Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben kocamdan boşandım ama tekrar görüşmeye başladık ve birbirimize eskisinden daha çok aşığız ama ailelerimiz asla istemiyor ve birbirinden nefret ediyor ne yapacağımı bilemiyorum biri ne olur bana akıl versin çıldırmak üzereyim
siz belli bir süre ayrı kalıp ,kafaları toparlamak üzere ayrılmamışsınız ki,çocuk oyuncağı değil,resmen ayrılmışsınız....
sizi buna iten nedenler vardır,iyice tartın...istisnalar dışında denenmişin tekrarı olmamalı...
nasıl flört ilişkilerinde ayrılıp barısılıyorsa buda onun gibi birsey... ama evlilikde boşanmak okadar kolay olmuyor tabi iş ciddiye biniyor ama birdaha barısmak istemenizde kotu birsey yok... ailenizin istememe sebebi nedir bilemem ama siz istedikten sonra kimsenin karısmaya hakkı yok
alla alla çok ilginç ..vardır bi bildigiki boşandı vardır bi bildigiki yeniden aşık oldu ....iyi ama arkadaşım çocuk oyuncagımı bu ...allah hakkında hayırlısını versin ...
Eğer cidden sudan sebeplerden ayrıldıysanız öpüşün,barışın,evlenin..Şeniz
Yok eğer sebepler ciddiyse bence boşluktan,yalnızlıktan bu şekilde hissediyorsunuz..
Zamanla geçer bence..