• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandim ama neden mutsuzum cok aci cekiyorum

aynen oyle bensiz bir gun bile duramazdi ama ailesiyle gorusmeye basladiktan sonra onlarin yanina yerlestikten sonra cok degisti tum ailesine karsi beni hice saydi simdi eski haline geri dondu olum kalim olsa bile sen ailemle istersen gorusme ama benim gorusmeme de karisma diyor adamin beyni yikanmis gibi davraniyordu ama sonucun bosanma olmasi beni yikti
Hanımefendi bu adam zihinsel engelli mi?
Şu sözleri 1 ay önce söyleyemiyor muydu illa mahkemelere mi düşmeniz gerekiyordu allah aşkına?
Yahu gidin sadaka verin şükür namazı kilin karaktersizden kurtuldum diye.
Hayir bi 8 sene sonra aynı halti yemeyecegi ne malum ben asla güvenmezdim.

Ayrıca o diğer görüştüğünüz adamda akbaba galiba daha 6 ay olmamış boşanmamış kadınla ne diye görüşüyor?
Ikisini de sepetleyip uzun bir tatile çıkardım ben olsam.

Aradignda acip kafani karistirmasina izn verme.. ask degil aliskanlik bu. Tatile fln cik kafani topla..

Zor bir durum. Bence kafanı kimsenin karıstırmasına izin verme buradakiler de dahil. Tel. Kapat bir kac gun tatile cık uzaklas herhezden herseyden. Seni yuregini en iyi bilen sensin. Belki ofkeyle ani karar verdin inatla bosandın .ve bittiginde ona olan sevgini farkettin oda aynı sekilde. Su an bunun acısını yasıyor olablirsn. Ki bosandıktan spnra onun tel. Acıyor yanına gelmesine izin veriyorsun. Yada hepsi duydugun hayal kırıklıgı. Diger sahsı hayatından cıkarmalısın su an oda dogru diil. Vehasılı kelam senin kendini dinleyip saglıklı bir sekilde ne yapmak istedigine karar vermen olucak. Zayıflıklarından iki sahsıda yararlandırma derim. Kendine zaman ver .hayatın hakkında en dogru karı ver.

BENCE evliliğimi kurtarabilirmiydim acele mi ettim kafa karışıklığını yaşıyorsunuz
Keşke ilişkiye başlamadan boşanmayı bekleseydiniz
Eşinizin memleketine gitmeyi düşünmekte bence geç kaldınız zor günler belki ama unutulacaktır elbette
Şimdi eşinize dönseniz başka bir adam da hayatınıza girip çıkmış olacak eski eşiniz bunu öğrendiğinde dağ gibi problemler sizi bekleyecek
Hayrolsun sonunuz

aslinda bir aldatma olayi yok beni her konuda anlayan dinleyen eski arkadaslarimdan biriydi tesaduf denk geldik evlendigimden bile haberi yoktu durumu anlattim hatta tanidik avukat vs yardimci oldu sonra benim zorlandigim her konuda bana destek oldu bosanmaya bir ay kala bana duygularini anlatti her zaman yanindayim arkandayim dedi ve halen beni arayip ayni seyleri soyluyor saatlerce evliligimdeki problemleri dinledi bir gun bile yeter ondan bahsetme demedi boyle bir durum bizimkisi
Canım seni anlayabiliyorum ben zaten, suçlamıyorum da.Senin için doğru değil ama bak güzelce kafanı dinle öyle bi karara varirsin.iki taraftan da uzaklaş bi süre.Allah yardımcın olsun

Ne kadar çok boşanmayı istersen iste, bittiğinde kurtulacam desen de, boşanma olduktan sonra o boşluğu acıyı Yaşar insan.. çünkü iyi kötü Bir düzen kuruyorsun ve bu bir anda bozulup gidiyor..bu süreçten geçmen gerekli sabret

Screenshot_2017-12-21-01-04-49.webp

Merhaba arkadaşlar eşimle 8 sene önce evlendik ailesinden ayrı yaşiyordu beni ilk gördügü andan beri evlenmek için neler yapti anlatamam surekli hayir desemde beni cok sevdigini ve evlenecegini dile getirdi ailemle tanisti tum aileme kendini sevdirdi ve inanin nişan dugun 17 gun icinde oldu bitti kendi ailesi dugune dahi gelmedi baska sehirde yasiyorlar bu 8 sene icerisinde ailem maddi manevi her konuda bize yardimci oldu maddi anlamda biraz zorlandiginda 5 abisi olmasina ragmen kimse tek kurus yardim etmedi. Simdi durum cok farkli ailesinin yanina bayram tatili icin gitti ve asla donmem benim yerim burasi demeye basladi bana da geliyorsan gel gelmiyorsan bosan diyor. 8 senelik evli oldugum halde kendi ailesiyle dogru durust yuzyuze gelmemisken bana ailesinin örf ve adetlerine uygun yasamami emir verir gibi anlatiyor onlarin yaninda beni arayip bagirip cagiriyor ustelik abileride beni arayip hakaretler yagdiriyorlar inanin ne yapmaya calistigini anlamiyorum kafayi yemek uzereyim suan esimin durumu iyi ben hastalandim kartta para yok ne yaptin dedim abimlere verdim dedi tartistik ustune abisi arayip tekrar hakaretler yagdirip artik paralar bende sen de kes sesini dedi ben bu adami ne yapayim kac gundur ne ariyor ne soruyor deli olacam
Bu adama mi döneceksiniz?

Bana göre bir insan birini sevip sevmediğini düşünüyorsa o kişiyi sevmiyor dur .. Boşanınca uzulmeniz sevdiginiz anlamına gelmiyor .. Sonuçta bir evlilik bitiyor kolay mı boşanınca mutlu olan görmedim ben ... Diğer kişiye gelince henüz evli biriyle görüşen biri benim gözümde hiç de iyi yerlerde olmaz .. Kendini rahat bırak uzak dur bi süre erkeklerden ..

Arkadaslar daha once yazimi okuyan bilir 8 senelik bir iliskiden sonra bosanmak icin ugrastik esimin ailesi kendisi beni cok yipratti ben kararimi net verdim ve asla geri donusu yok dedim dava actim zaten ayri sehirlerde yasadik bu surecte ailem destek oldu ben kafamda evlilik adina herseyi bitirdim hatta tedavi gordum hersey cok guzel gidiyordu bosanma gununu iple cekiyordum bu surec icinde yeni biriyle tanistim tum.herseyi anlattim psikologa gitmemi dahi kendi istedi her animda destek oldu maddi manevi tum gucuyle beni teselli etmeye calisti ama son bir hafta bosanma olacak diye esimin oldugu sehre gitmek zorunda kaldim hem esyalari topliyim hemde bitsin kurtulayim sonunda bosanma oldu ve 2 gundur aglamaktan öldüm esim gece beni arayip nasilsin dedi ben kendimi tutamadim agladim hemen yanima geldi bana gitme yeniden baslayalim diyor ama istemezsen zaten bosandik kendini toparla uzulme diye teselli ediyor kafayi yiyecem sanki bana okadar sey yasatan bu degil diger yandan en zor animda yanimda duran insan var iki arada bir derede kaldim cokmu acizz durumdayim neden bu hale geldim kafayi yemek uzereyim kimseye birsey anlatamiyorm icime attikca boguluyorum
Tarih tekerrür mu etsin istiyorsun
. Bosanmissin yoluna bak

BENCE evliliğimi kurtarabilirmiydim acele mi ettim kafa karışıklığını yaşıyorsunuz
Keşke ilişkiye başlamadan boşanmayı bekleseydiniz
Eşinizin memleketine gitmeyi düşünmekte bence geç kaldınız zor günler belki ama unutulacaktır elbette
Şimdi eşinize dönseniz başka bir adam da hayatınıza girip çıkmış olacak eski eşiniz bunu öğrendiğinde dağ gibi problemler sizi bekleyecek
Hayrolsun sonunuz
evliligi kurtarmaya calistim fakat cok kirildim onun memleketine gitmedim diye ailesiyle sozlu hakaretlere bile girdik ona ragmen ben bir sureligine gittim evi tasidim her yolu denedim ama ailesine kendisine cok kizgindim asla ailenle gorusmem dedim kimseyi evime almadim buna karsilik ailesi de kendisi de beni bu kararimdan resmen disladi ben dayamadim kendi memleketime gittim oyle bosanma karari verdim yeni kisiylede damdan duser gibi bir iliski yasama taraftarida degilim ben kendimi sorguluyorum 8 sene sonra bunlari yasamayi hazmedemiyorum bir iliski icine girmedim her konuda bana destek olup beni dinleyen birinin bana yakinlasmasi benim kafami karistirmadi zaten zorunlu bir durumda degil yasadiklarimi hazmetmek zor geliyor.

sanirim en dogrusu bu cok tesekkur ediyorum ama bukadar zor olacagini dusunmemistim.
Çok iyi anlıyorum seni zaman zaman Bana da oluyor, ayrıldığım erkek arkadaşım bana çok çektirdi asla dönmemem gereken bir ilişki dönmedim de zaten ama hala özlüyorum. Bu ne saçma bi şey diye kendime de kızıyorum, asla Oluru yok ama o olmayınca yapayalniz kalmışım hissine kapılıyorum arada, o da aynı durumda gerçi yalnızlığa alışmaya çalışıyoruz.

Kızlardan da yazan olmuş, her zaman çivi çiviyi sokmuyor, sizinki uzun bir bağlılıkmis yeni birine alışmak zor. Sen karar vermelisin yalnız kalıp kafanı dinleyerek mi daha kolay unutabilirsin yoksa yeni birinin ilgisiyle mi. Ama buna karar vermek için bile kendini dinlemeye ihtiyacın var.

Bence bir süre yalnız kalmaya çalış, yeni tanıştığın insan gerçekten değer veriyorsa, sana kendini tanıttığı gibi anlayışlıysa sorun etmeyecektir. Şu an yaşadığın üzüntü çok normal, kafayı falan yemiyorsun yani

uzuluyorm vallahi aptalim bunu gercekten farkettim bana yasattiklari kotu anlari degilde nedense hep guzel gecen anlar beynimde tur atiyor neden boyle oldum anlamiyorum.
Bak ben de aynı durumdayım, çünkü ilişkini bitirmek zorunda olduğun için bitirmişsin, kalbinde bitmeden sana yaşattıkları yüzünden bitirmek zorunda kaldığın için. Hayal kırıklığı işte, insan büyük umutlarla aşık olduğu adamın canavara dönüşümünü kabullenemiyor kolay kolay.

Iyide esinle tekrardan baslasaniz bir muddet sonra hersey ayni olacakbu belli bisi degil mi???????????

yeni kişinin kişilikli biri olmadığı ortada, daha boşanmamışsın onun soyadını taşırken bu ne gurursuzluk boşluğa düşme lütfen bak daha temmuzda konu açmışsın eşim boşanmak istiyo diye o zamana kadar hayatında hiç bişey yokken 5 ay içinde yaşadıkların zor ama ikinci kişi fazla değil mi hayatına, bırak ikiside olduğu yerde kalsın, en değerli sensin bunu unutma ikisinide hayatından çıkar yoluna bak hayatını yaşa

Arkadaslar daha once yazimi okuyan bilir 8 senelik bir iliskiden sonra bosanmak icin ugrastik esimin ailesi kendisi beni cok yipratti ben kararimi net verdim ve asla geri donusu yok dedim dava actim zaten ayri sehirlerde yasadik bu surecte ailem destek oldu ben kafamda evlilik adina herseyi bitirdim hatta tedavi gordum hersey cok guzel gidiyordu bosanma gununu iple cekiyordum bu surec icinde yeni biriyle tanistim tum.herseyi anlattim psikologa gitmemi dahi kendi istedi her animda destek oldu maddi manevi tum gucuyle beni teselli etmeye calisti ama son bir hafta bosanma olacak diye esimin oldugu sehre gitmek zorunda kaldim hem esyalari topliyim hemde bitsin kurtulayim sonunda bosanma oldu ve 2 gundur aglamaktan öldüm esim gece beni arayip nasilsin dedi ben kendimi tutamadim agladim hemen yanima geldi bana gitme yeniden baslayalim diyor ama istemezsen zaten bosandik kendini toparla uzulme diye teselli ediyor kafayi yiyecem sanki bana okadar sey yasatan bu degil diger yandan en zor animda yanimda duran insan var iki arada bir derede kaldim cokmu acizz durumdayim neden bu hale geldim kafayi yemek uzereyim kimseye birsey anlatamiyorm icime attikca boguluyorum
Eski konunuzu okuyun ve yapmanız gerekeni bir daha düşünün. Duygusal davranmayın. Bir arkadaşın da dediği gibi kendinize zaman verin.

Back
X