni gelin hanim hem iyi hemde bilincli biri kendisi ne yapacagini cok iyi bilir.ayrica iki gelinimiz de vardi onlarda iyi insanlardir.ooo esra hanım
inşallah yeni gelin içinize siner, hemen hamile kalma deseydin
Yeni gelin hanim hem iyi hemde bilincli biri kendisi ne yapacagini cok iyi bilir.ayrica iki gelinimiz de vardi onlarda iyi insanlardir.
Ötekinden binbir iftirayla boşattırıp , bi çocukla hayatını zehir ettiğiniz kızın hesabını gösterir Allah kardeşinizede size umarim . Hayret yeni eşinden memnunmuşsunuz siz mu buldunuz?6 yil uzun bir sure benim erkek kardesim bosandiktan 3 ay sonra evlendi.yani erkekler bosandiktan sonra hemen evlenebiliyor
Merhaba arkadaşlar, mesele sadece erkeksiz mutsuz olmak falan değil. Yalnızlık ve sevgisizlik beni çok üzüyor. Kendimi çoğu kez değersiz hissediyorum.
Aynı durumları ben de yaşadım..Eski eşim çok geçmeden çocuğumuz olmamasına rağmen iki çocuklu bir kadınla evlendi mutlu görünüyorlar uzaktan tabi bilemezsin benim mutlu olmam gerekiyordu dedim karamsarlık da yaşamadım desem yalan olur.Bu süreçte çalıştım araştırdım kendimi geliştirdim ama bazen yaşamadan bilemiyor insan.Bazen çaresiz kalıyorsun bazen cok güçsüz hissediyorsun kendini.Ayrılık psikolijisinden kurtuldum çok şükür..Derken adamın birine sırılsıklam aşık oldum üstelik işyerimin karşısısında sürekli gözümün gördüğü yerde. Ama bizimkisi imkansız.. :) bu akşam son konuşmamızı yaptık dilerim çok mutlu olursun dedi ağladım..İçi acıyor insanın kk'ya konu açsam da kafam mı dağılsa dedim bir gülme geldi bana :) sonra sizin postunuz ilgimi çekti.Mutlu insanları gördükçe mutlu olamayacak mıyım diyorsun..Neden ben değil?? Ama sonra düşününce belki en güzeli olacağı için beklemedeyiz bilemezsin. ''En güzeli seninle olsun tanıyıp tanıyabileceğim en güzel kalpli en güzel kadınsın'' dedi güldüm..Neye yaradı peki? dedim sustu..Yarayacak arkadaşım kalbini vicdanını ferah tut sen..Umutsuzluğa kapılma önce kendini mutlu edeceksin ki insanlar seni mutsuz etmeye cesaret edemesin.Kafanı meşgul et,oku,gez,sosyalleş..Çözüm üret düşünmeye fırsat bırakma kendini madem depresif bir ruh haline sahipsin..Düşünebilecek bir aklın yazabilecek bir elin ve umut edecek bir kalbin olduğu için dua et ve şükret.Merhaba arkadaşlar, 24 yaşında boşandım. Şimdi 30 yaşındayım. Arada karşıma çıkan birileri oldu ama hiçbirini gözüm tutmadı o yüzden biri olmadı hayatımda. Çok şükür maddi durumum iyi ve çocuğum yok. Fakat yalnızlık hissi beni çok üzüyor. Üstelik ailem ve arkadaşlarım da var. Eski eşim evlendi. Hayatımı mahvedenlerin hayatlarına kolayca devam ettiklerini görmem beni daha çok üzdü. Gün geçtikçe mutluluğun benden çok uzak olduğunu düşünüyorum.
Hanimefindi kimse bosanmak icin evlenmez.kimse kimsenin hayatini zehir etmez kendisi 15 gun evli kaldi.kardesim barismak icin ne cabalar gosterdi barismak icin hicbir erkek bunu yapmaz 3 gelinimiz ve hepsiyle aram cok cok iyi sorun kizdaydi bizle alakasi yokÖtekinden binbir iftirayla boşattırıp , bi çocukla hayatını zehir ettiğiniz kızın hesabını gösterir Allah kardeşinizede size umarim . Hayret yeni eşinden memnunmuşsunuz siz mu buldunuz?
ben boşanma davası açtığım gün mutluluğu buldum tez zamanda boşanmama darisiMerhaba arkadaşlar, 24 yaşında boşandım. Şimdi 30 yaşındayım. Arada karşıma çıkan birileri oldu ama hiçbirini gözüm tutmadı o yüzden biri olmadı hayatımda. Çok şükür maddi durumum iyi ve çocuğum yok. Fakat yalnızlık hissi beni çok üzüyor. Üstelik ailem ve arkadaşlarım da var. Eski eşim evlendi. Hayatımı mahvedenlerin hayatlarına kolayca devam ettiklerini görmem beni daha çok üzdü. Gün geçtikçe mutluluğun benden çok uzak olduğunu düşünüyorum.
Sizden azar işitmek için konu açmadım. Ayrıca ben de fazla güçlü değilim belki. Üstelik siz benim ne yaşadığımı nerden bileceksiniz. Uzaktan davulun sesi hoş gelir. Ben boşandım o adamdan kurtuldum diyorum fakat öyle gereksiz bir insan hayatımda büyük izler bıraktı. Buna üzülüyorum ben. Boşanmış kadın olmak bu ülkede zor.Bunun sebebi mutluluğu başkalarında araman çünkü. Ailesi arkadaşları olan biri nasıl yalnız olabilir ayrıca?
Bazı insanlar hayatı kendilerine zehir etmeye yemin etmiş gibi. Örneğin siz. Bir tutturmuşsunuz boşandım bik bik kocam evlendi bla bla bi mutlu olamadım aman aman... Nedir bu ya. Para sağlık ne ararsan var ama "mutsuzum". Senin yaptığın tek kelimeyle şükürsüzlük.
Mutlu mu olmak istiyorsun? Durumun var, git darülacezeye, yaşlıları sevindir, çocuk esirgeme kurumundaki çocuklarla ilgilen, mesela parası olmadığı için tedavi olamayan birinin tedavisini üstlen bak o mutluluk sana nasıl ömür boyu yetiyor. Mesela durumu olmadığı için hacca gidememiş teyzelere umre hediye edip heveslerini aldıran kişiler var, okul okul dolaşıp üstte başta olmayan öğrencilere yardım edenler var. Yahu bir kere bir hayvansever grupla ormana bırakılmış hayvan beslemelerine katıl ya. O işe yarama, açları doyurma duygusunu bir keşfet, ne tutuyor seni?
Ama yok kocandan ayrılmıştın sahi...![]()
Ben de üzülüyorum insanların anlayışsızlığına..Destek veya sevgi dolu sözcük sevgi dolu bir bakış beklerken hoyrat,saldırgan oluşlarına insanların.İnsanların yaşanmışlıklarının her gece kafasını yastığa koyup neler düşündüğünün uzaklara dalıp giden gözlerinde oluşan hatıraların insanı ne boyutta bıraktığını bilemezsiniz.Sizden azar işitmek için konu açmadım. Ayrıca ben de fazla güçlü değilim belki. Üstelik siz benim ne yaşadığımı nerden bileceksiniz. Uzaktan davulun sesi hoş gelir. Ben boşandım o adamdan kurtuldum diyorum fakat öyle gereksiz bir insan hayatımda büyük izler bıraktı. Buna üzülüyorum ben. Boşanmış kadın olmak bu ülkede zor.
Sizin konularinizi cok iyi biliyorum bu cümleyi bende size kurmuştum bi konunuzda bi kadin 15 günlük yubasini birakip gitmez diye. Kadin jemen hamile kaldı diye , kuzenim gelinlerinden şüpheleniyor diye yalandan konu açmıştınız. Sizi ve sizin gibileri Allaha havale ediyorumYa aslinda evlilik birazda sans isi gercekten cok iyi fedakar merhametli kadinlar nedense cok kotu erkeklerle evleniyor o erkekler o kadinlari hic hak etmiyor.
Hanimefindi kimse bosanmak icin evlenmez.kimse kimsenin hayatini zehir etmez kendisi 15 gun evli kaldi.kardesim barismak icin ne cabalar gosterdi barismak icin hicbir erkek bunu yapmaz 3 gelinimiz ve hepsiyle aram cok cok iyi sorun kizdaydi bizle alakasi yok