boşandıktantan sonra baba evi mi ayrı ev mi???

armi0007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
173
147
48
Ben boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )

bu biraz da maddiyatla ilgili bir durum çalışan biriyseniz ayrı ev daha iyi yada sizin masraflarınız aileniz karşılıyorsa ayrı ev yine iyi...

kimse çıktığı baba evine çoluğuyla çucuguyla gitmek istemez bunun için zaten çoğu kadın aileye dönmemek için mutsuz evliliğini sürdürüyor...

Kesinlikle kendi evinde "azıcık aşım, ağrısız başım" moduna geç.
Ev üstüne ev, düzen üstüne düzen olmaz.
Tabi kendini geçindirecek bir mesleğin varsa.
Yani herşey "money money money always sunny" :)

Ailenşn tutumuyla karar verılmeli bence. Aile herkoaulda kucak acıyorsa gidilir ama sertse ve ben demiştimlerle olacaksa ayrı ev. Zaten en ufak sözleri insanın kalbını delip geçer teyzemden bılıyorum oyuzden ayrı evde ayrı hayat kurdu uc çocukla.

bende boşandım şuan işim nedeniyle ailemden ayrı yaşıyorum fakat aynı şehirde olmuş olsaydık ailemle oturmayı tercih ederdim. bu aileye ve size bağlı bir şey...

Zaten konunun sonunda belirttim kendi isteğiyle oturanlar yanlış anlamasın diye.. Benim bi tanıdığım evliliginde mutsuz ama baba evine dönmemek için katlanıyor...

Aileye ve imkanlara gore degisir bence de bu konu.kim istemez ki yoksa annesi kardesi cocuguna bakarken kisinin de isyerinde akli cocuklarinda kalmadan rahatca calismayi...

maddi olarak durumunuz iyiyse kesinlikle ayrı ev diye düşünüyorum ben,üstelik çocukta varsa baba evine geri dönmek zor olur bence malum ev üstüne ev kurulmaz,herkesin düzeni bozulur gibi geliyor bana,çocukla rahat edemezsiniz ne kadar babamın evi de olsa ayrılacak olursam büyük konuşmayayaım ama çocuğumla kendi evimde düzenimi kurarım..

Zaten konunun sonunda belirttim kendi isteğiyle oturanlar yanlış anlamasın diye.. Benim bi tanıdığım evliliginde mutsuz ama baba evine dönmemek için katlanıyor...
Baba evinde şimdiki gibi bir hayat bulamayacağı için katlanıyor demek
şartlar daha iyi olsa ayrılacak
ailesinin maddi durumu iyiyse ayrı bir ev açabilir
ama bazı aileler kızının tek başına yaşamasına müsade etmez

bunu yorumum da yazdım...çok zor bir şey ama yapacak çaresi yoksa gidicek evlilik hayatını zindan eden biriyle yaşıyacagına ailesinin yanında daha iyi olur...

ve kızlarına sahipçıkan aileleri tebrik ediyorum gerçekten...

bazı aileler var asla kabul etmiyorlar kızlarını mutsuzluğa kendi elleriyle sürüklüyorlar onlara yazıklar olun...

Mal kelimesini kullanırken ne demek istediğimi anlamışsınızdır sanırım.. Kız bundan sonra bize geçti bizim sorumluluğumuzda sözleri çok soylenir boşanmada yada evlenirken.. Zaten kızdığını nokta kadının mal gibi gorulmesi...

ben baba evinde iki çocukla yaşıyorum çalışıyorum ama bakıcı-kreş-eski eşten kalan kredi borçları var üzerimde nafakada alamıyorum.. icrada şuan.. çocuklarım çok küçük annemin yardımı çok zaten bizimkilerde izin vermez iyiym çok şükür..

ama çok özlüyorum kendi evim diye gireceğim döşiyeceğim bir ortamı ..ilerde olur inşallah çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…