Boşandım çok kararsızım :(

Size bir sey soyleyeyim mi? Oyundaki kişiye asik falan değilsiniz. Sevmiyorsunuz da. Sizinle birinin ilgilenmesi hoşunuza gitmiş o kadar. Oyundan daha kac kisiyle gorustu adam kim bilir. Belki yan yana gelince elektriginjz tutmayacak. Kendinize zaman tanıyın. Bence oyundakinden uzak durun. Once abla demis, abla derken sizden hoslanmjs?? Sizce de tuhaf degil mi? Nasil güvenebiliyorsunuz. Niyeti ne Allah bilir. Benc3 hic girmeyin bu topa. Esinjz konusunda bisey demek istemiorum. Aklimda diyorsunuz. Memur adayiymissiz. Ee kendi hayatınızı uasayinsana. Illa ki hayatinizda bir erkek olmak zorunda değil

mutlu olmak için aşk mı yaşamak lazım illa.. bütün sayfayı okudum aklıma bu takıldı ?
Aşk hayatımda mutlu olmak istiyorum dedim zaten değer görmek sevmek sevilmek güvenmek hayatta herşeyi paylaşmak istiyorum anne olmak istiyorum düzgün düzenli bir hayat arkadaşı istiyorum çokmu sizce

Önceliğim kendi hayatım kesinlikle katılıyorum size güvenim yok sanal alemde aşk arayacak biride değilim iyi birşey değil ama muhabbet ediyorum tanımakta istiyorum ama ötesi yakın zamanda olamaz

Yıllarca beni çok seven eşim başka kadınlarla konuştu hemde kaç kere yakaladım ailem boşanmamı istemedi her zaman hayırlısıysa çocuk nasip et diye dua ettim şuan boşluktayım yanlışımında farkındayım sağolun arkadaşlar yorumlarınız benim için değerli

Önceliğim kendi hayatım kesinlikle katılıyorum size güvenim yok sanal alemde aşk arayacak biride değilim iyi birşey değil ama muhabbet ediyorum tanımakta istiyorum ama ötesi yakın zamanda olamaz
Eşinizde görmediğinz ilgiyi gormek hosunuza gitmiş o kadar ben otesi olacağını düşünmüyorum. Liseli aşıklar gibi telefonla uyu telefonla uyan biraz gecmedi mi

Eşinizde görmediğinz ilgiyi gormek hosunuza gitmiş o kadar ben otesi olacağını düşünmüyorum. Liseli aşıklar gibi telefonla uyu telefonla uyan biraz gecmedi mi
Bayada öyle oldu farkındayım ama onla konuşmazsamda sanki eşim aklıma gelecek gibi oluyorum

Aşk hayatımda mutlu olmak istiyorum dedim zaten değer görmek sevmek sevilmek güvenmek hayatta herşeyi paylaşmak istiyorum anne olmak istiyorum düzgün düzenli bir hayat arkadaşı istiyorum çokmu sizce
Bende boşanma arifesindeyim. Erkeklerden tiksiniyorum mesela. Bende mutlu olmak istiyorum ama aşk ile meşk ile değil.. Güvenmek istiyorum diyorsun Sanal da ki adam seni çok yaralıyacak boşluktasın ona sığınıyorsun belkide yara bandı senin için.. başka şekilde mutlu olmak lazım diye düşünüyorum..

Telefon açık uyumak nedir yahu 15 yasinda gibi ki simdiki 15 yasindakiler de buna güler yapmaz.
Esinizi bosverin..
Bu kisiye de cocuk meselesini anlatin her erkek tedaviye sabredemez .

Ne yapayım canım çocuğum olsa asla alakam olmazdı sanki bunu bırakırsam boşboş olacak gibiyim inan hiç tarzım değildi nasıl bu duruma geldim bilmiyorum

Telefon açık uyumak nedir yahu 15 yasinda gibi ki simdiki 15 yasindakiler de buna güler yapmaz.
Esinizi bosverin..
Bu kisiye de cocuk meselesini anlatin her erkek tedaviye sabredemez .
Söylicem en kısa zamanda saklanacak birşey değil isterse devam eder istemezse yol alır

Sanal alemdeki insanlara nasıl güvenebiliyorsunuz? Erkeklere güvenmiyorsunuz anladım, Ben sanal birlikteliğie karşıyım. Çok saçma geliyor bana.

Ne yapayım canım çocuğum olsa asla alakam olmazdı sanki bunu bırakırsam boşboş olacak gibiyim inan hiç tarzım değildi nasıl bu duruma geldim bilmiyorum
Kendin ile yüzleşmek yerine polyanacılık oynuyorsun.. veya eşine karşı öfkelisin üzüntülüsün bu şekilde atlatmaya calısıyorsun..

Sevmiyorum demissiniz neden aklina gelsin ki? Bilmiyorum ya ben de esimle oyundan tanıştım bu arada
Hadi yaaa mutluysan nerde tanıştığının ne önemi varki benim aklıma takılan bekar benden 3 yaş küçük ve ben boşandım güvenemiyorum

Sanal alemdeki insanlara nasıl güvenebiliyorsunuz? Erkeklere güvenmiyorsunuz anladım, Ben sanal birlikteliğie karşıyım. Çok saçma geliyor bana.
Gerçekte gelir görürüm ozaman daha ciddi olurum canım saçma farkındayım

Hadi yaaa mutluysan nerde tanıştığının ne önemi varki benim aklıma takılan bekar benden 3 yaş küçük ve ben boşandım güvenemiyorum
Iste o sorun benden söylemesi. Biz tabi esimle sanaldan devam etmedik arkadastik. Bir gun buluştuk tanıştık oyle. Bor sure sonra teklif etti. Bir sure sonra da evlendik. Iyi ki evliyim esimle. Ama bana iyisi denk geldi. Simdi olsa hayatta guvenemem . Iyi cesaretliydim. Simdi 3 yillik evliyiz cok şükür. Ama illaki soru oluyor . Benim esim de asker ve gercekten cok zor. Ben de hemsireym. Esimk cok seviyorum ama bir sure daha bekar kalıp para kazanmak gezmek tozmak vs isterdim. Yanliz olmak daha güzel bence.

Pko da yaş çok önemli evlen derdim ama adamı sanalda tanıyorsunuz. Belki psikopat ya da evli bilemeyiz. İyi düşünün derim.

Gerçekte gelir görürüm ozaman daha ciddi olurum canım saçma farkındayım
Her söylediğine inanmayın, sizi maddi manevi kullanmak istiyor olabilir. Bunu çok net söylüyorum yakın zamanda bir arkadaşımın başına geldi uyarmalarıma rağmen.
Sanal aşk diye birşey yok. İnsan fotografa aşık olabilir mi ya. Garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…