- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Adım atması gereken kişi siz değil eşiniz. Hep alttan alan affeden siz olmuşsunuz zaten... Eşiniz gerçekten boşanmayacak olsaydı ne yapar eder sizi vazgeçirmek için çaba gösterirdi.Esim son ana kadar çok pişman olmuştu benden hep Bi adım bekledi.ben de içimden diyorum ki o da benim soğuk halime sabretswydi ya da gidelim demeseydi ben mahkemeye gitmezdim zaten kendim
Bilmiyorum çok tuhaf Bi şekilde sürekli onun iyi biri olduğunu söylemeye çalışıyorum. En son ayrılırken bile ben seni seviyordum dedi ben de seviyorum ama ben o ayrılmayalım dediğinde hemen güvenemedim çok korktum
Hep ayrılmak istiyordun dediğimde iyi de ayrılacak olsam gider ayrılırım ben kızdığım için söylüyordum demisti
Tartışmaları cok uzatıyordum bu konuda çok hatalıyım.
Ya amaaan eski eşiniz tam mal. Ağlamayın lütfenBilmiyorum çok tuhaf Bi şekilde sürekli onun iyi biri olduğunu söylemeye çalışıyorum. En son ayrılırken bile ben seni seviyordum dedi ben de seviyorum ama ben o ayrılmayalım dediğinde hemen güvenemedim çok korktum
Hep ayrılmak istiyordun dediğimde iyi de ayrılacak olsam gider ayrılırım ben kızdığım için söylüyordum demisti
Şu an benim çevremde ben durduk yere bosandim.cunku eşimi çok seviyorlar di. Ben çok sicakkanliydim her zaman neşeli konuşkandim. Eğer onlara gore aniden bosanmasam bu bir süreç olsa mutlaka anlarlardihayatı siz yaşıyorsunuz..bedavadan akıl herkez herkeze verir..çözüm??? yani burada sanki sen durduk yere boşandın sanki..vallahi bütün sinirimi stesimi bu etraftaki konuşanlardan çıkartırdımhazır stress atmaya ihtiyacım varken
Bana sanki insanlar öyle bir hale gelir ki bodaninca sevinirim gibi geliyordu o yüzden de şok yaşıyorum insallah dediğiniz gibi olurevet üzülmek korkmak özlemek acaba demek bunların hepisi doğal duygular..acınıza zaman ayırın, içinde çok takılmamak şartıyla..zamanla azalacaktır herşey ve yenir geleceğe devam edeceksin.
Asla aldatmadım onun en çok kızdığı tartışmaları sorunu halletmek de benim uzatmadı.gercekten 40 sefer soyledi ve olduAma inanın iyi dayanmışsınız 8 sene.
Tamam insan sinirlenir,tartışır bende 11 senedir evliyim,muhakkak olur sorun evlilikte ama ne ben eşime diyebilirim bunu ne de o bana. Çok sevimsiz bir söylem. Oturur konuşursunuz.
Terbiye etmek,susturmak amaçlı hele asla kabul edilemez ki. Ne yaptınız adamın canına mı kast ettiniz,aldattınız mı? Ne yapmış olabilirsiniz ki en fazla sizi bu şekilde kendince susturuyor?
Üzülsün,beter olsun yani hic acımayın. Bir şeyi 40 kere söylersen olur demişler,çok ta doğru demişler.
Ben evliligim.boyunca çok özgürdür tabiki o da.hrrkese karşı çok saygiliydi.jyiyken o kadar iyiydikki eğer bir tartosma olmazsa hersey mükemmeldi ya da ben öyle saniyordumNeyi iyi insan orayi anlamadim??
İkide bir bosanicam diye diye insani manyak etmis afedersiniz.
Kurtuldum diye seviniceginize üzülüyorsunuz hayret
Bir an önce ağlamam üzüntülerimi özlemim.bitsin istiyorumYa amaaan eski eşiniz tam mal. Ağlamayın lütfen
O kadar haklısınız ki o kadar zaman bir kere kimse bana mutlu.musun demedi şimdi ama sen söylemedin diyorlar.bir de ben cok yakınlarım dışında kimsenin özelini sormam hatta uzak birinin özeliye ilgili birsey duysam rahatsız olurumMillet hep konuşur
Bu toplum milletin acısından zaafindan beslenir
Benim bir arkadaşım boşandı kız diyor ki
Hiç görüşmediğim neredeyse bir selamlık insanlar bile sırf neden boşandıgimi öğrenmek için arıyorlar şoka girdim dedi
Düşünün kimse evliyken nasılsın bir yardıma ihtiyacın var mı demez.
Ama sırf laklak için bosanani eşerler.
O yüzden bu insanlari duymazlıktan gelmek lazım.
Çünkü bizim toplum hala medeniyete ulaşamayan başkasının hayatına burnunu sokmayı vazife edinmiş bir güruh.
Sanki ben hayatjmi kendi ellerimde bozmusum gibi mutsuz olmaya cabalamisim gibiKimseye hesap vermek zorunda değilsin senin hayatın senin kararın...
O kadar haklısınız ki.su an da insanların yanında ağlayıp ben ne çileler çektim o bana şunu yaptı bunu yaptı deseydim herkesin içi rahatlayacakti bunu yapmadığım için boşuna ayrıldın diye beni suçluyorlarBizim toplum kadını suçlar
Kadını sevmiyor
Kadın kadının kurdu bu ülkede.
Hemen yargı dağıtırlar
Bir kere esimin ailesinin anormalliğinden bahsetmiştim bir komsumuza
Bana hemen kadın fedakar olur dedi sonra iyi akşamlar deyip kapattım.
Hep kadın fedakar olacak
Kadın çilekeş olacak
Ezik olursan ezerler bu böyle
Kimse kimseye altın tepside sunmuyor güzellikleri.
Laf isteyene laf vereceksin.
İstemediğin şeyi de yapmayacaksın.
Şu adamların iyi bir insan oluşlarına, özünde iyi oluşlarına nasıl ve neye göre karar veriyorsunuz?Zaten esim arayip birsey söylemiyor hatta ayrılırken o çok yıprandık bundan sonra nasıl olacak demişti.
Düşünüyorum geri dönüşü olsa yaşananlar nasıl unutulur bilemiyorum.ben o iyi bir insandı ben de iyi Bi insanım ama biz birbirimize iyi es olamadık demekki diyorum iyi insansa neden ayrıldına dönüyor mesele
Arayanların o kötü üzgün diyeceklerini bilemedim.biz senden çok memnunum o çok üzgün neden böyle oldu deyince çok uzuldumHer serde bi hayır vardır der yoluma devam ederim
Eski kvde kpderinde telefonunu acmam
Ogulları her kavgada bosanalım derken nerdelermis?
Evet hızlı olmus ama her kavgada bosanalım diyen adama bu saatten sonra al bosandık rahatladın mı der yoluma bakarım.
İyiyken herkes iyidir, önemli olan tartışma anında, kötü gününüzde nasıl davrandığıdırBen evliligim.boyunca çok özgürdür tabiki o da.hrrkese karşı çok saygiliydi.jyiyken o kadar iyiydikki eğer bir tartosma olmazsa hersey mükemmeldi ya da ben öyle saniyordum
İnanın başkasında duysam bu kadın hala ne oturuyor o adamın yanında derdim kendi başıma gelince bir tuhaf oldum.uzulecegimi biliyordum ama bu kadar yikilacagimi bilmiyordumyani...her fikir ayrılığında...hııııı bak seni gidi seni sus bakim yoksa kapıya atarım seni demiş kibarca.... tanıdık çevremde bi yeni evli 2-3 senelik bir çift var çocuksuz..damat en ufacık şeyde, tartışmada alın kızınızı diye kızın babasını arıyor..inanın okadar gıcığım okadar gıcığım damata anlatamam...dövermisin sövermisin cinsinden..Buda ona benzer şey yani sıkışınca tehtit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?