- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
O zaman gurur yapan simdi niye yapmiyor peki? O zaman yapma yikmayalim bu yuvayi kurtaralim diyebilirdi. Hersey bittikten sonra yan capte tutma hikayeleri... ben de bosandim. Sanma ki bu acilari bir sen yasadin. Bosanan hepimiz agladik zirladik. Cunku kolay degil yuva denilen sey bitti. Elbet bunun da bir yas donemi olacak. Ama bu taziye donemi de elbet birgun son bulacak.gurur yampmis ben mhkemede bosanmak istedigimi soyleyince oda ek sureyi istemedi ciktigimizda bana sadece senden bosanmak istemiyorum demeni bekledim dedi. ama sen bitsin kurtlayim dedin diyor yinede deniyelim diyor ama ben ne yapacagimi bilmiyrum.
Gelelim eski eslere... eski es adi uzerinde eskimis estir. Yani ex yani tip diliyle ölmüş.
Eski es bosanirken yapma etme demez. Ben pek gormedim diyeni. Diyen de bosanmiyor zaten. Bosansiktan sonra gurur yaptim ama simdi gel yeniden baskayal8m diyorsa bu hikayedir. Adam yenisini bulana kadar eskisiyle oyalanmak icindir. Oyle olmasa bosanmazdi. Brn yasadim. Bosandiktan 3 yil sonra.... geldi ailemi ozledim ev sizsiz bombos dedi. Oglumun da israri ile bir sans daha verdim. 4 ay sonra ben yapamayacagim diye gitti. Muhtemelen basja birine. Bu benim hikayem. Bunun gibi bir suru hikayeler var. Kisiler degisik ama yasananlar benzer... o yuzden iki cift goz yasina aldanma. Bu asamaya getirmezdi seven. Siz de taziyenizi tutun ama uzatmayin bu donemi. Toparlanin. Ve lutfen hazir olmadan bir iliskiye girmeyin.