- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
İnsan yaşadığını kendi bilir.O kadar haklısınız ki.su an da insanların yanında ağlayıp ben ne çileler çektim o bana şunu yaptı bunu yaptı deseydim herkesin içi rahatlayacakti bunu yapmadığım için boşuna ayrıldın diye beni suçluyorlar
Bir an önce unutup önüme bakmak istiyorum umarım çok hızlı bir şekilde basarabilirimAra ara başkaları olmuş, o aralar da aldığın nefes bile batmış işte. Olan olmuş ayrılmışsınız, irdeleme, bak önüne.
Insallah insallah. Bir psikologla görüşmeye başladım umarım çok faydalı olur.Bu ayrilik travmasi, normal. Bir uzmandan destek almani tavsiye ederim.
Her ayrilik bir travma yasatir. Evden kedin bile gitse.
Sonucta duzenin, yasam seklin, bazi seyler degistigi icin ruhun yeni duzene alisana kadae eaki duzeni ozletiyor sana. Hepimiz bilmedigimiz seylerden korkariz ilk basta, alistigimiz bildigimiz sığındığımız duzeni seceriz. Her yenilik biraz sancılı olur, bu normal. Dogum bile sancili olur. Gececek merak etme. Ruhun iyilesince oh be diyeceksin hatra.
InsallahDönersin dönersin çok daha iyi olursun önüne bak sen
Eşiniz iyi biri değil.şu an çok yeni olduğu için kendinizi suçluyosunuz .bu gibi insanların yaptıkları budur zaten olay onlardan kaynaklanır ama birden suçlu siz olursunuz hatta kendinizi özür dilerken bulursunuz.ayrılmak istemediğinizi farkettiklerinde bunu ölümüne kullanırlar sizi kuklaya çevirmek ,hizaya çekmek için sürekli bu karta oynarlar. Eşiniz iyi biri değil biraz zaman geçsin anlarsınız siz de. Bu da bi çeşit zorbalık sürekli ayrılcam ayrılcam.git ayrıl mahkeme orda ? Karşındaki kararına saygı duymuyo mu git çekişmeli aç.ama yok amaç ayrılmak değil sizin benliğinizi eritmek. Bence ailesiyle de kendisiyle de görüşmeyin.hiç kimseye iyiydi kötüydü açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Çat diye kapatın defteriMerhaba.Arkadaslar geçen hafta eşimle anlasmali ayrıldık.Evlendigimizden beri esim en ufak bir tartışmada bosanalim diyordu.En son 2 ay önce bana gelip evlilik istemediğini beni istemediğini ayrılacağını soyledi.daha önce bosanalim dediğinde ben alttan alıp saçmalama diyordum agliyordum Bi şekilde tekrar hiç birsey olmamış gibi devam ediyorduk.ama en son söylediğinde çok sinirlendim kırıldım bir kaç kez konuşmaya çalıştım konuşmadı ben de bu defa bıraktım.en büyük sorunumuz benim acimdan bazı konularda fikir ayrılığı,ilerde yaşamak istediğimiz yerlerin farklı olması ve her fırsatta bosanalim demesiydi.
başlarda ayrılmaya kararlı olan çok ağır sözler söyleyen esim Bi ara ayrılmayalım dedi ben hemen eskiye dönemedim sonra tekrar ayrılalım ayrılmayalım derken en son benim soğuk davrandığımi soyledi kendimi zorladım ama eski samimi halime hemen dönemedim.ve yine ayrılalım derse ne yaparım diye korkmaya başladım.soguk davrandığım için esim böyle.olmaz dedi gidip dilekçe verdik ve hemen ayrıldık.cok üzüldüm çok ağladım.esim de öyle çok üzüldü çok ağladı.evliligimiz boyunca bosanalim demesi bana kızdığı içinmiş benim susmam içinmiş öyle dedi.ama sonuçta ayrıldık.
Çevreme anlaşamadığımız için ayrıldığımız söyledim.Ben önceden söyleseymisim araya birileri girseymis ya da ayrı kalsaymisiz böyle olmazmış.Beni pişman etmeye çalışıyorlar.o iyi bir insandı diyorum neden ayrıldın o zaman diye başımı yiyorlar. Eşimin ailesinden arayanlar oldu esim çok uzgunmuş bir sure böyle durun sonra barışın Bi sorununuz yok diyorlar.gercekten kafayı yemek üzereyim.barisacaksam.nedwn ayrıldım.esimle iyiyken çok çok iyiydik ama her firsatta bosanalim demesi beni çok üzmüştü.simdi tam alışmaya çalışıyorum aklimda hep güzel zamanlarımız.ne yapacağımı şaştım.lutfen bana yardım edin.
Yazmayı unutmuşum 8 yıllık evliyim cocugum yok.cok şükür isim var çalışıyorum.
Mantıklı.olan ben sogusam da onun cabalamasiydi sen de zaten ayrılacaksin dedi ve ayrıldık.zatwn esim de bir çaba yok ki olmasın da onca üzüntüyü yasadik benim çevremde ve onun ailesi beni pişman olmaya itiyorAdım atması gereken kişi siz değil eşiniz. Hep alttan alan affeden siz olmuşsunuz zaten... Eşiniz gerçekten boşanmayacak olsaydı ne yapar eder sizi vazgeçirmek için çaba gösterirdi.
Terapisti başladım hemen kendim asamayacakmisim gibime geliyor.ilk önce yapabiliyorsanız eski eşinizle ortak arkadaşlarınız tanıdıklarınız var ise onlarla bağınızı yavaş yavaş koparın sonra iyi anları değil de nasıl bu hale gelindiğini düşünün komedi filmi izleyin müzik bir süre dinlemeyin duygularınızı bastırmaya çalışmayın güzel kitaplar okuyun ama duygusal olmasın yardım gerekiyorsa bir terapiste gidebilirsiniz ve unutmayın geçecek
Evet beni terbiye etmeye çalışmış.koskoca kadınım kac kişinin önünde sunumlar yaparim bir kere kekelemem ama.kocam beni terbiye etmiş oldu.seni terbiye etmek için yapmış lafa bak
Belkide dediğiniz gibi kendimi kandırıyorum.insan olarak evet iyi insan.iyi niyetlidir efendidir caliskandir ama beni sürüncemede de biraktiEsin sandigin kadar iyi biri degil, en azindan sana iyi gelen biri degil. Eger sana iyi gelseydi, seni böyle sürüncemede birakmazdi, evlilige adam gibi sahip cikardi. Üzgünüm kendini kandiriyorsun, umarim en kisa zamanda gözün acilir.
Insallah bir sn önce netleşir.cok büyük bir kaybetme korkusu yasiyordumBoşuna değildir ama...Demekki soyleyince bi özür bi.çözüm bekliyordun, yapmadıkca devam ediyordun..Boşver cidden üzülme, o kaybetmiş seni....geri dönme sürekli boşanalım die üstünlük kurmaya calısan bi zihniyetle bi ömür geçmezdi...biraz zaman tanı kendine, zamanla düşüncelerin daha netleşecek
İyi insan derken efendidir saygılıdır kimseyi incitmez benim özel alanlarına asla.karismaz anlamında söyledim.Şu adamların iyi bir insan oluşlarına, özünde iyi oluşlarına nasıl ve neye göre karar veriyorsunuz?
Haklısınız.iyiyken çok iyiydik ama tartışmada boşanma.lafini duyuyordumİyiyken herkes iyidir, önemli olan tartışma anında, kötü gününüzde nasıl davrandığıdır
Aynı şekilde biliyor musunuz.o çok sakindir efendidir ben daha konuskanimdir kimse onun birseye sinirlendiğinde girmemiştir benim mutlaka görmüştür o yüzden bu kadar anlayışlı efendi birini ancak ben idare edememiş gibi oldumİnsan yaşadığını kendi bilir.
Bazısı kendini toplumda iyi pazarlar
Bence eşiniz bunlardan biri.
Bazısı el iyisidir.
Mesela ben eşimden ayrılsam çevremde beni suçlar.
Ben soğuk doğrucu davut tibim.
Sevmedigimle muhatab olmam
İnsanlara mesafeliyimdir.
Eşimi sosyal pozitif görürler.
Sizin çevre değiştirme imkanınız var mı
Cevap vermek istemedikçe onunla ilgili iyi şeyleri duyuyorum sonra kendimi açıklama yaparken buluyorum.en başta ayrılmak isteyen oydu sonunda benim yüzümden ayrılmış olduk tam da dediğiniz gibi olduEşiniz iyi biri değil.şu an çok yeni olduğu için kendinizi suçluyosunuz .bu gibi insanların yaptıkları budur zaten olay onlardan kaynaklanır ama birden suçlu siz olursunuz hatta kendinizi özür dilerken bulursunuz.ayrılmak istemediğinizi farkettiklerinde bunu ölümüne kullanırlar sizi kuklaya çevirmek ,hizaya çekmek için sürekli bu karta oynarlar. Eşiniz iyi biri değil biraz zaman geçsin anlarsınız siz de. Bu da bi çeşit zorbalık sürekli ayrılcam ayrılcam.git ayrıl mahkeme orda ? Karşındaki kararına saygı duymuyo mu git çekişmeli aç.ama yok amaç ayrılmak değil sizin benliğinizi eritmek. Bence ailesiyle de kendisiyle de görüşmeyin.hiç kimseye iyiydi kötüydü açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Çat diye kapatın defteri
Belkide dediğiniz gibi kendimi kandırıyorum.insan olarak evet iyi insan.iyi niyetlidir efendidir caliskandir ama beni sürüncemede de birakti
Estagfirullah kusur olur mu. Sanırım iyiyken iyiyiz diye idare ettik ki iyi olduğumuz zamanlar cogunluktaydi8 yıl evli kalabilmiş olmanıza şaşırdım. İkinizde de olgunluk sıfır, kusura bakmayın.
'' Evet eski kocam çok iyi biriydi, ben onu haketmediğim için ayrıldım. Yeterince fedakar, cefakar, çilekeş olabilseydim harika bir hayat sunacaktı bana. Ama ben sebat edemedim işte. Altı üstü en ufak tartışmada bile boşanalım lafı sayıklıyordu, fikirlerimin farklılığına, kendime has isteklerime makul bile olsalar tahammülü yoktu, en ufak derdimi bile çekemiyor koşa koşa boşanmaya gidiyordu altı üstü. Buna rağmen her derdini çekmemi, her sözünü onaylamamı bekliyordu altı üstü. Hazır boştayken kaçırmayın bu harika adamı. '' deyin. Kimse de sana reva gördüğünü yanına yaklaştırmayacaktır, iyi bişey olsa sana mı allar pullarlar?O kadar haklısınız ki.su an da insanların yanında ağlayıp ben ne çileler çektim o bana şunu yaptı bunu yaptı deseydim herkesin içi rahatlayacakti bunu yapmadığım için boşuna ayrıldın diye beni suçluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?