- 28 Mart 2020
- 21.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.197
- 598
Ev sahibi zorluk çıkarmış o da uğraşmak istememiş çıkmış hemen.Ben sizin ordan niye taşınmış onu merak ettim..
elbise bile aldım ilk buluşma içinEski konularınızı hatırlıyorum. Çok sevindim sizin adınıza. Bu heyecanlar özleniyor ne yalan söyleyeyim. Her şey gönlünüzce olsun.
Yaaaelbise bile aldım ilk buluşma için
yaa çok teşekkür ederimm
Aminn umarım öyledirYaaakendim yaşıyor gibi heyecanlandım. Ne güzel hisler bunlar. Mutluluk çok yakindir umarim
Yok öyle paylasmak istedim .Ben ilişkilerde çok acığımdır acık sözlü olmak iyidir hiç çekinmeyin zaten sizi beğeniyorsa dökümanda verir tabi briaz Muhabbet ilerleyince.Ben kimseye güvenmiyorum ya temkinli olmak lazım şuan bi ilişkim var diğer sevgilimden ayrıldıktan kısa süre sonra suan ki erkek arkadaşımla tanıstım tamamen nasip işi.Diğerinin aldattığını öğrenmiştim o kadar evime giren cıkan gececelere kadar yanımda olan insanın.Belki adam evli eşiyle ayrı bile yasıyor olabilir o kadar sey gördüm ki cevremde her seyi sorguluyorumBaşınız sağolsun.. yani ben de ilerde öyle diyebilirim kızıma onu mu demek istediniz?
Evet inşallah düzgün birisidir. Buluşunca dediğiniz gibi az çok belli olur. Kardeşim e-devlet dökümünü iste diyor:))
Kesinlikle çok doğru. Belki evli bile olabilir. Yada acaba neden boşandı.Yok öyle paylasmak istedim .Ben ilişkilerde çok acığımdır acık sözlü olmak iyidir hiç çekinmeyin zaten sizi beğeniyorsa dökümanda verir tabi briaz Muhabbet ilerleyince.Ben kimseye güvenmiyorum ya temkinli olmak lazım şuan bi ilişkim var diğer sevgilimden ayrıldıktan kısa süre sonra suan ki erkek arkadaşımla tanıstım tamamen nasip işi.Diğerinin aldattığını öğrenmiştim o kadar evime giren cıkan gececelere kadar yanımda olan insanın.Belki adam evli eşiyle ayrı bile yasıyor olabilir o kadar sey gördüm ki cevremde her seyi sorguluyorum
Taşınırken haber vermeyip araya zaman girince yazması bir garip geldi bana..Ev sahibi zorluk çıkarmış o da uğraşmak istememiş çıkmış hemen.
Kesinlikle çok doğru. Belki evli bile olabilir. Yada acaba neden boşandı.
İnşallah siz de mutlu olursunu
Tesekkür ederim,öyle tabi suan bi düzeniniz var iyi kötü Allah iyi insanlarla karsılastırsınKesinlikle çok doğru. Belki evli bile olabilir. Yada acaba neden boşandı.
İnşallah siz de mutlu olursunuz
Kızınız çok küçük. Onun için iyi tanımanız daha sağlıklı olacaktır. Hatta bir ilişki için acele etmemenizi ayrıca kızınızı her daim gözünüzden ayırmamanızı öneririm.Teşekkür ederimm
İlk defa konuşalım dedi sonra konuşamadık ya, onun araması lazım değil miydi noldu sesin çıkmıyor falan. Güya ben ona soğuk yapmışım, hatta karşılaşmışız yüzüne bakmamışım o ara. E sen aramadın? Bide bu iki gün hiç yazmadım ona, bugün mesaj yazmış diyor ki niye bişey yazmıyorsun. Hep benden bekliyor yani tuhaf bir şekilde.Taşınırken haber vermeyip araya zaman girince yazması bir garip geldi bana..
Ben bile heyecanlandım. Bana ne oluyorsaMerhaba
Yaklaşık 7 ay önce boşandım. Oturduğum yerin sokağında bir yerde çalışıyordum. Bir adam alışveriş yapıyordu ordan. Normal hoşgeldiniz teşekkürler falan diyaloglar oluyordu. Çok nazik, gülümsüyor her defasında:) ilk görüşte elektrik olmuştu bende. Sonradan farkettik ki aynı apartmanda komşuymuşuz. Hemen üst katta oturuyormuş. O da şöyle oldu, karşı apartmandan komşunun kızı oyuncağını onun balkonuna atmış yanlışlıkla. Abla benimle almaya gelir misin dedi, beraber üst kata çıktık. Kapıyı çaldım. Bir baktım o :)
İkimiz de şaşırdık güldük falan.
Sonradan apartmanın wp grubuna dahil oldum. Gruba şikayetçi olduğum bişey yazdım. Baktım ordan numaramı alıp ayrıca yazdı bana, ben de bu durumdan şikayetçiyim yardımcı olurum gibi. İkinci kez yine yazdı. Üçüncü kez wifi şifresi için ben yazdım. Konuşalım mı dedi bir kaç gün sonra telefonda. Olur dedim o arada bişey oldu o aramadı mı ben mi dönmedim iletişim kesildi. Böyle olunca ben onu kişilerden sildim
Aradan baya zaman geçti. Bir gün uyandım sabah 8de iki tane mesaj yazıp silmiş. Günaydın ne yazdınız dedim. Engellediniz sandım dedi(profil fotosu yok)
Yo hayır dedim. (Tekrar ekledim:)) Ben ordan taşındım dedi. Tekrar başladık konuşmaya o gün bu gündür.
43 yaşında. 20 ve 7 yaşlarında iki oğlu var. Burda tek yaşıyor, işi burda. Çocukları annede ve ayrı şehirde.
Sizli bizli konuşuyorduk, daha bugün senli benli konuşmaya geçtik. Bana dışarda görüşelim dedi, tamam dedim.
Çok uzun oldu ama fikir olsun diye size:)
Şimdiki..:))
Heyecanlıyım, korkuyorum. Değişik duygular içindeyim. İlk buluşmada ne denir ne yapılır:)) çok elektrik alıyorum ondan ama temkinli olmak zorundayım tabi ki.
Ne diyorsunuz
Evet neden olmasın. Yeni kimliklerde medeni hal de yazmıyor ya alıp baksam:/ bi ara ne dedi biliyor musunuz, çocukları çağırayım buraya gelsinler. Nasıl yani? Bunları hep soracam tabi.Kesin boşanmış mı? Nedense evli olma ihtimali geldi aklıma. Karısı başka şehirdedir belki.
Çok tatlısınız:)) öyle yapacam:)Ben bile heyecanlandım. Bana ne oluyorsatemkinli olun. Zamana yayın. İyice tanımaya çalışın. Belli mi olur kısmet.
Inşallah sorularınıza cevap alacağınız güzel bir buluşma olur. Daha önceki süreçlerinizi de okumuştum. Inşallah mutlu olursunuzEvet neden olmasın. Yeni kimliklerde medeni hal de yazmıyor ya alıp baksam:/ bi ara ne dedi biliyor musunuz, çocukları çağırayım buraya gelsinler. Nasıl yani? Bunları hep soracam tabi.
Allah razı olsun sağolunInşallah sorularınıza cevap alacağınız güzel bir buluşma olur. Daha önceki süreçlerinizi de okumuştum. Inşallah mutlu olursunuz
kadın aşırı çirkef adamı zamanında korkunç sindirmiş bence. ayrıca adam şu anki eşine çok aşık ve kadının yapma ihtimali olan şirretliklerden dolayı şu anki eşini kaybetmekten çok korkuyor o nedenle kadına taviz veriyor diye düşünüyorum. kadın zamanında yalancı şahitlerle falan olamayan masrafları gösterip adamdan aldığı nafakayı 2 katına çıkarmış mahkeme kararı ile. yani böyle kadınlar var. sen fazla yumuşak başlı olabilirsinBişey soracam. Nafaka dışında nasıl biseyler isteyebiliyor, aşırı talepkar dedin ya? İkinci bir işte çalışıyor dedin sıkıntı çıkmasın diye. Benim eski eş, kararda net olarak sağlık masrafı babaya aittir dediği halde hastane parasını göndermedi. Bu kadın mı uyanık, adam mı saf yada ben mi salağım?
Pozitif enerjiniz devam etsin ancak hikayeniz başladığınız heyecanla devam etmedi bende .Merhaba
Yaklaşık 7 ay önce boşandım. Oturduğum yerin sokağında bir yerde çalışıyordum. Bir adam alışveriş yapıyordu ordan. Normal hoşgeldiniz teşekkürler falan diyaloglar oluyordu. Çok nazik, gülümsüyor her defasında:) ilk görüşte elektrik olmuştu bende. Sonradan farkettik ki aynı apartmanda komşuymuşuz. Hemen üst katta oturuyormuş. O da şöyle oldu, karşı apartmandan komşunun kızı oyuncağını onun balkonuna atmış yanlışlıkla. Abla benimle almaya gelir misin dedi, beraber üst kata çıktık. Kapıyı çaldım. Bir baktım o :)
İkimiz de şaşırdık güldük falan.
Sonradan apartmanın wp grubuna dahil oldum. Gruba şikayetçi olduğum bişey yazdım. Baktım ordan numaramı alıp ayrıca yazdı bana, ben de bu durumdan şikayetçiyim yardımcı olurum gibi. İkinci kez yine yazdı. Üçüncü kez wifi şifresi için ben yazdım. Konuşalım mı dedi bir kaç gün sonra telefonda. Olur dedim o arada bişey oldu o aramadı mı ben mi dönmedim iletişim kesildi. Böyle olunca ben onu kişilerden sildim
Aradan baya zaman geçti. Bir gün uyandım sabah 8de iki tane mesaj yazıp silmiş. Günaydın ne yazdınız dedim. Engellediniz sandım dedi(profil fotosu yok)
Yo hayır dedim. (Tekrar ekledim:)) Ben ordan taşındım dedi. Tekrar başladık konuşmaya o gün bu gündür.
43 yaşında. 20 ve 7 yaşlarında iki oğlu var. Burda tek yaşıyor, işi burda. Çocukları annede ve ayrı şehirde.
Sizli bizli konuşuyorduk, daha bugün senli benli konuşmaya geçtik. Bana dışarda görüşelim dedi, tamam dedim.
Çok uzun oldu ama fikir olsun diye size:)
Şimdiki..:))
Heyecanlıyım, korkuyorum. Değişik duygular içindeyim. İlk buluşmada ne denir ne yapılır:)) çok elektrik alıyorum ondan ama temkinli olmak zorundayım tabi ki.
Ne diyorsunuz
Kimse yoğurdum ekşi demez kolay kolay, çok dikkatli olun ve acele etmeyin lütfen.İste bunları dışarda buluşunca konuşacaz. Bunlar çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?