Bosandim cok uzgunum

Su an ayrilik travmasinda oldugun icin kendince onun herseyini kalbinde akliyorsun. Bunu hepimiz yasadik. Ama bu kadar kolay bosanalim diyen biri seni coktan gozden cikarmistir. Evliligi surdurmek icin iyi olmak yetmiyor sadece, ya da sadece sevgi de yetmiyor. Bana o imzayi attirana ve o durusma salonuna surukleyene ben olsam bir daha donmem. Sana saygisi olsa bunu yapmazdi, sevse seni bu kadar kolay kaybetmeyi goze alamazdi. Senin burun surtecek neyin varmis ki bunu yapmis? Bu kisiyle ikinci defa evliligi tekrar dusunuyorsan hata edersin cunku bir insani cok kolay gozden cikaranlardan. Duzelir pisman olur falan diye dusunuyorsan kimse duzelmiyor soyleyim.

Çok panikliyim ve çok özlüyorum aklıma bisanalim demesini getiriyorum ama daha sonra bosanmayalim dedikten sonra o adım attıkça uzak uzak davrandigumi hatırlayıp uzuluyorum

Sanki hayatını yasadigini duysam daha mutlu olacakmışım gibime geliyor.cunku ben ayrılınca onun mutlu olacağını hayatını yaşayacağına inandirmistim kendimi onun da kötü olduğunu duyunca çok daha uzuldum

Canınız barışmak mı istiyor ? Sayfalarca yorum yapılmış ama bir adım ilerlememişiz . Madem hatalıydınız çok uzattınız kavgaları , şimdi de geçmişe takılı kalmayı uzatmayın .

Keşke diyorum direk esim gidip davayı acsaydi bosanalim dedikten sonraki süreçte ortak karar vermiş olduk büyük.konusmak istemiyorum ama tekrar onunla evlenmeyi düşünmüyorum evleneceksem neden ayrıldım duyorum ama üzüntüm hiç azalmıyor

Canınız barışmak mı istiyor ? Sayfalarca yorum yapılmış ama bir adım ilerlememişiz . Madem hatalıydınız çok uzattınız kavgaları , şimdi de geçmişe takılı kalmayı uzatmayın .
Hayır barışmak istemek değil uzuntumun azalmasını istiyorum sanki kendi hatam yüzünden bitmiş gibi hissediyorum en başta böyle değildim ama gün geçtikçe benim yüzümden diye düşünmeye başladım

Olmuşla ölmüşe çare var mı yok ? E o zaman uzatmaya da gerek yok . Kendini suçlu hissetmeye de gerek yok . Dersini al , çıkarman gerekenleri çıkar , törpülemen gereken şeylerini belirle vs. Yoluna bak . Herkes severek evleniyor , herkes her gün mutsuz değil zaten evlilikte ancak bir şeyler bitince de biter . Tekrar bir araya gelseniz ikiniz de kırıldınız , döküldünüz eskisinden farklı olmayacak .
Tatile filan çıkın , gönüllü olarak yardım kuruluşlarına destek çıkın . Azıcık kafanızı meşgul edin . Zamanla geçer .

Insallah Bi an önce geçsin. çok teşekkür ederim destekleriniz için.

Tabi 7 24 tartısmiyirduk hatta haftalarca tartismadigjmiz oluyordu ama 40 yılda da tartissak tartışmaların sonun boşanmaya geliyordu ben de hemen tartışmaları bitiremiyordum çözsek de uzatiyirdum
Ne gerek var boşver işte hep böyle mi sürsün istiyorsun ömür boyu boşandıydı boşanacakdı bilmem ne. Kendi hayatına bak artık bence.

Keşke son ayrılmak istediğinde hiç geri adım atmasaydi o zaman daha az üzülürdüm şimdi kendimi suçlu hissediyorum
Eşiniz evliliği bitirmek için elinden geleni yapmış. Boşanmakla çok yerinde bir karar vermişsiniz. En azından eski eşiniz her en olursa olsun beni bırakamaz düşüncesinden çıkmıştır. Güçlü olun. Pişman olmuş izlenimi vermeyin. Bırakın eski eşiniz değerinizi anlasın biraz

Ben söyle düşünüyorum. Taraflardan biriisi bosanalim diyor. Bunu birisi genelde ifade ediyor. Ama diger taraf bosaniyor. Çünkü biriktiriyor.
Siz dogru olani yapmissiniz. Cocuk oyunu. Boşanalım bosanalim falan filan. Guzel seyler degil. Sizin yerinizde olsam eskiye dönüp bakmam. Gelecegi kaçırıyorsunuz

Soyledikleriniz bana mantikli geliyor o defalarca ayrılalım dedi ben hiç adliyeye gitmedim ama ben Bi defa uzattım hemen barışalım iş buralara geldi ama yine ben çok üzüldüm üzüntümü durduramiyorum

Üzülmeniz normal evliliğiniz bitmiş. Üzüntünüzü yaşayın elbet ama vicdan azabıyla değil. Çünkü vazgeçilen bir çırpıda silinen sizsiniz.

Of bu masala bende inanmıyorum.
Hayat türk filmi değil.

Boşanmak tabiki üzücü bir durum..kişi iyi olması kötü olması bunu değiştirmez.Anlattıklarından zaten elinden geleni yaptığını okuyorum...ama seni susturmak için tehtit yöntemine baş vurması doğru değil. Yani her konuda onunla hem fikir olacak değilsin..anlaşarak karar almak lazım...sürekli tehtite baş vurarak seni susturup benim istediğim olacak hesabı yapıyor..Tamam kişiler iyi olabilir ama davranışları yanlış olabilir aynı zamanda önemli olan bunları konuşmaya açık olup öz eleştiri yapabilmesi.

Eşiniz ruh hastası net şekilde

Her an boşanıcam boşanıcam diyeceksen hiç evlenmeseymiş madem, manyak mıdır nedir? Elkızının başını da yakıyor böyle tipler, gerizekalılar
Aynen. Burda da hep kızıyoruz herşeye boşanacagım,bosanalım dedim diyen kadınlara tam da bu sebeple. Neden yani yapmayacaksan niyetin yoksa niye diline pelesenk ediyorsun ki.
Bende soğurdum en ufak sorunda boşanacağım diyen bir insandan. 8 sene dile kolay yani,adam sürekli söylemis,konu sahibi soğumayıp ne yapsin.
Iyi bir insanda değil eski eşiniz konu sahibi. 8 sene sizi manipüle etmiş boşanacağım diye. Insanız oturur konuşur çözeriz sorunlarımızı. Niye tehdit edelim ki eşimiz sussun diye boşanmakla.
Üzmeyin kendinizi. Hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…