- 8 Ekim 2010
- 875
- 184
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Yoktu eminim maddi olarak ekstra bir harcaması telefon saklaması vs hiç yoktuHayatında acaba başka biri mi vardı sürekli konuyu boşanmaya getirdi
hayatı siz yaşıyorsunuz..bedavadan akıl herkez herkeze verir..çözüm??? yani burada sanki sen durduk yere boşandın sanki..vallahi bütün sinirimi stesimi bu etraftaki konuşanlardan çıkartırdımEtrafıma sadece anlaşamadık diyorum iyi de neden diyorlar uymayan şeyler var diyorum. Herkes onu çok sevdiği beğendiği icin cok büyük bir sebep istiyorlar.kalbim onu çok özlüyor iyiyken çok iyiydik çünkü.aklimda soğuk davransan da ayrilmasaydi bekleseydi sabretseydi diyor
Esim son ana kadar çok pişman olmuştu benden hep Bi adım bekledi.ben de içimden diyorum ki o da benim soğuk halime sabretswydi ya da gidelim demeseydi ben mahkemeye gitmezdim zaten kendimEşiniz evliliği bitirmek için elinden geleni yapmış. Boşanmakla çok yerinde bir karar vermişsiniz. En azından eski eşiniz her en olursa olsun beni bırakamaz düşüncesinden çıkmıştır. Güçlü olun. Pişman olmuş izlenimi vermeyin. Bırakın eski eşiniz değerinizi anlasın biraz
Umarım bir an önce geçer bir an önce.ona göre o söyler sonra ben üzülürdüm sonra normale donerdikSevgilim bile sürekli beni ayrılmakla tehdit etse dengem bozulurdu. Her kavga sonunda ayrılalım boşanalım diyecekse geçinmeye gönlü yokmuş. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Bugünlerde geçecek.
Belki de haklısınız, hep bosanalim diyen o oldu son noktada sabrı taşan ben oldumBen söyle düşünüyorum. Taraflardan biriisi bosanalim diyor. Bunu birisi genelde ifade ediyor. Ama diger taraf bosaniyor. Çünkü biriktiriyor.
Siz dogru olani yapmissiniz. Cocuk oyunu. Boşanalım bosanalim falan filan. Guzel seyler degil. Sizin yerinizde olsam eskiye dönüp bakmam. Gelecegi kaçırıyorsunuz
Ben de inanmamak istiyorum bana sanki severek ayrilmjsiz gibi geliyorOf bu masala bende inanmıyorum.
Hayat türk filmi değil.
Ben söyleseydim belki de o beni çoktan bosamistiBazı adamlar cidden ishal çeneli
Böyle yapa yapa evliliğini tüketmiş
Aynı şeyi kadın yapinca dırdır oluyor
Aslında en cenezek varlık erkekler
Erkek adam boşanmayı ağzına sakız yapmaz.
Bir kadın bosaniyorsa kesinlikle onu manipüle etmiş bir adam vardır.
Aslında beni açıkça tehdit etmiştibazı konularda o kadar zıt fikirdeydikki bilmiyorum sadece çok üzgünüm ve korkuyorum bunu biliyorumBoşanmak tabiki üzücü bir durum..kişi iyi olması kötü olması bunu değiştirmez.Anlattıklarından zaten elinden geleni yaptığını okuyorum...ama seni susturmak için tehtit yöntemine baş vurması doğru değil. Yani her konuda onunla hem fikir olacak değilsin..anlaşarak karar almak lazım...sürekli tehtite baş vurarak seni susturup benim istediğim olacak hesabı yapıyor..Tamam kişiler iyi olabilir ama davranışları yanlış olabilir aynı zamanda önemli olan bunları konuşmaya açık olup öz eleştiri yapabilmesi.
Çok teşekkür ederim.benim tartışmaları uzatmami böyle cezalandırmis.simdi de uine üzülen ben oldum ailesinden arayanların ama o çok üzgün demesi beni hem çok kızdırdı hem de onun adına çok uzduAynen. Burda da hep kızıyoruz herşeye boşanacagım,bosanalım dedim diyen kadınlara tam da bu sebeple. Neden yani yapmayacaksan niyetin yoksa niye diline pelesenk ediyorsun ki.
Bende soğurdum en ufak sorunda boşanacağım diyen bir insandan. 8 sene dile kolay yani,adam sürekli söylemis,konu sahibi soğumayıp ne yapsin.
Iyi bir insanda değil eski eşiniz konu sahibi. 8 sene sizi manipüle etmiş boşanacağım diye. Insanız oturur konuşur çözeriz sorunlarımızı. Niye tehdit edelim ki eşimiz sussun diye boşanmakla.
Üzmeyin kendinizi. Hakkınızda hayırlısı.
Verdiği gozdaglari benim güvenimi bitirmiş o fark etmedenamaç göz dağı vermek..yani boşanacağım boşamacağım diyen kişi aslında karşısındakine dikkat et..benim istediğim gibi davran istemediğim konuşmaları yapma...yoksa seni bensizlikle eczalandırırım diyor..zorluk çıkartma işte ben ne desem o olsun diyor
evet üzülmek korkmak özlemek acaba demek bunların hepisi doğal duygular..acınıza zaman ayırın, içinde çok takılmamak şartıyla..zamanla azalacaktır herşey ve yenir geleceğe devam edeceksin.Aslında beni açıkça tehdit etmiştibazı konularda o kadar zıt fikirdeydikki bilmiyorum sadece çok üzgünüm ve korkuyorum bunu biliyorum
Ama inanın iyi dayanmışsınız 8 sene.Çok teşekkür ederim.benim tartışmaları uzatmami böyle cezalandırmis.simdi de uine üzülen ben oldum ailesinden arayanların ama o çok üzgün demesi beni hem çok kızdırdı hem de onun adına çok uzdu
Her serde bi hayır vardır der yoluma devam ederimMerhaba.Arkadaslar geçen hafta eşimle anlasmali ayrıldık.Evlendigimizden beri esim en ufak bir tartışmada bosanalim diyordu.En son 2 ay önce bana gelip evlilik istemediğini beni istemediğini ayrılacağını soyledi.daha önce bosanalim dediğinde ben alttan alıp saçmalama diyordum agliyordum Bi şekilde tekrar hiç birsey olmamış gibi devam ediyorduk.ama en son söylediğinde çok sinirlendim kırıldım bir kaç kez konuşmaya çalıştım konuşmadı ben de bu defa bıraktım.en büyük sorunumuz benim acimdan bazı konularda fikir ayrılığı,ilerde yaşamak istediğimiz yerlerin farklı olması ve her fırsatta bosanalim demesiydi.
başlarda ayrılmaya kararlı olan çok ağır sözler söyleyen esim Bi ara ayrılmayalım dedi ben hemen eskiye dönemedim sonra tekrar ayrılalım ayrılmayalım derken en son benim soğuk davrandığımi soyledi kendimi zorladım ama eski samimi halime hemen dönemedim.ve yine ayrılalım derse ne yaparım diye korkmaya başladım.soguk davrandığım için esim böyle.olmaz dedi gidip dilekçe verdik ve hemen ayrıldık.cok üzüldüm çok ağladım.esim de öyle çok üzüldü çok ağladı.evliligimiz boyunca bosanalim demesi bana kızdığı içinmiş benim susmam içinmiş öyle dedi.ama sonuçta ayrıldık.
Çevreme anlaşamadığımız için ayrıldığımız söyledim.Ben önceden söyleseymisim araya birileri girseymis ya da ayrı kalsaymisiz böyle olmazmış.Beni pişman etmeye çalışıyorlar.o iyi bir insandı diyorum neden ayrıldın o zaman diye başımı yiyorlar. Eşimin ailesinden arayanlar oldu esim çok uzgunmuş bir sure böyle durun sonra barışın Bi sorununuz yok diyorlar.gercekten kafayı yemek üzereyim.barisacaksam.nedwn ayrıldım.esimle iyiyken çok çok iyiydik ama her firsatta bosanalim demesi beni çok üzmüştü.simdi tam alışmaya çalışıyorum aklimda hep güzel zamanlarımız.ne yapacağımı şaştım.lutfen bana yardım edin.
Yazmayı unutmuşum 8 yıllık evliyim cocugum yok.cok şükür isim var çalışıyorum.
yani...her fikir ayrılığında...hııııı bak seni gidi seni sus bakim yoksa kapıya atarım seni demiş kibarca.... tanıdık çevremde bi yeni evli 2-3 senelik bir çift var çocuksuz..damat en ufacık şeyde, tartışmada alın kızınızı diye kızın babasını arıyor..inanın okadar gıcığım okadar gıcığım damata anlatamam...dövermisin sövermisin cinsinden..Buda ona benzer şey yani sıkışınca tehtitVerdiği gozdaglari benim güvenimi bitirmiş o fark etmeden
Millet hep konuşurBen söyleseydim belki de o beni çoktan bosamisti
Ara ara başkaları olmuş, o aralar da aldığın nefes bile batmış işte. Olan olmuş ayrılmışsınız, irdeleme, bak önüne.Merhaba.Arkadaslar geçen hafta eşimle anlasmali ayrıldık.Evlendigimizden beri esim en ufak bir tartışmada bosanalim diyordu.En son 2 ay önce bana gelip evlilik istemediğini beni istemediğini ayrılacağını soyledi.daha önce bosanalim dediğinde ben alttan alıp saçmalama diyordum agliyordum Bi şekilde tekrar hiç birsey olmamış gibi devam ediyorduk.ama en son söylediğinde çok sinirlendim kırıldım bir kaç kez konuşmaya çalıştım konuşmadı ben de bu defa bıraktım.en büyük sorunumuz benim acimdan bazı konularda fikir ayrılığı,ilerde yaşamak istediğimiz yerlerin farklı olması ve her fırsatta bosanalim demesiydi.
başlarda ayrılmaya kararlı olan çok ağır sözler söyleyen esim Bi ara ayrılmayalım dedi ben hemen eskiye dönemedim sonra tekrar ayrılalım ayrılmayalım derken en son benim soğuk davrandığımi soyledi kendimi zorladım ama eski samimi halime hemen dönemedim.ve yine ayrılalım derse ne yaparım diye korkmaya başladım.soguk davrandığım için esim böyle.olmaz dedi gidip dilekçe verdik ve hemen ayrıldık.cok üzüldüm çok ağladım.esim de öyle çok üzüldü çok ağladı.evliligimiz boyunca bosanalim demesi bana kızdığı içinmiş benim susmam içinmiş öyle dedi.ama sonuçta ayrıldık.
Çevreme anlaşamadığımız için ayrıldığımız söyledim.Ben önceden söyleseymisim araya birileri girseymis ya da ayrı kalsaymisiz böyle olmazmış.Beni pişman etmeye çalışıyorlar.o iyi bir insandı diyorum neden ayrıldın o zaman diye başımı yiyorlar. Eşimin ailesinden arayanlar oldu esim çok uzgunmuş bir sure böyle durun sonra barışın Bi sorununuz yok diyorlar.gercekten kafayı yemek üzereyim.barisacaksam.nedwn ayrıldım.esimle iyiyken çok çok iyiydik ama her firsatta bosanalim demesi beni çok üzmüştü.simdi tam alışmaya çalışıyorum aklimda hep güzel zamanlarımız.ne yapacağımı şaştım.lutfen bana yardım edin.
Yazmayı unutmuşum 8 yıllık evliyim cocugum yok.cok şükür isim var çalışıyorum.
Bu ayrilik travmasi, normal. Bir uzmandan destek almani tavsiye ederim.Keşke diyorum direk esim gidip davayı acsaydi bosanalim dedikten sonraki süreçte ortak karar vermiş olduk büyük.konusmak istemiyorum ama tekrar onunla evlenmeyi düşünmüyorum evleneceksem neden ayrıldım duyorum ama üzüntüm hiç azalmıyor
Dönersin dönersin çok daha iyi olursun önüne bak senSanırım ben böyle sürmesinden korktuğum için bu defa hemen normale donemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?