- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
her açtığın topic ayrı dram..
bizi de kendini de boş yere üzüyorsun..
artık geçmişi bırakma zamanın geride kalmadı mı?
ne kadar üzüleceksin o değmez için?
sana verdiği zararlar yetmedi mi?
canım üzülme bende eşimde1,5 aydır ayrıyım benım boşanma davam henuz acılmadı ama boşandık işte bıttı yanı.benımde ılk bayrmaım olucak ve bende dusundum bı ansenın gıbı ama ben uzulmek ıstemıyorum aılemle beraberımbelkı evde gecırıcem bayramı ama mutsuz bı bırlıktelıkle bayram gecıreceğime yalnız gecırmek daha ıyı.geçicek herşey sende olumlu dusun arkadaşlarınla buluş kendını üzme ama sakın
evet sizi de üzüyorum ailemi de sevdiklerimi de..Ama ben onunla yaşadığım hayatı şartları özledim şimdi beraber olsaydık öyle yapardık böyle yapardık diyorum hepÇok yanlızım boşlukta gibiyim hala..Bi de bayram gelince iyice hüzünlendim..
Boşandıktan sonraki ilk bayram..
İlk yanlız bayramım olacak..
Bugunden çöktü üzüntüsü...Beraber gittiğimiz akrabalarımıza gidemeyeceğim aklıma gelecek çünkü biliyorum..Herhangi bir planımda yok..Herkes bi yerlere gidecek eşiyle dostuyla..Benim canım acıyacakçok zorr yaa çok üzülüyorum kızlar (
yenimi ayrıldınız? çocuk varmı?
sürekli geçmişte yaşar, onu hayal edersen öyle olur..
Haline şükret.. çocuğun olmamış, ailen destekçin, işin gücün var..
Bunlar ne kadar büyük nimetler farkındasın değil mi?
Yeniden seveceksin, başka güzellikler yaşayacaksın
sev birilerini
aileni sev, arkadaşlarını sev, belki yeni birine karşı bişeyler hisset
ama geçmişi kurcalamayı bırak artık
senin açtığın konuları okudukça boğazıma bişey takılıyor.
Canım, inan ki eski eşin için hiç değmez.
Lütfen üzülme,annen baban sana sahip çıkmış
demekki hayırlısı böyleymiş de.
Eskiyi mazide bırakmaya çalış,hatırladıkça yıpranıyorsun
sen uzman desteği aldın mı?
almadıysan mutlaka almalısın
8-9 aydır bu ruh halinde olman, gerçekten anlamlı değil
hiç erteleme, ya bugün ya yarın bir psikiyatra git lütfen
sanırım boşlukta hissetmen eksik heissetmenin tek nedeni o senin için alışkanlık omuş ve bi anda herşeyi silmek elbette ınsanda bu duyguları uyandırıyor ama bence kendini oyalayacak bişeylerle uğraş.Bak ben daha çok yenı ayrıldım evden henuz resmen bıtmesede artık dönmek dıye bişey yok benım ıcın o yuzden bekarken nasıl yasıyoduysak aynen yaşamaya devam edıcez şükür kı aılelerımız var ve bızlerın sonuna kadar arkasındalar.Bende eşyalarımı alırken bırlıkte yasadığımız evden kurdelelerde getırdığım eşyalarım bu şekilde mı cıkacaktı dıye dusunmeden edememiştim ama anladım kı aslında üzülmek dııl sevınmek gerek kı cocuklarımız olmadan ve aılelerımız henuz yanıbaşımızdayken ayrıldık.Çalışlıyor olmak da ayrı bi uğraşı ve çalışmasak belkı cok daha zor geçicek dunlerımız.Ama ınanıyorum kı herşey geçicek ve mutlu hayatlarımız olucak sende olumlu düşünmeye çalış lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?