ben baba evinde iki çocukla yaşıyorum çalışıyorum ama bakıcı-kreş-eski eşten kalan kredi borçları var üzerimde nafakada alamıyorum.. icrada şuan.. çocuklarım çok küçük annemin yardımı çok zaten bizimkilerde izin vermez iyiym çok şükür..
ama çok özlüyorum kendi evim diye gireceğim döşiyeceğim bir ortamı ..ilerde olur inşallah çok isterim
ben baba evinde iki çocukla yaşıyorum çalışıyorum ama bakıcı-kreş-eski eşten kalan kredi borçları var üzerimde nafakada alamıyorum.. icrada şuan.. çocuklarım çok küçük annemin yardımı çok zaten bizimkilerde izin vermez iyiym çok şükür..
ama çok özlüyorum kendi evim diye gireceğim döşiyeceğim bir ortamı ..ilerde olur inşallah çok isterim
İmkan varsa kesinlikle kendi eviniz, kendi düzeniniz olmalı bence. Çok zor olur yeniden ailenizin evine dönmek, onların kuralları ile yaşamak. Zaten çocuklarınızı da kendiniz yetiştirmelisiniz. Dedeler nineler babasından ayrı torunlarına üzülüp, şımartabiliyorlar.Ben boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )
Allah yardımcınız olsun.. İnşallah çocuğunuzla güzel bi hayat kurarsınız...ben baba evinde iki çocukla yaşıyorum çalışıyorum ama bakıcı-kreş-eski eşten kalan kredi borçları var üzerimde nafakada alamıyorum.. icrada şuan.. çocuklarım çok küçük annemin yardımı çok zaten bizimkilerde izin vermez iyiym çok şükür..
Eğer maddi olarak bir mecburiyet yoksa veya anne-baba birinden biri hayatta değilse birlikte tabikideBen boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )
İmkan varsa kesinlikle kendi eviniz, kendi düzeniniz olmalı bence. Çok zor olur yeniden ailenizin evine dönmek, onların kuralları ile yaşamak. Zaten çocuklarınızı da kendiniz yetiştirmelisiniz. Dedeler nineler babasından ayrı torunlarına üzülüp, şımartabiliyorlar.
Ayrıca her ne kadar aileniz yeniden kucak açsa da, maddi durumunuz müsaitken, onların da yerleşik düzenini bozmamalı diye düşünüyorum. Bütün çocukları büyütükten sonra 60-70 li yaşlarda ki çiftlerin en doğal hakkıdır bence, huzurlu sakin bir ortamda başbaşa kalabilmek.
En optimum seçenek kendi ailenize yakın, kendinize ait ayrı bir daire. :)
kesinlikle ayrı ev anne baba da olsa boşanıp döndükten sonra insan her türlü kendini kötü hissediyo ablam aynı apartmanda olmasına rağmen sıkıntı yaşıyo malesef fırsatı olan herkes ayrı eve çıkmalıBen boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?