bosandiktan sonra yeniden evlenenler

Hayır cani E="katiee, post: 37814359, member: 464131"]bu 2.evliliğinizmi?[/QUOTE]
Hayir canım ilk evligligim görücü usulü oldu ve biraz ani ,

siz daha 1. evliliğinizi yaşarken nasıl 2 evliliği sorguluyorsunuz anlayamadım

ama sevmıyorsanız tahammülünüz zorlaşır ki o dönemlerdesiniz hiç uzatmayın hazır çocuk yokkende yollarınızı ayırın

BN iki kere evlenmedim ama eşimin ikinci esiyim
Genelde ikinci evlilikte daha az hata yapilir.es seçilirken daha dikkatli olunur.siz neden içinize dinmeyen bi evlilik yaptiniz..sonuç olarak Eşiniz bariz bi hatasi yoksa alismaya calisin derim.bu konuyu evlenmeden önce acsaydiniz çok farklı yorum yapardim ama evlisiniz artik.

sanıyorum cinsel problemleriniz var...
bu boşanma sebebi midir? bence evet!
çünkü partnerleri tatmin edici cinselliğe yönlendiren duygusal bağlardır
ve aranızda böyle bir yoğunluk yoksa, zannediyorum sonucu sizin gibi ilişkiyi sorgulamaktır...
mutlu olun dilerim

[OTE="katiee, post: 37814392, member: 464131"]siz daha 1. evliliğinizi yaşarken nasıl 2 evliliği sorguluyorsunuz anlayamadım

ama sevmıyorsanız tahammülünüz zorlaşır ki o dönemlerdesiniz hiç uzatmayın hazır çocuk yokkende yollarınızı ayırın[/QUOTE]
BNilk konuyu bilmeden yazmistim bu ikinci eevliliği sandim.yok artik ya daha boşanmadan bi sonraki evliliği mi düşünüyor arkadas
Bn

BNilk konuyu bilmeden yazmistim bu ikinci eevliliği sandim.yok artik ya daha boşanmadan bi sonraki evliliği mi düşünüyor arkadas
Bn[/QUOTE]
anlamaya çalışıyorum açıklama yapar sanırım

Ahhh arkadaşlar haklisniz belki su anda kusuz...bilemiyorum yaa kafam kkarışım inşallah iyi olur ...ne okur yargilamayin tüm detayları anlatım anlasamiyoruz bir turlu kısmında ...

Benim eski eşim şimdiye kadar görüştükkerimin en iyisiydi.Ama ailesi fenaydı..

Ayrica ikinci evliligi dusunmesi cok dogal. Evliligin muhim sayildigi toplumsal duzenekte acaba dislanacak miyim korkusu yasiyor olmasi dogal. Dislanmayacagina inansa bosanmak daha kolay gorunecek ona

Esinizle sevgili olun. Kari koca kimliginizi unutun, kadin ve erkek olun.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…