boşandım ama hala aşığım

son_hilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
9
0
86
İzmir
ben kocamdan boşandım ama tekrar görüşmeye başladık ve birbirimize eskisinden daha çok aşığız ama ailelerimiz asla istemiyor ve birbirinden nefret ediyor ne yapacağımı bilemiyorum biri ne olur bana akıl versin çıldırmak üzereyim

son_hilal orda mısın? Neden boşandınız merak ettim?

Yeniden aşkınız depreştiğine göre

nefret ettirecek bişey yaşamadınız sanırım?

Ani bi karar mıydı?

Eğr öyleyse aileler niye karşı?

Yani ne yaşandığını anlatsaydın keşke.

ay ewet nie bosandıgınızı bilmeden yardımcı olamıoruz:S

emin misin ?

korkularınızdan kaçıp,birbirinize sığınmış olmayın,

yada yasakların cazibesine kapılıp aldanmış olmayın !

tekrar tekrar düşünmekte fayda var!

her ne sebeple olursa olmuş olsun ,neden boşandınız bunu hatırlayın ve sorun kendinize!

ilk yapılan hata dır ama 2.si ahmaklık olur ...bunu unutmayın ?

konuyu acmış ama kendisi yok neden evlendin neden deli
gibi aşıksın
anlat bakalımmmm
ve neden ayrıldınnn
konu sahibiii bizi aydınlatırsa sevinirizzz

siz belli bir süre ayrı kalıp ,kafaları toparlamak üzere ayrılmamışsınız ki,çocuk oyuncağı değil,resmen ayrılmışsınız....
sizi buna iten nedenler vardır,iyice tartın...istisnalar dışında denenmişin tekrarı olmamalı...

nasıl flört ilişkilerinde ayrılıp barısılıyorsa buda onun gibi birsey... ama evlilikde boşanmak okadar kolay olmuyor tabi iş ciddiye biniyor ama birdaha barısmak istemenizde kotu birsey yok... ailenizin istememe sebebi nedir bilemem ama siz istedikten sonra kimsenin karısmaya hakkı yok

alla alla çok ilginç ..vardır bi bildigiki boşandı vardır bi bildigiki yeniden aşık oldu ....iyi ama arkadaşım çocuk oyuncagımı bu ...allah hakkında hayırlısını versin ...

Eğer cidden sudan sebeplerden ayrıldıysanız öpüşün,barışın,evlenin..Şeniz
Yok eğer sebepler ciddiyse bence boşluktan,yalnızlıktan bu şekilde hissediyorsunuz..
Zamanla geçer bence..:delphin:

Arkadaş hala yok, madem açtığın konuyla ilgilenmeyecksin açmayın o zaman konu;)

madem biraraya geldiniz neden boşandınız...
konuyu açıp çekip gitmişsiniz..:olmaz:

Back
X