bizde aile diil eşim diyo hiç mutlu karşılamıyomuşum trip atıyomuşum ondan kaçıyomuş. dedim ben durup dururkenmi trip atıyorum? sevgiliyken olan insanla aynı kişiyim değişmeedim başka biriylede evlenmedin sen benden uzaklaştığın için trip atıyorum bırakta bozuliyim buna ama dimi.? onlar yapsın etsin kadınlar herşeye tamam desin ama biz hiç bişi yapmayalım hep evde oturup bekleyelim. yok çalışmıyorum ama ailemin yardım etceğine eminim o açıdan bi korkum yok benim tek şeyim çocuk daha çok küçük ondada zorlancağımı düşünmüyorum hiç daha yanımda olmadı doğumdan beri ama yok çocuğu alırım triplerine filan girerlerse o zaman nolur bilemem oooof bu erkeklerin hepsimi böle ya
tabiki hepsi böle değil canım ne iyiler var ama bizim karsımıza böleleri düşüt işte beni analmadığım noktdada bu ya erkeler naprsa yapsun b,zz onları ii karsılıycaz hep alttan alcaz yok böle bişey zaten hep taviz vere vere onlar kendilerini bulunmaz nimet sandılar dinimizde bile yok canım kadının da erkeklerin de biribileri üzerinde hakları var ben tek taraflı sürekli alttan lamya karsıyım zaten bundan da eyvallah etmedim evlilik fedakarlık isteyen bi kurum ama iki taraflı üstelik bebeğin olmuş şimdi ilgilenmiycek de ne zaman ilgilencek allah size ne güzzel bi hediye vermiş bazıları ne kadar çok istiyo ama olmuyo bunun zevkini tadını çıkarmak varken dısarda ne var madem kopamıycaklardı öle bi hayattan evlenmiycekler başkalarını da mutsuz etmitcekler sen mümkün olduğunca pozitif düşünmeye calış canım bütün dikkatini bebeğine ver onun mutluluğunu yasa eşinin de yakında dayanamayıp geleceğini düşünüyorum umarım hatasını anlar
işte o kadar kendilerini bilmiyolarki Allah affetsin ama bu çocuğu çok erken diye istememiştim "beni kaybedersin o zaman" ısrarlarıyla doğurmaya karar verdim şimdi olanlara bak. dengesiz dengesiz bu erkekler... umarım dediğin gibi olur canım bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o ... sende üzülme canım o boşluk uzun zamandır hayatında olan biri artık olmadığı için var evlilik olsun sevgililik olsun hep yaşanmazmı zaten. bol bol kendine vakit ayır çık bi yerlere git gez sürekli bak yazda geliyo tatile gidersin bu şekilde kafanı dağıtmaya bak canım...
bahsettiğin boşluk benim içimde de war,boşndığıma hem seviniyorum hem üzülüyorum,hislerim çok karmaşık,durmadan ağlıyorum gizli gizli aileme belli etmek istemiyorum çünkü onlar da üzülüyo beni o halde gördüklerinde,dediğin gibi kardelen çeyizini toplayıp baba evine geri dönmek çok zor,acı bi durum 2ayda hiçbir çeyizimi kullanamadım bile,bütün hayallerim yıkıldı.
ben ortada dert falan göremiyorum sizinkisi hırs sadece kendi haline acımak..
allah daha kötü günler göstermesin..
ben hamileyken boşandım, ikiz bebek bekliyordum, çocuklarımı kaybetme riskim vardı. şimdi de bebeklerimi evde bırakıp işe gitmek ne kadar zor bilemezsiniz..
öyle mesleğimiz varçok şükür,öğretmensin sanırım,boşandığın insan ne iş yapıyodu benimki askerdi,asker ve polisler evliliklerini yürütemiyolar da.
haklısın canım içimdeki hırs o kadar büyük ki şükğr ediyorum halime senin durmuna daha çok üzüldüm allah güç kuvvet versin sana inş bebeklerinle mutlu günler yasarsınız rabbim hepimizn yardımcısı olsun
amin canım..
mutlu olmaya hayatın tadını çıkarmaya bak biliyorum çok zor ama denemeye değer..[/Qsen nasıl atlattın bu süreci sonuçta senin yükün daha fazlaymış güçlü durmaya calışıyorum dimdik ama bazen öle bi ana geliyo ki neden diyorum neyin günahını cekiyorum diyorum sadece eşimden ilgi şefkat istedim başka hiç bi beklentim olmadı ama çok şey istemişim demekki......
amin canım..
mutlu olmaya hayatın tadını çıkarmaya bak biliyorum çok zor ama denemeye değer..[/Qsen nasıl atlattın bu süreci sonuçta senin yükün daha fazlaymış güçlü durmaya calışıyorum dimdik ama bazen öle bi ana geliyo ki neden diyorum neyin günahını cekiyorum diyorum sadece eşimden ilgi şefkat istedim başka hiç bi beklentim olmadı ama çok şey istemişim demekki......
canım ben çocuklarıma tutundum. onlar korunmama rağmen en umutsuz anımda ortaya çıktılar zaten
onlar için güçlü olmak zorundaydım.. çok ağladım zırladım ama kader diyip geçmekk gerekiyor bazen..
kaygısız olanı allah kayırıyo takma sıkma canını..
gözünde değerim yokmuş işte öğretmen olmam falan umrunda deildi sevmemiş seven zaten bu sözleri sevdiğine sarf edemez ki.Allah tan çoluk çoluğa karışmadan kurtulduk onlardan çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?