boşandıktan sonra yeni bir ilişki

Eski konularınızı hatırlıyorum. Çok sevindim sizin adınıza. Bu heyecanlar özleniyor ne yalan söyleyeyim. Her şey gönlünüzce olsun.

Yok öyle paylasmak istedim .Ben ilişkilerde çok acığımdır acık sözlü olmak iyidir hiç çekinmeyin zaten sizi beğeniyorsa dökümanda verir tabi briaz Muhabbet ilerleyince.Ben kimseye güvenmiyorum ya temkinli olmak lazım şuan bi ilişkim var diğer sevgilimden ayrıldıktan kısa süre sonra suan ki erkek arkadaşımla tanıstım tamamen nasip işi.Diğerinin aldattığını öğrenmiştim o kadar evime giren cıkan gececelere kadar yanımda olan insanın.Belki adam evli eşiyle ayrı bile yasıyor olabilir o kadar sey gördüm ki cevremde her seyi sorguluyorum

Kesinlikle çok doğru. Belki evli bile olabilir. Yada acaba neden boşandı.
İnşallah siz de mutlu olursunuz

İnşallah siz de mutlu olursunu
İnşallah siz de mutlu olursunuz
Tesekkür ederim,öyle tabi suan bi düzeniniz var iyi kötü Allah iyi insanlarla karsılastırsın

Taşınırken haber vermeyip araya zaman girince yazması bir garip geldi bana..
İlk defa konuşalım dedi sonra konuşamadık ya, onun araması lazım değil miydi noldu sesin çıkmıyor falan. Güya ben ona soğuk yapmışım, hatta karşılaşmışız yüzüne bakmamışım o ara. E sen aramadın? Bide bu iki gün hiç yazmadım ona, bugün mesaj yazmış diyor ki niye bişey yazmıyorsun. Hep benden bekliyor yani tuhaf bir şekilde.

Ben bile heyecanlandım. Bana ne oluyorsa temkinli olun. Zamana yayın. İyice tanımaya çalışın. Belli mi olur kısmet.

Kesin boşanmış mı? Nedense evli olma ihtimali geldi aklıma. Karısı başka şehirdedir belki.
Evet neden olmasın. Yeni kimliklerde medeni hal de yazmıyor ya alıp baksam:/ bi ara ne dedi biliyor musunuz, çocukları çağırayım buraya gelsinler. Nasıl yani? Bunları hep soracam tabi.

Evet neden olmasın. Yeni kimliklerde medeni hal de yazmıyor ya alıp baksam:/ bi ara ne dedi biliyor musunuz, çocukları çağırayım buraya gelsinler. Nasıl yani? Bunları hep soracam tabi.
Inşallah sorularınıza cevap alacağınız güzel bir buluşma olur. Daha önceki süreçlerinizi de okumuştum. Inşallah mutlu olursunuz

kadın aşırı çirkef adamı zamanında korkunç sindirmiş bence. ayrıca adam şu anki eşine çok aşık ve kadının yapma ihtimali olan şirretliklerden dolayı şu anki eşini kaybetmekten çok korkuyor o nedenle kadına taviz veriyor diye düşünüyorum. kadın zamanında yalancı şahitlerle falan olamayan masrafları gösterip adamdan aldığı nafakayı 2 katına çıkarmış mahkeme kararı ile. yani böyle kadınlar var. sen fazla yumuşak başlı olabilirsin ayrıca çocuk 21 yaşında nafaka falan yaşı çoktan dolmuş. ona rağmen adamdan alabildiklerinden fazlasını alıyorlar. ben de buna şahit olana kadar böyle şeylere inanmazdım çünkü çocuğunun hiçbir şeyini karşılamayan çok eski kocalar gördüm.

Pozitif enerjiniz devam etsin ancak hikayeniz başladığınız heyecanla devam etmedi bende .
Yani adamla bi dahaki görüşmenizde taşındım diyor .Bu kadar heyecanlı iken iletişim kesiliyor felan .
İyi şeyler hissetmedik ben hikayenizde.
Mutluluklar sizi bulsun çok anlam yüklemeyin derim ben sadece .Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…