- 4 Mayıs 2022
- 1.559
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Bekar gibi.Biliyorum eskisi kadar boşanmışlık yaftaları yok artık . Artık cok arttı ve kanıksandı malesef… kızlar şu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum boşanmış bir erkek toplumda nasıl karşılanıyor sizce?
Durumu iyiyse hemen tekrar evleniyorlar.Yani parası varsa eski eşinden niye ayrılmış diye çok sorgulamıyor kadınlar.Fena bakmıyorlar ya, çatır çatır evlenen var boşanmış erkekle. Çocuğu da yoksa ohh çöpsüz üzüm.
Hımm onu düşünüyor..Eski esinizin toplum icinde dusecegi durumu dusunmeyin. Boyle seyleri ne kadar cok dusunurseniz o kadar cok üzülürsünüz
Hımm onu düşünüyor..
Kimse bakmaz merak etmeyin konu sahibi
Boşanacak değil mi altınlar falan konuşuluyor.Benim kafa havada ya. Konu sahibi henuz bosanmadi, bosanmayi dusunuyormus bugun gördüm. Eski eş demişim, düzelteyim o kısmı
Boşandıktan sonra koşa koşa iddet süresini kaldırmak için dava açmaya geliyorlar bi de. Kolay yıkmıyorlarmış gerçekten, bi de kolay olsa ohoo.Eskidenmiş kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz geyikleri…
Esra Erol’da izliyorum. Anneciğimden büyük kadınlar sosyal medyada buldukları adama aşık olup evdeki adamı hatta çocukları bırakıp gidiyorlar.
Adamlar da ağlıyor,konu komşu da evdekini öve öve bitiremiyor.
Her boşanmış adam da işkenceci değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?