Bosandim cok uzgunum

hayatı siz yaşıyorsunuz..bedavadan akıl herkez herkeze verir..çözüm??? yani burada sanki sen durduk yere boşandın sanki..vallahi bütün sinirimi stesimi bu etraftaki konuşanlardan çıkartırdımhazır stress atmaya ihtiyacım varken

Esim son ana kadar çok pişman olmuştu benden hep Bi adım bekledi.ben de içimden diyorum ki o da benim soğuk halime sabretswydi ya da gidelim demeseydi ben mahkemeye gitmezdim zaten kendim

Sevgilim bile sürekli beni ayrılmakla tehdit etse dengem bozulurdu. Her kavga sonunda ayrılalım boşanalım diyecekse geçinmeye gönlü yokmuş. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Bugünlerde geçecek.
Umarım bir an önce geçer bir an önce.ona göre o söyler sonra ben üzülürdüm sonra normale donerdik

Belki de haklısınız, hep bosanalim diyen o oldu son noktada sabrı taşan ben oldum

Ben söyleseydim belki de o beni çoktan bosamisti

Aslında beni açıkça tehdit etmiştibazı konularda o kadar zıt fikirdeydikki bilmiyorum sadece çok üzgünüm ve korkuyorum bunu biliyorum

Çok teşekkür ederim.benim tartışmaları uzatmami böyle cezalandırmis.simdi de uine üzülen ben oldum ailesinden arayanların ama o çok üzgün demesi beni hem çok kızdırdı hem de onun adına çok uzdu

Verdiği gozdaglari benim güvenimi bitirmiş o fark etmeden

Aslında beni açıkça tehdit etmiştibazı konularda o kadar zıt fikirdeydikki bilmiyorum sadece çok üzgünüm ve korkuyorum bunu biliyorum
evet üzülmek korkmak özlemek acaba demek bunların hepisi doğal duygular..acınıza zaman ayırın, içinde çok takılmamak şartıyla..zamanla azalacaktır herşey ve yenir geleceğe devam edeceksin.

Ama inanın iyi dayanmışsınız 8 sene.
Tamam insan sinirlenir,tartışır bende 11 senedir evliyim,muhakkak olur sorun evlilikte ama ne ben eşime diyebilirim bunu ne de o bana. Çok sevimsiz bir söylem. Oturur konuşursunuz.
Terbiye etmek,susturmak amaçlı hele asla kabul edilemez ki. Ne yaptınız adamın canına mı kast ettiniz,aldattınız mı? Ne yapmış olabilirsiniz ki en fazla sizi bu şekilde kendince susturuyor?
Üzülsün,beter olsun yani hic acımayın. Bir şeyi 40 kere söylersen olur demişler,çok ta doğru demişler.

Her serde bi hayır vardır der yoluma devam ederim
Eski kvde kpderinde telefonunu acmam
Ogulları her kavgada bosanalım derken nerdelermis?
Evet hızlı olmus ama her kavgada bosanalım diyen adama bu saatten sonra al bosandık rahatladın mı der yoluma bakarım.

Verdiği gozdaglari benim güvenimi bitirmiş o fark etmeden
yani...her fikir ayrılığında...hııııı bak seni gidi seni sus bakim yoksa kapıya atarım seni demiş kibarca.... tanıdık çevremde bi yeni evli 2-3 senelik bir çift var çocuksuz..damat en ufacık şeyde, tartışmada alın kızınızı diye kızın babasını arıyor..inanın okadar gıcığım okadar gıcığım damata anlatamam...dövermisin sövermisin cinsinden..Buda ona benzer şey yani sıkışınca tehtit

Ben söyleseydim belki de o beni çoktan bosamisti
Millet hep konuşur
Bu toplum milletin acısından zaafindan beslenir
Benim bir arkadaşım boşandı kız diyor ki
Hiç görüşmediğim neredeyse bir selamlık insanlar bile sırf neden boşandıgimi öğrenmek için arıyorlar şoka girdim dedi
Düşünün kimse evliyken nasılsın bir yardıma ihtiyacın var mı demez.
Ama sırf laklak için bosanani eşerler.
O yüzden bu insanlari duymazlıktan gelmek lazım.
Çünkü bizim toplum hala medeniyete ulaşamayan başkasının hayatına burnunu sokmayı vazife edinmiş bir güruh.

Ara ara başkaları olmuş, o aralar da aldığın nefes bile batmış işte. Olan olmuş ayrılmışsınız, irdeleme, bak önüne.

Bu ayrilik travmasi, normal. Bir uzmandan destek almani tavsiye ederim.
Her ayrilik bir travma yasatir. Evden kedin bile gitse.
Sonucta duzenin, yasam seklin, bazi seyler degistigi icin ruhun yeni duzene alisana kadae eaki duzeni ozletiyor sana. Hepimiz bilmedigimiz seylerden korkariz ilk basta, alistigimiz bildigimiz sığındığımız duzeni seceriz. Her yenilik biraz sancılı olur, bu normal. Dogum bile sancili olur. Gececek merak etme. Ruhun iyilesince oh be diyeceksin hatra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…