Boşandım çok kararsızım :(

Ya hayır bi anlık sinirle boşanırsın falan da 9 yıl olmuş artık adamın ne mal olduğu belli yani.
Hâlâ eski kocanızla evlilik fikri var yani kafada.
Başkası olmazsa gene onunla evlenirim diyorsunuz .
Valla ne diyelim insanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapmaz.
Hayatınızın mutluluğu düzeni illa bi erkeğe mi bağlı??
Işiniz gücünüz olsun para kazanın kimsesiz bi çocuğa koruyucu aile olabilirisiniz illa bi erkeğe ihtiyacınız yok annelik duygusunu tatmak için

Hayır ergen gibi telefonla ilişki sürdürmek nedir ?
Adamın ne olduğu belli değil valla adımlarınızı doğru atacağınız yerde iyice tokezliyorsunuz.

Çok bosluktaysaniz gidin turlara katilin yeni yerler görün veya bi hobi edinin bi dans kursuna yazilin dil öğrenin kitaplar okuyun memurluk olana kadar geçici bi ise girin.
Kısaca seçenek çok mutluluğu içinizde bulmam için.
Erkeğe bağlamayın mutluluğunuzu.

Olabilir katılıyorum size bende onuda kırmak istemiyorum gelmek istiyor medeni 2 insan gibi bir mekanda tanışırım ısınırsam belki ilişkimi ciddiye taşırım
yerinizde olsam biraz dinlenirim
kendimde ne istedigime bundan sonraki hayatimi nasil bir insanla devam ettirmek istedigime karar verir ona gore hayatima devam ederim
tabiki hayatinizda biri olabilir sevilmek ilgi gormek guzel sey ama karsidakini iyice anlamadan tanimadan ciddiye tasirim demeyin
ailesinin bildigine eminmisiniz mesela hic kimseyle sohbetiniz oldumu telde falan?
erkekler icin bazi amaclarina ulasmak yolunda herşey mubahtir bunu hic unutmayin olurmu

Çok haklısınız teşekürler

Ailesiyle görüştüklerim oldu tabi ne düşünürler bikemiyorum onun dediği bana bırak takılma bakacam hemen evlenen kim sadece konuşuyorum sağolun yorumunuz için

Oyun oynayıp sanaldan kadın ayartandan bir nane olmaz ilerde başka oyunda başka hatunla da konuşur, eskisinden farkın yok dersin..
Yastık değişir kader seninle gelir.. Bence kendinize zaman ayırın hemen yeni bir evlilik hata olur..

Ben konuyu yargılamayacağım da yazım şekliniz çok fena yahu.. Cümle nereden başlıyor, nerede bitiyor, özne kim, yüklem nerede... Konuyu anlamak çok zor. Anladığım kadarına da yorumum şu.. Denenmişi asla denemeyin..

İkisini de bırakıp psikolojik yardım alın. Şu an neyi seçerseniz seçin mantıklı sağlıklı bir karar olacağını düşünmüyorum. Ayrıca eski eşle tekrar bir araya gelme düşüncesi varsa neden bir başkasını hayatınıza aldınız? O insanın da vebaline giriyorsunuz. Sizinki boşluk doldurmak sadece.

Normalde dikkat ederimde biraz düzensiz oldu farkındayım

Zaten ihtimalim yok eski eşim istiyor ama ben hayatıma birini aldım artık dönmem ve 9 yıldır sevgimi bitirdi etraf 9 yıllık yuva tekrar birleş diyor aklıma giriyorlar

Boşanmak öyle kolay verilecek bir karar degil. Bosandiysaniz hakli sebepleriniz vardir. Esinizin aklinizdan cikmama sebebi 9 yilin aliskanligi. Gecer merak etmeyin. Sevgilinize gelince bence bi sevgiliniz yok. Sanal sevgilik olmaz. Onve bi yuz yuze gelin birlikte zaman gecirin o durumda karar verirsiniz. Insan daha yuzunu gormeden evlilik dusunmez. Saglikli bi ruh hali degil o

Boşanmışsınız, boşanma durumuna gelene kadar çabalamış ve zorluk çekmişsinizdir muhtemelen. Boşanmayla sonuçlanmış bir ilişkiyi düşünmeyin bile. İçerisinde bir de aldatma varmış. Ne gerek var tekrar aynı sıkıntılı yola girmeye? Eski eş konusunu muhakkak kapatın derim.

Diğer kişiyle de temkinli ilerlemenizi tavsiye ederim.

toplumca akil sagligimiz iyi degil sadece bunu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…