• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım bi tuhafım anlamadım...

" oğlum olmadan uyuyamıyorum" mu ?
Ne insanlar var yahu..

Kurtulmuşsunuz o oedipus kompleksli tuhaf adamdan, o yaşta annesiyle uyumak nedir ya ? Ben 2 yaşıdaki oğlumu bile koynumda uyutmuyorum yuh yani koca adam. Bu dönemde böyle hissetmeniz normal evlilik de bir süreç iyi ya da kötü sonuçlanabilir siz en azından çocuğunuz olmadan uzun yıllarınızı heba etmeden sonlandırmışsınız düşünmemeye çalışın yeniden hayata karışın arkadaşlarınızla ailenizle vakit geçirin

Bazı kaynanalarda gelinlerini kıskançlıktan ne b..k yiyeceklerini şaşırıyorlar.... bazı kocalarda evlendikten sonra ana kuzusu olmaktan çıkamıyorlar maalesef... evlenmeden önce ne kadar süre birlikteliğiniz oldu bilemiyorum ama muhtemelen senin aşkın bitmemiş olabilir... 1 sene de gerçekten çok kısa bir süre, ama bütün çatışmalarında yaşandığı bir süre bu süreyi atlattıktan sonra evlilikler daha da düzene girebiliyor, atlatamayanlar maalesef boşanıyorlar... senin durumunda anladığım kadarıyla hep dışarıdan müdahaleyle olan sorunlar... o yüzden muhtemelen evliliğin devam etsede o müdahalelerde devam edecektir... Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah... evliliğin bütün aşamalarını yani bir evi paylaşmayıda, aşkıda, sevgiyide, kavga ve gürültüyüde kısaca herşeyi 1 seneye sığdırmışsın, bu gerçekten psikolojik olarakta bünye olarakta çok yorucudur.... Allah yardımcın olsun inşallah...

çünkü söyleyemediklerin varr içinde kalanlar yarım kalmış gibi ama en ıyısı hiç muatap olamamk böylesi daha ıyı olmuş eşinin barışmayı talep etmemiş olması ailesinin kötü msj atmaları senin kötü bi insna olduğunu göstermez onların seviyesizliğini gösterir yeni hayatınız hayırlı olsun

Şimdilik ARAFTASIN..Bir süre sonra geçecek..Ben de bir ay oldu boşanalı..Kocamı ne ozluyorum ne evlılıgımı ozluyorum ama hayata öyle uzaktan bakıyorum kı sasırıyorum hıcbırseye dahıl degılım herseye uzaktan bakınıyorum ..herseyı oylesıne yapıyorum hıc mutlu hıssetmıyorum kendımı hersey asırı sacma gelıyo cevremdekı..sonra cözdum araftayız yakında gececek bence..

Şimdilik ARAFTASIN..Bir süre sonra geçecek..Ben de bir ay oldu boşanalı..Kocamı ne ozluyorum ne evlılıgımı ozluyorum ama hayata öyle uzaktan bakıyorum kı sasırıyorum hıcbırseye dahıl degılım herseye uzaktan bakınıyorum ..herseyı oylesıne yapıyorum hıc mutlu hıssetmıyorum kendımı hersey asırı sacma gelıyo cevremdekı..sonra cözdum araftayız yakında gececek bence..
Cok yakinda ayni durumda olacagim sanirim. Hayata uzatan bakmak degil de erkeklere kilometrelerce uzaktan bakacagim kesin

1 sene evliydim.severek evlenmiştik.ailem onaylamadı ama ben görmedim. evlenince eşimin ailesi özellikle annesi yüzünden çok sorunlar yaşadım.sağolsun eşim de bana hiç sahip çıkmadı.neredeyse aklımı kaçıracaktım.bu yüzden dayanamadım evi terkettim.eşim de hiç bana dönüş yapmadı.1 hafta geçmeden evin tüm eşyalarını toplayıp annesine taşımış.sonra da baya olay oldu.neyse boşandık.ama ben rahatlamadım. zaten 1 sene boyunca mutlu olduğum zaman toplasan 1 hafta etmez...tüm akrabalarıma benimle ilgili kötü mesajlar atmış. zaten barışmayı hiç talep etmemişti.tabi ailesinin istediği buydu...canımı baya yaktılar.ama ben neden rahatlamadım anlamıyorum.aslında mutsuzum diyemem.ama mutlu da değilim.bir değişik durumdayım bi tuhafım yani.hayatıma devam ediyor gibi görünüyorum ama kafam bi tuhaf çözemedim vesselam...yani bi köşeye sıkışmış gibi...yardım edin ne bu?...
Görünen o ki sizin için kılını bile kıpırdatmayacak bir adamdan(!)ayrılmışsınız. Toplasam 1 hafta mutlu olmadım diyorsunuz. Şimdi boşandınız boşluk var. Belki söyleyemediğiniz şeylerden dolayı mı böyle hissediyorsunuz? Siz de güleceksiniz. Zor günler geçecek. Bu duyguları da aşacaksınız. Güçlüsünüz. Bence siz bu işin üstesinden gelirsiniz, çoğu insan yıllarca bu tarz şeyler yaşayıp ömür boyu mutsuz oluyorlar. Siz katlanmamışsınız çok da iyi olmuş. Sevgiler. :)

Ben de aynen senin gibi hiss etmistim.
Zaman gectikcd anladim neden boyle hiss etdigimi.
Senin de bosanma surecin kolay gecmis qaliba. Yani evi terk etdin, bisanmak karari verildi ve hemen de uygulandi. Hiss etdiklerin bu yuzden belki de.
Ama geciyor ya zamanla

çok teşekkür ederim...
diyorlar ki her evlilikte sorun olur.idare eden hep kadındır.erkekler hep aynıdır...Ben de fazla mı üstüne gittim acaba gibi düşünüyorum istemeden..

Canım, bu kanı kafalarımıza zorla yerleştiriliyor, neden hep idare eden kadın olsun ki? Hayat müşterektir, sana aynı özeni ilgiyi gösteren biri yoksa karşında o ilişki veya evlilik eninde sonunda biter, eğer durumu tolore edebilecek olsaydın zaten ederdin ama demek ki karşılaştığın davranışlar tolore edilebilecek davranışlar değildi ki bitti... Sakın kendini suçlu hissetme...

tanimi bu mu, ilgincmis, stres bozuklugu, hic duymamistim..

Bkz Google canım...

1 sene evliydim.severek evlenmiştik.ailem onaylamadı ama ben görmedim. evlenince eşimin ailesi özellikle annesi yüzünden çok sorunlar yaşadım.sağolsun eşim de bana hiç sahip çıkmadı.neredeyse aklımı kaçıracaktım.bu yüzden dayanamadım evi terkettim.eşim de hiç bana dönüş yapmadı.1 hafta geçmeden evin tüm eşyalarını toplayıp annesine taşımış.sonra da baya olay oldu.neyse boşandık.ama ben rahatlamadım. zaten 1 sene boyunca mutlu olduğum zaman toplasan 1 hafta etmez...tüm akrabalarıma benimle ilgili kötü mesajlar atmış. zaten barışmayı hiç talep etmemişti.tabi ailesinin istediği buydu...canımı baya yaktılar.ama ben neden rahatlamadım anlamıyorum.aslında mutsuzum diyemem.ama mutlu da değilim.bir değişik durumdayım bi tuhafım yani.hayatıma devam ediyor gibi görünüyorum ama kafam bi tuhaf çözemedim vesselam...yani bi köşeye sıkışmış gibi...yardım edin ne bu?...
Canim bende sorunlu bir evlilikten ciktim..gucluyum aslinda ama aynen senin gibi tuhaf hissediyorum.sanirim normal surec bu.
Sorunlu evliligi devam ettirip daha kotuye gitmek mi yoksa bu bosanmis biri olarak hayata alismak mi..tabiki ikincisi..bir surec buna alismak bunu zamanla asacagiz sadece...
Kurtulmus olmanin tadina varicaz..

İnsan başta çok farklı hayal ediyor...iyi şeyler aklıma geliyor. bazen de iyi ki boşandım diyorum.Ama hala normal gelmiyor.bi de millet arayıp üzüldüm falan diyor canım sıkılıyor
Banada hep sordular aciyarak baktiklarini hissettim..
Ben sevindim siz niye üzülüyosunuz dedim..dogru karari ancak yasayan verir..
Sende boyle de..

evet ben çok sevdim.aileme karşı geldim onun için...O da seviyor sanıyordum ama sadece annesine iyi bir gelin götürmekmiş amacı sanırım.annesi sev dese seviyor sevmese dese sevmiyordu beni.Zor dyandım
ayni durum benimde basima geldi ve senin konunu okumaya baslayinca gozlerim doldu ben mayista evlendim ve simdi bosaniyoruz anasi yuzunden senin dedigin gibi ben onu cok sevdim herseyden vazgectim ona gittim o ne yapti anasini secti olur mu ya neden yaktilar bizi madem analarini daha cok seviyorlardi nede evlenipte bizide yaktilar 24 yasindayim ama 45 yasinda bi kadin akli var bende okadar aci cektim ki anlatamam ama yinede sukurler olsun her gunumuze

Back
X