- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Çok panikliyim ve çok özlüyorum aklıma bisanalim demesini getiriyorum ama daha sonra bosanmayalim dedikten sonra o adım attıkça uzak uzak davrandigumi hatırlayıp uzuluyorumzaten gururlu vve kararlı olmasaydınız boşanmazdınız,
bu devir de lafta kolay boşan demesi boşarım demesi,
siz şu anda panik , yalnızlık korkusu ile kendinizi sorguluyorsunuz . eminim çok düşünmüşsünüzdür boşanmadan önce bu nedenle kendinizi sorgulamayın . sakin olun geçmişe değil gelecege odaklanın.
şu aşamada lütfen kendinizle gurur duyun siz gerçekten güçlü, aklı başında , iyiyi kötüyü ayırt eden akıllı bir kadınsınız
Sanki hayatını yasadigini duysam daha mutlu olacakmışım gibime geliyor.cunku ben ayrılınca onun mutlu olacağını hayatını yaşayacağına inandirmistim kendimi onun da kötü olduğunu duyunca çok daha uzuldumBak seven insan boşanmaz. severek ayrılmaya inanmıyorum ben. siz resmen kandırmış. Duygusal olarak bu ayrılığın vicdan yükü sizde kalmış. bak hala diyorsunuz ki seviyordu seviyordum. ağlayarak ayrıldık. bunların hepsi yalan. 3 gün sonra duyarsınız hayatını yaşadığını. O yüzden kendinize eziyet etmeyin. Önünüze bakın. daha yaşınız genç.
Canınız barışmak mı istiyor ? Sayfalarca yorum yapılmış ama bir adım ilerlememişiz . Madem hatalıydınız çok uzattınız kavgaları , şimdi de geçmişe takılı kalmayı uzatmayın .Sanki hayatını yasadigini duysam daha mutlu olacakmışım gibime geliyor.cunku ben ayrılınca onun mutlu olacağını hayatını yaşayacağına inandirmistim kendimi onun da kötü olduğunu duyunca çok daha uzuldum
Keşke diyorum direk esim gidip davayı acsaydi bosanalim dedikten sonraki süreçte ortak karar vermiş olduk büyük.konusmak istemiyorum ama tekrar onunla evlenmeyi düşünmüyorum evleneceksem neden ayrıldım duyorum ama üzüntüm hiç azalmıyorSu an ayrilik travmasinda oldugun icin kendince onun herseyini kalbinde akliyorsun. Bunu hepimiz yasadik. Ama bu kadar kolay bosanalim diyen biri seni coktan gozden cikarmistir. Evliligi surdurmek icin iyi olmak yetmiyor sadece, ya da sadece sevgi de yetmiyor. Bana o imzayi attirana ve o durusma salonuna surukleyene ben olsam bir daha donmem. Sana saygisi olsa bunu yapmazdi, sevse seni bu kadar kolay kaybetmeyi goze alamazdi. Senin burun surtecek neyin varmis ki bunu yapmis? Bu kisiyle ikinci defa evliligi tekrar dusunuyorsan hata edersin cunku bir insani cok kolay gozden cikaranlardan. Duzelir pisman olur falan diye dusunuyorsan kimse duzelmiyor soyleyim.
Hayır barışmak istemek değil uzuntumun azalmasını istiyorum sanki kendi hatam yüzünden bitmiş gibi hissediyorum en başta böyle değildim ama gün geçtikçe benim yüzümden diye düşünmeye başladımCanınız barışmak mı istiyor ? Sayfalarca yorum yapılmış ama bir adım ilerlememişiz . Madem hatalıydınız çok uzattınız kavgaları , şimdi de geçmişe takılı kalmayı uzatmayın .
Olmuşla ölmüşe çare var mı yok ? E o zaman uzatmaya da gerek yok . Kendini suçlu hissetmeye de gerek yok . Dersini al , çıkarman gerekenleri çıkar , törpülemen gereken şeylerini belirle vs. Yoluna bak . Herkes severek evleniyor , herkes her gün mutsuz değil zaten evlilikte ancak bir şeyler bitince de biter . Tekrar bir araya gelseniz ikiniz de kırıldınız , döküldünüz eskisinden farklı olmayacak .Hayır barışmak istemek değil uzuntumun azalmasını istiyorum sanki kendi hatam yüzünden bitmiş gibi hissediyorum en başta böyle değildim ama gün geçtikçe benim yüzümden diye düşünmeye başladım
Insallah Bi an önce geçsin. çok teşekkür ederim destekleriniz için.Olmuşla ölmüşe çare var mı yok ? E o zaman uzatmaya da gerek yok . Kendini suçlu hissetmeye de gerek yok . Dersini al , çıkarman gerekenleri çıkar , törpülemen gereken şeylerini belirle vs. Yoluna bak . Herkes severek evleniyor , herkes her gün mutsuz değil zaten evlilikte ancak bir şeyler bitince de biter . Tekrar bir araya gelseniz ikiniz de kırıldınız , döküldünüz eskisinden farklı olmayacak .
Tatile filan çıkın , gönüllü olarak yardım kuruluşlarına destek çıkın . Azıcık kafanızı meşgul edin . Zamanla geçer .
Ne gerek var boşver işte hep böyle mi sürsün istiyorsun ömür boyu boşandıydı boşanacakdı bilmem ne. Kendi hayatına bak artık bence.Tabi 7 24 tartısmiyirduk hatta haftalarca tartismadigjmiz oluyordu ama 40 yılda da tartissak tartışmaların sonun boşanmaya geliyordu ben de hemen tartışmaları bitiremiyordum çözsek de uzatiyirdum
Eşiniz evliliği bitirmek için elinden geleni yapmış. Boşanmakla çok yerinde bir karar vermişsiniz. En azından eski eşiniz her en olursa olsun beni bırakamaz düşüncesinden çıkmıştır. Güçlü olun. Pişman olmuş izlenimi vermeyin. Bırakın eski eşiniz değerinizi anlasın birazKeşke son ayrılmak istediğinde hiç geri adım atmasaydi o zaman daha az üzülürdüm şimdi kendimi suçlu hissediyorum
Ben söyle düşünüyorum. Taraflardan biriisi bosanalim diyor. Bunu birisi genelde ifade ediyor. Ama diger taraf bosaniyor. Çünkü biriktiriyor.Merhaba.Arkadaslar geçen hafta eşimle anlasmali ayrıldık.Evlendigimizden beri esim en ufak bir tartışmada bosanalim diyordu.En son 2 ay önce bana gelip evlilik istemediğini beni istemediğini ayrılacağını soyledi.daha önce bosanalim dediğinde ben alttan alıp saçmalama diyordum agliyordum Bi şekilde tekrar hiç birsey olmamış gibi devam ediyorduk.ama en son söylediğinde çok sinirlendim kırıldım bir kaç kez konuşmaya çalıştım konuşmadı ben de bu defa bıraktım.en büyük sorunumuz benim acimdan bazı konularda fikir ayrılığı,ilerde yaşamak istediğimiz yerlerin farklı olması ve her fırsatta bosanalim demesiydi.
başlarda ayrılmaya kararlı olan çok ağır sözler söyleyen esim Bi ara ayrılmayalım dedi ben hemen eskiye dönemedim sonra tekrar ayrılalım ayrılmayalım derken en son benim soğuk davrandığımi soyledi kendimi zorladım ama eski samimi halime hemen dönemedim.ve yine ayrılalım derse ne yaparım diye korkmaya başladım.soguk davrandığım için esim böyle.olmaz dedi gidip dilekçe verdik ve hemen ayrıldık.cok üzüldüm çok ağladım.esim de öyle çok üzüldü çok ağladı.evliligimiz boyunca bosanalim demesi bana kızdığı içinmiş benim susmam içinmiş öyle dedi.ama sonuçta ayrıldık.
Çevreme anlaşamadığımız için ayrıldığımız söyledim.Ben önceden söyleseymisim araya birileri girseymis ya da ayrı kalsaymisiz böyle olmazmış.Beni pişman etmeye çalışıyorlar.o iyi bir insandı diyorum neden ayrıldın o zaman diye başımı yiyorlar. Eşimin ailesinden arayanlar oldu esim çok uzgunmuş bir sure böyle durun sonra barışın Bi sorununuz yok diyorlar.gercekten kafayı yemek üzereyim.barisacaksam.nedwn ayrıldım.esimle iyiyken çok çok iyiydik ama her firsatta bosanalim demesi beni çok üzmüştü.simdi tam alışmaya çalışıyorum aklimda hep güzel zamanlarımız.ne yapacağımı şaştım.lutfen bana yardım edin.
Yazmayı unutmuşum 8 yıllık evliyim cocugum yok.cok şükür isim var çalışıyorum.
Soyledikleriniz bana mantikli geliyor o defalarca ayrılalım dedi ben hiç adliyeye gitmedim ama ben Bi defa uzattım hemen barışalım iş buralara geldi ama yine ben çok üzüldüm üzüntümü durduramiyorum
Bak seven insan boşanmaz. severek ayrılmaya inanmıyorum ben. siz resmen kandırmış. Duygusal olarak bu ayrılığın vicdan yükü sizde kalmış. bak hala diyorsunuz ki seviyordu seviyordum. ağlayarak ayrıldık. bunların hepsi yalan. 3 gün sonra duyarsınız hayatını yaşadığını. O yüzden kendinize eziyet etmeyin. Önünüze bakın. daha yaşınız genç.
Eski yeşilçam da kaldı onlar. Onlar bile filmdiOf bu masala bende inanmıyorum.
Hayat türk filmi değil.
Sanırım ben böyle sürmesinden korktuğum için bu defa hemen normale donemedimNe gerek var boşver işte hep böyle mi sürsün istiyorsun ömür boyu boşandıydı boşanacakdı bilmem ne. Kendi hayatına bak artık bence.
Aynen. Burda da hep kızıyoruz herşeye boşanacagım,bosanalım dedim diyen kadınlara tam da bu sebeple. Neden yani yapmayacaksan niyetin yoksa niye diline pelesenk ediyorsun ki.Eşiniz ruh hastası net şekilde
Her an boşanıcam boşanıcam diyeceksen hiç evlenmeseymiş madem, manyak mıdır nedir? Elkızının başını da yakıyor böyle tipler, gerizekalılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?