- 29 Haziran 2017
- 100
- 56
- 13
- 41
Arkadaslar daha once yazimi okuyan bilir 8 senelik bir iliskiden sonra bosanmak icin ugrastik esimin ailesi kendisi beni cok yipratti ben kararimi net verdim ve asla geri donusu yok dedim dava actim zaten ayri sehirlerde yasadik bu surecte ailem destek oldu ben kafamda evlilik adina herseyi bitirdim hatta tedavi gordum hersey cok guzel gidiyordu bosanma gununu iple cekiyordum bu surec icinde yeni biriyle tanistim tum.herseyi anlattim psikologa gitmemi dahi kendi istedi her animda destek oldu maddi manevi tum gucuyle beni teselli etmeye calisti ama son bir hafta bosanma olacak diye esimin oldugu sehre gitmek zorunda kaldim hem esyalari topliyim hemde bitsin kurtulayim sonunda bosanma oldu ve 2 gundur aglamaktan öldüm esim gece beni arayip nasilsin dedi ben kendimi tutamadim agladim hemen yanima geldi bana gitme yeniden baslayalim diyor ama istemezsen zaten bosandik kendini toparla uzulme diye teselli ediyor kafayi yiyecem sanki bana okadar sey yasatan bu degil diger yandan en zor animda yanimda duran insan var iki arada bir derede kaldim cokmu acizz durumdayim neden bu hale geldim kafayi yemek uzereyim kimseye birsey anlatamiyorm icime attikca boguluyorum