boşandım ama hala aşığım

eski eşleriyle tekrar evlenen çoook tanıdığım var. sorunları aştıysanız tekrar evlenin (:

valla iyi düşün doğru karar ver.. birbirinizin isteklerini karşılasaydınız zaten ayrılmazdınız diye düşünüyorum evlenince sorunlar tekrar cıkmasın ortaya

Arkadaşalar kusura bakmayın hiç birinize cevap yazamadım biz kaçarak evlendik ve aynı zamanada ikimizde öğrenciyken üniversitede okurken yaptık bunu sonra ailelerimiz bir türlü barışamadı bizim armızdada bu yüzden çok sorun çıktı maddi anlamda da çok zorlandık ben çok rahat şartlarda büyümeme rağmen sevdiğim için bazen aç kalmaya bile dayandım ama sorunlar bizi özellikle de eşimi yanlış yollara sürükledi bana karşı 2 kere şiddet olayı oldu bir de evliliğimi ailemin çevresi yakın akrabalar dahi bilmiyor ailem açıklamak istemedi herşeyin okullarımız bitince düzgün bir şekilde olmasını istedi fakat ne eşim ne de ailesi buna yanaşma evliliğimiz 2 buçuk yıla yakın sürdü ve en sonunda ayrılmamızın en iyi karar olduğuna karar verdim ayrıldık ama tekrar görüşmeye başladık fakat aklımda hep eski yaşadıklarım var ve şuan ne onun ailesi ne benim ki bu ilişkiyi istemiyor 2-3 gündür bende görüşmemeye başladım bu benim için zor olacak ama eski eşim için daha zor olacağa benziyor kendine birşey yapmasından çok korkuyorum çünkü bu yüzden birşey yaparsa vicdan aabından bende ölürüm şimdi ne yapmam gerek kara kara düşünüyorum kimse üzülsün istemiyorum ama kalbimi değil mantğımı dinlemek en iyi olacak diye düşünüyorum...

kocam çok sinirli biriydi ve son zamanlarda anlaşamadığımız her olayda yada durumda ilk lafı olmuyorsa ayrılalalım dı şimdi ise benim için herşeyi yapmaya hazır değerini anladım diyor ama ona güvenemiyorum tabi bi de aileler var yaşanmışlıklar var onları silip atamıyorum yakında askere gidecek orda bişey olursa kendimi affedemem

Çok sinirli biriydi yazmışsın ama CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZ der atalarımız...bence iyice ölç tart...neden boşandın neden evleneceksin...

bahsettiğiniz şartlar altında yürümesi zaten zor görünüyor...
ama en önemlisi de eski eşinizin size şiddet uygulamış olması! bu affedilemez...

neden olmasın olabılır aslında..
eger bırbırınızı cok sevıyosanız ailelerı es gecıp beraberlık baslamalı..

kocam çok sinirli biriydi ve son zamanlarda anlaşamadığımız her olayda yada durumda ilk lafı olmuyorsa ayrılalalım dı şimdi ise benim için herşeyi yapmaya hazır değerini anladım diyor ama ona güvenemiyorum tabi bi de aileler var yaşanmışlıklar var onları silip atamıyorum yakında askere gidecek orda bişey olursa kendimi affedemem
askere gıdıyo dıye acıyo olabılırmısınız aceba?

Bir daha evlenirsiniz tatlım,zormu?
Ailelerde sizi mutlu görürülerse bir süre sonra kabullenirler.
Önemli olan eşinin,ilk evliliğinizde sizi mutsuz eden huylarının değişip değişmediği,yoksa nikah kolay

bazı şeyler zordur aşık olmak sevmek bile yetmez....dayanma gücü azalınca insan bunalıp pes edip ayrılığı seçebilir...tabi aşk ağer yoğunsa kzıgınlık anında belli olmaz acısını yokluğunda gösterebilir...
sizinkide sanırım böyle olmuş olmıycağı için severek ayrılma ve ateşin yeniden küllenmesi....
olabilir yeniden neden olmasın aileler de kabullenir zamanla ama önemli olan güven ve hataların tekrarlanmaması...

bu mutluluk uzun surmez bence olsaydı ılk evlıgınde olurdu sonucta sız bosanmıssınız yanı demekkı hıc tahamul edememısınız sevgılı olsanız ayrılsanız ozaman barısınca mutlu olma sansı daha yuksek ama ınsallah ben yanılırım ve sız cok mutlu olursunuz

denemis ve görmüssün olanlar ortada en kötüsüde siddet uygulamis sana daha ne düsünüyorsun anlamis degilim

Back
X