Bosandim cok uzgunum

Evet hatta soyle derler: insanin gercek yuzu ayrilik aninda belli olur...

Ya o bosanalim bosanalim deyince iste bir gün gerceklesiyor.
Esim bana da dese tamam derim 2 cocugum var ama napiyim sevilmedigimi deger verilmedigimi dusunurum.
Beni istemeyeni istemem ki.
Yerinizde olsam bende ayni sizin gibi davranirdim.
Evlilikte yasadiklarimi niye danisayim ki ben yasiyorum bende paylasmam olumlu olumsuz seyleri.

'' Eşim özünde çok iyi. '' var bi de. Nasıl özse yıllar yılı kaz kaz, ulaşamamış kadıncaazlar, adamların özü mağmada mübarek.

yeni boşanmış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Şöyle söyleyim sana. Benim boşanma sebebimde şiddet, kumar olduğu halde bana gelip benden daha kötü durumda olup ama boşanmayan insan örnekleri veren akrabalarım oldu. Yani ne cevap vereceğimi şaşırıyordum. Durduk yere üzüyorlardı. Şiddet vardı diyorum işte kumar oynuyordu. Sürekli hakaret edip küfür ediyordu saygı kalmadı aramızda diyordum. Aldığım cevap şunun kızının ki daha kötü bunun kızının ki böyle ama boşanmadılar oluyordu. Hatta en son birine baya bi yükselip şöyle demiştim ‘ teyzeciğim boşandım bitti şimdi birde seni niye boşandığımamı ikna etmeliyim. Hata bendeydi. Kötü bir insandım diye eşim beni boşadı’ diyip kapatmıştım konuyu. Ha diğer eşini çok iyi hatırlamana gelirsek. Ben beş para etmez, Rezil eski eşimden boşanınca bile bu durumu yaşadım. Bana yapmadığı bir aldatma kalmıştı. Ama yinede iyi olan bir kaç günümüzü beynimde yaşattım durdum. Üzerinden 4 ay geçti hala ara ara özleyip iyi anıları hatırlıyorum. Senin böyle hissetmen hayli normal. Otur eşinle neden boşandığını, sana yaptığı haksızlıkları yaz bir yere. Sürekli oku. Zamanla daha az okuyacak daha az hatırlayacaksın. Unutma olması gerekiyormuş ve oldu. Boşanma da bir imtihan bizim için. Sonuçta asla anlaşamayan ama bir ömür boyu evli kalan çiftler var. Boşanmak tek anlaşamamaktan olsaydı evli çift kalmazdı. Bazıları imtihan oluyor bununla. İnançlı biriysen ibadetlerini arttır ve hayırlısı böyleymiş diyip kadere teslim ol. Bir nebze rahatlarsın. Ha birde bir boşanan sen değilsin ve bunları hisseden de sen değilsin. Yalnız olmadığını da unutma.

Yalniz adamin psikolojik siddeti hala bitmemis..
Bosanmis hala daha kafani kurcalamaya devam etmeye calisiyor.
Sımariklik yaptigi..
Bosanalim demis sonra yok demis sonra bosanalim demis bosanmis yok yine tatmin olmamis olamaz cunku hasta valla normal degil seninde psikolojini bozmasina müsaade etmemelisin.

Ya bi uzasin. Kibar yazdim bak. Bi erkek kadınını başkasi kapar diye ayrilik lafini agzini almaya korkar. Seninkisi tam bi ılık :) bi daha derse, böyle kıçında patlatırlar işte blöfunu de lütfen. De.

'' Eşim özünde çok iyi. '' var bi de. Nasıl özse yıllar yılı kaz kaz, ulaşamamış kadıncaazlar, adamların özü mağmada mübarek.
Hangi öz? Var mı yok mu belli olmayan bir öz. Davranışlarımız iyiyse iyiyizdir kötüyse kötüyüzdür.eğer öz diye bişey varsa ve iyiyse davranışlarımıza da yansır. Özünde iyi aslında dediğimiz insanlara bizi istismar etmeleri için sonsuz kredi vermiş oluruz aslında.suyuna gidilince herkes iyidir.önemli olan çatışmaları ilişkiyi geriye değil de ileriye taşıyabilecek şekilde yönetebilme becerilerini geliştirmek

Zaten kendi değil ailesi ve benim çevrem manipule etmeye calisiyir bilerek veya bilmeyerek.onu attığımı kabullenmem gerek sanirim

Neden herşeyden korkuyorsun? Korkarak yaşanmaz.
Siz de fark etmişsiniz o kadar şeyden korkuyorum ki.onsuz kalmaktan da onunla yaşamaktan da korkuyorum çok.ozluyorum daha da özlemekten korkuyorum.psikologa

Çok çok teşekkür ederim.her şeyi tek tek bana anlattığınız için.ihtiyacim olan şey zaman bir an önce geçsin istiyorum.ilk günlerde ben birsey yokmus gibi davranmaya çalıştım insanlara ama artık saldım kendimi bugün birilerinin yanında dayanamadım ağladım artık.kaybettigim yıllara üzülmekten çok hep bu yarayı taşıyacaknis gibi hissetmeme üzülüyorum.su an gönlüm kabul etmiyor ama geçinmeye gönlü olmadığını mantığım söylüyor tabi benim de hatalarım var.ben de sizin çok çok mutlu olmanızı dilerim

Tartışmamissak iyiydik anlamında söyledim.ama dediğiniz gibi kac kere bosanmakla tehdit edoldim

Paylaşmadım için ayrilmieim gibi bir ortam var şu anda benim tarafımda.

Bilmiyorum neden oyle dedi. Ama kendisi hiç aramadı sanırım ailesi ona söylemeden benim ağzımı yokladılar.barismak isteyen adam.kac gündür arardı. Yüzüme en başta istemiyorum sevmiyorum. Deyip sonra aglamisti

Herkese iyi davranıp bana böyle davrandığı için gözümde onu iyi görüyorum ve kendimi hatalı buluyorum. Ama dediğiniz çok doğru sonsuz kredi vermiştim ben ona

Ya bi uzasin. Kibar yazdim bak. Bi erkek kadınını başkasi kapar diye ayrilik lafini agzini almaya korkar. Seninkisi tam bi ılık :) bi daha derse, böyle kıçında patlatırlar işte blöfunu de lütfen. De.
Zaten esim bana ulaşıp barışmak.istiyorum vs demiyor.ailesi arayıp bence ağzımı yokladı eger ben evet istiyorum desem ona söyleyeceklerdi. Gittiğinden beri mesaj arama hic birsey olmadı ailesinin araması dengemi bozdu.ama bana bosanalim derken hiç korkmadı

Ne düşüneceğim inanın şaştım.ama barismak icin esim hiçbir şekilde iletişime geçmedi.ailesi aradı ve şimdi şimdi anlıyorum ağzımı aradılar ve muhtemelen esim iyi kötü hicbirsey söylemedi onlar da hem.ne oldu hem barışmak istiyor muyum ağzımı aradılar ama benim.moralimi bozdular haberleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…