Çok mu belli oldu:)) hayırlısı evet çok güzel bir his teşekkürlerValla enerjiniz ve heyecanınız okurken bana gectiilk bulusmada olsa adı siz de zaten karsilikli cekim olmuş.Spontane akacaktir sohbet.Hayirlisi olsun güzel hisler bunlar ne güzel
Anlatirken aninda kaparim heyecaniÇok mu belli oldu:)) hayırlısı evet çok güzel bir his teşekkürler
yaaBen de okurken çok güzel hissettim. Siz kaç yaşındasınız?
Olur dedim o arada bişey oldu o aramadı mı ben mi dönmedim iletişim kesildi.
Belki ısrarcı olup,taciz ediyor gibi görülmek de istememişte olabilir. Sizin çocuğunuz var mı? Çocuklara bakış açınız nedir? 7 yaşında olan yaş olarak küçükmüş belki ileriye dönük yanına almak ister bunları göz önünde bulundurdunuz mu? Umarım haklarınızda hayırlısı olurEngellediniz sandım dedi(profil fotosu yok)
Yo hayır dedim.
yaa38 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var. Asla kimseyi hayatıma almam diyordum bide:) ilk izlenim çok güzel bende onunla ilgili. Ne dediğini bilen efendi biri geliyor bana. Bakalım tanı zamanla belli olur:)
Erken gibi evet ama eski eş çoktan bitti bende. Hani o görsem üzülüyorum gibi şeyler yok, hatta nefret var. Eski konularımda var. Aşk geliyorum demiyor ki. Sen dur zamana ihtiyacım var demek yerine tanıma fırsatı vermek istedim kendime7 ay cok erken degil mi? Nasil hemen cesaret edebilidiniz bir iliski icin. Biraz kafa dinleseydiniz keske
Neden boşanmış peki ve ne zaman boşanmış?yaa38 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var. Asla kimseyi hayatıma almam diyordum bide:) ilk izlenim çok güzel bende onunla ilgili. Ne dediğini bilen efendi biri geliyor bana. Bakalım tanı zamanla belli olur:)
38 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var. Küçük oğlu annede zaten. Arada gelirse sakıncası yok ki. Maddi olarak da bilemiyorumkaç yaşındasınız
çocuğunuz var mı
çocukların yaşları itibariyle maddi manevi sorumlulukları çok fazla. işler ciddiye binerse bu ları göze alabilir misiniz
bilemedim
bana çok cazip gelmedi
İste bunları dışarda buluşunca konuşacaz. Bunlar çok önemliNeden boşanmış peki ve ne zaman boşanmış?
Teşekkür ederimmAllah bağışlasın yolu bahtı açık olsun inşallah. Yaşlarınız da uyumlu. Hayırlısını diliyorum.
maddi yükleri çok fazla oluyor çocukların babaya. yani baba karşılıyorsa. 20 yaş üniversite zaten. 7 de ilkokul. maaşın yarısı oraya gidecek her ay. bu konuda etrafımda ciddi sıkıntı yaşayanlar var. iyi düşünün. aşk geçici çünkü38 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var. Küçük oğlu annede zaten. Arada gelirse sakıncası yok ki. Maddi olarak da bilemiyorum
Evet olabilir. Çocuklarla ilgili sorunum yok da, kızım için endişem olur ancak. Kız çocuğu çok farklı malum.. sadece onun için bile kimseyi istemiyordum ama işte salak bir heyecan..Belki ısrarcı olup,taciz ediyor gibi görülmek de istememişte olabilir. Sizin çocuğunuz var mı? Çocuklara bakış açınız nedir? 7 yaşında olan yaş olarak küçükmüş belki ileriye dönük yanına almak ister bunları göz önünde bulundurdunuz mu? Umarım haklarınızda hayırlısı olur
Bak bu çok doğru. Maddi olarak sıkıntı olur baya bu durumlar. Kendisi de kirada. İşi güzel ama bu devirde ancak yeter:/maddi yükleri çok fazla oluyor çocukların babaya. yani baba karşılıyorsa. 20 yaş üniversite zaten. 7 de ilkokul. maaşın yarısı oraya gidecek her ay. bu konuda etrafımda ciddi sıkıntı yaşayanlar var. iyi düşünün. aşk geçici çünkü
Merhaba liliyaaMerhaba
Yaklaşık 7 ay önce boşandım. Oturduğum yerin sokağında bir yerde çalışıyordum. Bir adam alışveriş yapıyordu ordan. Normal hoşgeldiniz teşekkürler falan diyaloglar oluyordu. Çok nazik, gülümsüyor her defasında:) ilk görüşte elektrik olmuştu bende. Sonradan farkettik ki aynı apartmanda komşuymuşuz. Hemen üst katta oturuyormuş. O da şöyle oldu, karşı apartmandan komşunun kızı oyuncağını onun balkonuna atmış yanlışlıkla. Abla benimle almaya gelir misin dedi, beraber üst kata çıktık. Kapıyı çaldım. Bir baktım o :)
İkimiz de şaşırdık güldük falan.
Sonradan apartmanın wp grubuna dahil oldum. Gruba şikayetçi olduğum bişey yazdım. Baktım ordan numaramı alıp ayrıca yazdı bana, ben de bu durumdan şikayetçiyim yardımcı olurum gibi. İkinci kez yine yazdı. Üçüncü kez wifi şifresi için ben yazdım. Konuşalım mı dedi bir kaç gün sonra telefonda. Olur dedim o arada bişey oldu o aramadı mı ben mi dönmedim iletişim kesildi. Böyle olunca ben onu kişilerden sildim
Aradan baya zaman geçti. Bir gün uyandım sabah 8de iki tane mesaj yazıp silmiş. Günaydın ne yazdınız dedim. Engellediniz sandım dedi(profil fotosu yok)
Yo hayır dedim. (Tekrar ekledim:)) Ben ordan taşındım dedi. Tekrar başladık konuşmaya o gün bu gündür.
43 yaşında. 20 ve 7 yaşlarında iki oğlu var. Burda tek yaşıyor, işi burda. Çocukları annede ve ayrı şehirde.
Sizli bizli konuşuyorduk, daha bugün senli benli konuşmaya geçtik. Bana dışarda görüşelim dedi, tamam dedim.
Çok uzun oldu ama fikir olsun diye size:)
Şimdiki..:))
Heyecanlıyım, korkuyorum. Değişik duygular içindeyim. İlk buluşmada ne denir ne yapılır:)) çok elektrik alıyorum ondan ama temkinli olmak zorundayım tabi ki.
Ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?