Aşk hayatımda mutlu olmak istiyorum dedim zaten değer görmek sevmek sevilmek güvenmek hayatta herşeyi paylaşmak istiyorum anne olmak istiyorum düzgün düzenli bir hayat arkadaşı istiyorum çokmu sizcemutlu olmak için aşk mı yaşamak lazım illa.. bütün sayfayı okudum aklıma bu takıldı ?
Önceliğim kendi hayatım kesinlikle katılıyorum size güvenim yok sanal alemde aşk arayacak biride değilim iyi birşey değil ama muhabbet ediyorum tanımakta istiyorum ama ötesi yakın zamanda olamazSize bir sey soyleyeyim mi? Oyundaki kişiye asik falan değilsiniz. Sevmiyorsunuz da. Sizinle birinin ilgilenmesi hoşunuza gitmiş o kadar. Oyundan daha kac kisiyle gorustu adam kim bilir. Belki yan yana gelince elektriginjz tutmayacak. Kendinize zaman tanıyın. Bence oyundakinden uzak durun. Once abla demis, abla derken sizden hoslanmjs?? Sizce de tuhaf degil mi? Nasil güvenebiliyorsunuz. Niyeti ne Allah bilir. Benc3 hic girmeyin bu topa. Esinjz konusunda bisey demek istemiorum. Aklimda diyorsunuz. Memur adayiymissiz. Ee kendi hayatınızı uasayinsana. Illa ki hayatinizda bir erkek olmak zorunda değil
Eşinizde görmediğinz ilgiyi gormek hosunuza gitmiş o kadar ben otesi olacağını düşünmüyorum. Liseli aşıklar gibi telefonla uyu telefonla uyan biraz gecmedi miÖnceliğim kendi hayatım kesinlikle katılıyorum size güvenim yok sanal alemde aşk arayacak biride değilim iyi birşey değil ama muhabbet ediyorum tanımakta istiyorum ama ötesi yakın zamanda olamaz
Bayada öyle oldu farkındayım ama onla konuşmazsamda sanki eşim aklıma gelecek gibi oluyorumEşinizde görmediğinz ilgiyi gormek hosunuza gitmiş o kadar ben otesi olacağını düşünmüyorum. Liseli aşıklar gibi telefonla uyu telefonla uyan biraz gecmedi mi
Bende boşanma arifesindeyim. Erkeklerden tiksiniyorum mesela. Bende mutlu olmak istiyorum ama aşk ile meşk ile değil.. Güvenmek istiyorum diyorsun Sanal da ki adam seni çok yaralıyacak boşluktasın ona sığınıyorsun belkide yara bandı senin için.. başka şekilde mutlu olmak lazım diye düşünüyorum..Aşk hayatımda mutlu olmak istiyorum dedim zaten değer görmek sevmek sevilmek güvenmek hayatta herşeyi paylaşmak istiyorum anne olmak istiyorum düzgün düzenli bir hayat arkadaşı istiyorum çokmu sizce
Sevmiyorum demissiniz neden aklina gelsin ki? Bilmiyorum ya ben de esimle oyundan tanıştım bu aradaBayada öyle oldu farkındayım ama onla konuşmazsamda sanki eşim aklıma gelecek gibi oluyorum
Ne yapayım canım çocuğum olsa asla alakam olmazdı sanki bunu bırakırsam boşboş olacak gibiyim inan hiç tarzım değildi nasıl bu duruma geldim bilmiyorumBende boşanma arifesindeyim. Erkeklerden tiksiniyorum mesela. Bende mutlu olmak istiyorum ama aşk ile meşk ile değil.. Güvenmek istiyorum diyorsun Sanal da ki adam seni çok yaralıyacak boşluktasın ona sığınıyorsun belkide yara bandı senin için.. başka şekilde mutlu olmak lazım diye düşünüyorum..
Söylicem en kısa zamanda saklanacak birşey değil isterse devam eder istemezse yol alırTelefon açık uyumak nedir yahu 15 yasinda gibi ki simdiki 15 yasindakiler de buna güler yapmaz.
Esinizi bosverin..
Bu kisiye de cocuk meselesini anlatin her erkek tedaviye sabredemez .
Sanal alemdeki insanlara nasıl güvenebiliyorsunuz? Erkeklere güvenmiyorsunuz anladım, Ben sanal birlikteliğie karşıyım. Çok saçma geliyor bana.Arkadaşlar baya eski üyeyim pko hastasıyım 9 yıllık evliliğimi bitirdim eşimin tedaviye olumsuz bakması ondada varilosel vardı 9 yılımı çaldı bunun yanında askeri personeldi ve hala borç içindeyiz aldığımız bişey yok bende son karar olarak anlaşmalı boşandım adliyeden çıktık bana sarıldı kendimi toparlıyayım tekrar evlenelim seni seviyorum dedi telefonuna baktım ben yokken birsürü kadınlarla konuşmuş mesajlaşmış beni anlatmış tam mesajları okumadan sildi hepsini çevrem iyi biri eşinle tekrar ol diyor ama yaşayan benim işin özü hayatımda biri var yargılamayın mesafeli bir ilişki şöyle söyliyim 1 yıldır sadece oyunda tanıştığım biri asla evlilik hayatımda abla kardeş dışı bişey konuşmadım sonra boşandığımı duydu ve bana açıldı senden hoşlanıyorum abla demek hiç istemedim evlisin diye birşey demedim dedi benden 3 yaş küçük ve bekar şuan 1,5 aydır mesafeli bir ilişkim var ama eşimi sevmesemde aklımdan çıkmıyor oda geçmişini unuttum sadece biz olalım evlenelim diyor ben memur adayıyım çalışmayı düşünüyorum bu kişidende hoşlanıyorum konuşmadığım zaman boşlukta kalıyorum seviyorum galiba hergün beraber uyuyoruz ses açık sabah beraber uyanıyoruz gün içinde sürekli konuşuyoruz ailesine benden bahsetti problem yok dediği şu evlenmek aile hayatı kurmak istiyorum diyor ama ben tekrar mutsuz olurum diye korkuyorum bir yandan 9 yıllık evlilik geçmişim var ilerde sorun yaratırmı çocuğum olmadı bir defa tedavi oldum düşük yaptım bunla çocuğum olmaz diye çok korkuyorum çocukları çok seviyor ne olursunuz yargılamadan bana akıl verin hala ilişkimiz telefonda resimlerle devam ediyor yakında gelecek buluşacağız uzakta başka şehirde yaşıyor bir yandan bırakayım diyorum bir yandanda kaybetmek istemiyorum erkeklere karşı çok güvensizim eşim beni çok aldattı telefonunu bile elletmezdi fikirlerinize ihtiyacım var stresten ölecem bir yandan tekrar evlenelim diyen eski eşim diğer tarafta bana huzur veren sevgilim var kötü bir insan değilim
Kendin ile yüzleşmek yerine polyanacılık oynuyorsun.. veya eşine karşı öfkelisin üzüntülüsün bu şekilde atlatmaya calısıyorsun..Ne yapayım canım çocuğum olsa asla alakam olmazdı sanki bunu bırakırsam boşboş olacak gibiyim inan hiç tarzım değildi nasıl bu duruma geldim bilmiyorum
Hadi yaaa mutluysan nerde tanıştığının ne önemi varki benim aklıma takılan bekar benden 3 yaş küçük ve ben boşandım güvenemiyorumSevmiyorum demissiniz neden aklina gelsin ki? Bilmiyorum ya ben de esimle oyundan tanıştım bu arada
Gerçekte gelir görürüm ozaman daha ciddi olurum canım saçma farkındayımSanal alemdeki insanlara nasıl güvenebiliyorsunuz? Erkeklere güvenmiyorsunuz anladım, Ben sanal birlikteliğie karşıyım. Çok saçma geliyor bana.
Iste o sorun benden söylemesi. Biz tabi esimle sanaldan devam etmedik arkadastik. Bir gun buluştuk tanıştık oyle. Bor sure sonra teklif etti. Bir sure sonra da evlendik. Iyi ki evliyim esimle. Ama bana iyisi denk geldi. Simdi olsa hayatta guvenemem . Iyi cesaretliydim. Simdi 3 yillik evliyiz cok şükür. Ama illaki soru oluyor . Benim esim de asker ve gercekten cok zor. Ben de hemsireym. Esimk cok seviyorum ama bir sure daha bekar kalıp para kazanmak gezmek tozmak vs isterdim. Yanliz olmak daha güzel bence.Hadi yaaa mutluysan nerde tanıştığının ne önemi varki benim aklıma takılan bekar benden 3 yaş küçük ve ben boşandım güvenemiyorum
Her söylediğine inanmayın, sizi maddi manevi kullanmak istiyor olabilir. Bunu çok net söylüyorum yakın zamanda bir arkadaşımın başına geldi uyarmalarıma rağmen.Gerçekte gelir görürüm ozaman daha ciddi olurum canım saçma farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?