Defalarca yaptı kadınlara düşkün sorsanda sadece muhabbet ettim deryüzyüze ne kadar görüştünüz? İş ciddiye binince herşey değişebilir. Ya da evlenince. Güzel de gidebilir. Evlilik bi kumar. Bugün sorun etmeyen ailesi yarın edebilir. Eski eşiniz eğer defalarca aldattıysa bence o defteri kapatın. Denenmişin denenmişi olmaz.
Yüz yüze konuşmadık aramızda 1000 km var yakında gelcekyüzyüze ne kadar görüştünüz? İş ciddiye binince herşey değişebilir. Ya da evlenince. Güzel de gidebilir. Evlilik bi kumar. Bugün sorun etmeyen ailesi yarın edebilir. Eski eşiniz eğer defalarca aldattıysa bence o defteri kapatın. Denenmişin denenmişi olmaz.
KAtılıyorumda ara verelim dedim asla kabul etmiyor beni birdaha bıraktığın yerde bulamazsın diyorIlk başta herkes iyidir isin sonunda insan kendini belli eder gorusmemissiniz hayal dunyasinda yaşıyorsunuz tabiki mutlu eder sizi hanim efendi kendinize gelin bi yanlisa surukleniyorsunuz gibi geldi bana bence sizin yanliz kalıp kafanizi toplamaniz lazim
Sağlıklı değil düşüncelerim farkındayım onla konuşmayayım diyorum onsuzda duramıyorum galiba boşluktaymSütten ağzı yanan yoğurtu üfleyerek yer diye çok güzel bi atasözümüz var hem erkeklere güvenmiyorum diyorsunuz hemde boşanır boşanmaz bir erkekle sevgili oluyorsunuz 9 yıl dile kolay ara verip kafayı toparlamak gerektiğini düşünüyorum yoksa teselliği başkasında aramakta hoş değil objektif düşünemezsiniz şuan
Boşluğu biriyle doldurusanız daha büyük yanlışlara düşersinizSağlıklı değil düşüncelerim farkındayım onla konuşmayayım diyorum onsuzda duramıyorum galiba boşluktaym
Hayır tabiki ama gönül eğlendirmekte istemem isteyen o ben asla mesleğimi elime alana kadar bir evlilik düşünmüyorumİlla evlenmek zorundamısınız
pardon ama yaşınız kaç acaba dokuz yıllık evlisiniz ama küçük yaşta mı evlendinizHayır tabiki ama gönül eğlendirmekte istemem isteyen o ben asla mesleğimi elime alana kadar bir evlilik düşünmüyorum
Hastalığımdan bahsetmedim olmaz diye korkuyorum dedim oda tedavi oluruz dedi zaten hemen evlilik asla düşünmem konuşuyorum sadece
Asla eski eşimi düşünmüyorum bunuda hayal etmiyorum sadece masumca konuşuyorum inanın bende kendime kızıyorum haklısınız sadece artık mutlu olmak istiyorum görürüm tanırım belki ozaman düşünürüm şuan bir ciddi ilişkim yokAsla kalbinizi kırmak için demiyorum ama o sizi aldattı diye kızıyorsunuz , yaptığınızın farkı nedir ?
Çünkü sizde evliyken , oyundan bir adamla muhtemelen eşinizin hiç haberi olmadan konuşuyormuşsunuz. İnanın bana hiç bir fark yok.
Sorunuza gelecek olursak, ben olsam daha hiç görmediğim biri için hayal kurmazdım. Eski Eşiniz zaten bu kişi olmazsa yeniden hayatınıza dahil olacak gibi duruyor.
Onu tamamen eleyin bence. Denenmişi denememelisiniz.
İnan kanacak kadar saf değilim uzun bir süre görüşürüm işimi elime alırım hala hayatımdaysa bu ciddiyetle belki evlilik olur inanın hiçbir erkeğe güvenmiyorum sadece hoşlanıyorumayrıca karşıdaki kişi de çok da iyi birşey yapmamış evli olduğunuzu bile bile sohbet etmiş size karşı boş değilmiş. sonrasında açılmış kusura bakmayın ama bence niyeti farklı güvenmeyin erkeklere laf döşemekten kolay bir şey yok . insanı öyle bir kandırırlar ki sırıl sıklam aşık sanırsınız siz sadece boşluktasınız kendinize başka meşkaleler bulun
Asla dönmem yeni bir ilişkiyede uzun zaman ve güven lazım haklısınızEğer bir ilişki baslayacaksa bilmeye hakkı var. Tedavi sürecini, kaç yıldır beklediginizi v.s
Daha yüz yüze gorusmediginiz kişinin size aşık olması, evlenmek istemesi hiç inandırıcı değil.
Insan aynı evde yaşadığı kocasına bile bazen acaba diyebiliyor.
Eşiniz konusunda ise asla tekrar denemeyin derim
Araya başkaları girmiş. Olsaydı zaten 9 yıllık evlilik bitmezdi.
Öyle düşünüyorum canım yüzyüze gelene kadar asla daha ileri gitmem gelsem bile mesafeli olur ne kadar seviyor görecezCanım eski kocanı boşver, ondan bi nane olmaz daha çok aldatır o seni.
Öncelikle güçlü ol, ve adamı sanalda tanıyorsun bi yüz yüze gel bakalım bi tanış bi tanı ölç tart. Sonrasına bakarsın endişe etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?