Ben boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )
Neyini merak ediyorum biliyor musunuz bi yakınım boşanmaya kalktı ailesi kız bize geçti bize taşınacak dedi.. Ekonomik özgürlüğü olduğu halde ayrı yaşamayacak dediler.. Hatta babası gelirse maasini ben çekerim artık demiş.. Bu sizce ne.. Ben mal gibi görünüyor derken bundan bahsettim.. Kadınlar kulübünün fikirlerini merak ettim.. Böyle bi konu açmak yasakta benim mi haberim yok.. Bu ne şiddet celâl..mal gibi ne demek ya hem söylüyorsunuz sonra da yanlış anlamayın diyorsunuz bekarken de o evde kalıyordunuz sonuçta tercih sizin maddiyatınız el veriyorsa rahatsanız tabii ki ayrı evde yaşayabilirsiniz yurt dışında özellikle bu daha kolay Türkiye'ye göre ama neden böyle bir soru sorduğunuzu da anlamadım siz ayrı evdesiniz zaten başkası ailesiyle kalıyor maddiyatı el vermiyordur, işi yoktur, ailesi iyidir vs. oturur ailesiyle yani kişiden kişiye değişir neyini merak ediyorsunuz anlamadım ki.
Ben boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )
Tabiki ayrı ev. Ne o öyle çocuk gibi..Ben boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?