Kim nasil istiyorsa öyle yapar..
mallikla alakasi yok hicbirseyin..sacmalamissiniz
ben ayri ev derdim cunku iki kadin bir mutfakla yapamaz derim herzaman
insan kendi düzenini istiyor bir yasdan sonra..
Ben boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )
Ben boşandiktan sonra çocuklarımla ayrı bi hayat kurdum.. Ailem zaten türkiyeye döndükleri için onlarla kalamazdım.. Ailemle gitmem konusunda zorlandım ama direndim.. Sorum şu kadın afedersiniz bir mal gibi evlenince kocaya boşanınca geri ailesine geçer gibi bir düşünce var.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.. (Kendi isteğiyle ailesiyle oturanlar yanlış anlamasınlar lütfen. )
Evet parası olmadıgı için mecburen dönenler var baba evine. Fakat her zaman baba evinde bu nedenle yaşamıyor kadınlar. Mesela benim çok şükür maddi durumum qayet iyi, sirf baba evinde daha rahat etdigim için yaşıyorum. Sag olsun ailem neredeyse bir yıldır boşandigim ama hiç hiss etdirmediler. Ve kendimi daha guvende hiss ediyorum. Anlıyacagın canım tek neden madiyyat degildirMaddiyata bakar bence.
Parasi olmayan kadin mecburen baba evine doner.
Maddiyati saglam bir insansa caninin istedigini yapar.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah kısa zamanda toparlanir kendinize dilediginiz gibi hayat kurarsınızsu an bosanma asamasindayim inanin kendime yeni bir hayat kurabilmis degilim eski esim ve ailesi beni yeterince somurdu maddi acidan ailemle yasama mecburiyetindeyim su an maddi acidan ne kadarda kabul ederlersede etsinler hic bisey eskisi gibi olmuyo kendimi yabanci gibi hissediyorum bazende bir yere gittigim zaman nereye gidiyorsun nerde kaldin gibi sorularla karsilasiyorum yeterince sorunlu bir evlilik yasadim bu sorular soruluncada sinirlerim tepeme cikiyo resmen ! Insallah en kisa surede ayri eve cikmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?