Bosandim cok uzgunum

İnsan yaşadığını kendi bilir.
Bazısı kendini toplumda iyi pazarlar
Bence eşiniz bunlardan biri.
Bazısı el iyisidir.
Mesela ben eşimden ayrılsam çevremde beni suçlar.
Ben soğuk doğrucu davut tibim.
Sevmedigimle muhatab olmam
İnsanlara mesafeliyimdir.
Eşimi sosyal pozitif görürler.
Sizin çevre değiştirme imkanınız var mı

Insallah insallah. Bir psikologla görüşmeye başladım umarım çok faydalı olur.

Eşiniz iyi biri değil.şu an çok yeni olduğu için kendinizi suçluyosunuz .bu gibi insanların yaptıkları budur zaten olay onlardan kaynaklanır ama birden suçlu siz olursunuz hatta kendinizi özür dilerken bulursunuz.ayrılmak istemediğinizi farkettiklerinde bunu ölümüne kullanırlar sizi kuklaya çevirmek ,hizaya çekmek için sürekli bu karta oynarlar. Eşiniz iyi biri değil biraz zaman geçsin anlarsınız siz de. Bu da bi çeşit zorbalık sürekli ayrılcam ayrılcam.git ayrıl mahkeme orda ? Karşındaki kararına saygı duymuyo mu git çekişmeli aç.ama yok amaç ayrılmak değil sizin benliğinizi eritmek. Bence ailesiyle de kendisiyle de görüşmeyin.hiç kimseye iyiydi kötüydü açıklama yapmak zorunda da değilsiniz. Çat diye kapatın defteri

Adım atması gereken kişi siz değil eşiniz. Hep alttan alan affeden siz olmuşsunuz zaten... Eşiniz gerçekten boşanmayacak olsaydı ne yapar eder sizi vazgeçirmek için çaba gösterirdi.
Mantıklı.olan ben sogusam da onun cabalamasiydi sen de zaten ayrılacaksin dedi ve ayrıldık.zatwn esim de bir çaba yok ki olmasın da onca üzüntüyü yasadik benim çevremde ve onun ailesi beni pişman olmaya itiyor

Terapisti başladım hemen kendim asamayacakmisim gibime geliyor.

Belkide dediğiniz gibi kendimi kandırıyorum.insan olarak evet iyi insan.iyi niyetlidir efendidir caliskandir ama beni sürüncemede de birakti

Insallah bir sn önce netleşir.cok büyük bir kaybetme korkusu yasiyordum

Aynı şekilde biliyor musunuz.o çok sakindir efendidir ben daha konuskanimdir kimse onun birseye sinirlendiğinde girmemiştir benim mutlaka görmüştür o yüzden bu kadar anlayışlı efendi birini ancak ben idare edememiş gibi oldum

Cevap vermek istemedikçe onunla ilgili iyi şeyleri duyuyorum sonra kendimi açıklama yaparken buluyorum.en başta ayrılmak isteyen oydu sonunda benim yüzümden ayrılmış olduk tam da dediğiniz gibi oldu

Eski eşiniz evliliğin sorumluluğunu almak istemeyen biri gibi davranmış. Tekrar bir araya gelseniz bile tekrar 'boşanalım' deme ihtimali çok yüksek. Ayrıca eskisi gibi olamayacağınizin sizde farkındasınız. Geçmişi geçmişte bırakın. Etrafta söylenenlere kulak asmayın. Yaşadıklarınizi ve hissettiklerinizi sadece siz bilebilirsiniz. 8 yılın sonunda bu yaşadığınız duygu karmaşası da normal aslında fakat bu duygulara çok yoğunlaşmayin. Kendinizi de suçlayarak cezalandırmayin. İleride başka biriyle daha sağlıklı bir ilişkiniz olabilir. Tekrar geçmiş ilişkinize devam ederseniz bu kısır döngü devam eder. Tercih sizin elbette..

Her ufak seyde ayrilacagim diyerek psikolojik siddet uygulayan biri iyi biri degildir.
Ayrilik sonrasi psikolojiyle fiziksel siddet goren kadinlar bile esinin iyi taraflarini gorerek ya da yasadiklari siddet dolu yillarindaki o ifak sevgi kirintilarini sadece hatirlayarak eslerini aklayip hatalari kendilerine yuklerler. Insan psikolojisi boyle. Iyilesme doneminde kendi icinde muhasebeler yaparken insan once kendini suclar, nerede hata yaptim der, karsi tarafi iyi gorur, ayriligin sebenbini kendine yukler. Tamamen iyilesildiginde ise ayni kisi net tabloyu daha iyi gorur, olaylara tarafsiz, daha saglikli bir bakis acisindan bakar.
Esinin amaci her tartismada bosanacagim kelimesini kullanarak seni kendi kuklasi haline getirmeye calismis. Manipulasyon bu. Saglikli bir insanin yapacagi birsey degil. Saglikli insan bosanmak istiyorsa bosanalim demez surekli, gider bosanir, bosandiktan sonra da yeniden deneyelim demez. Tekrar denediginizde aman bu seferde bosanma olmasin diye kendinizi onun kolesi olarak gorebilirsin, amac da bu zaten. Eski esin iyi biri degil bence, cok da saglikli dusunen biri degil. Pek ruh dengesi yok. Bence bitmesi srnin ruh dengeni koruman acisindan iyi olmus. Cunku boyle insanlar insanin psikolojisini bozar.
Tavsiyem onu her yerden engelleyin, sosyal medyadan bile takip etmeyin. Bu iyilesmenizi de kolaylastirir, boylece daha cabuk iyilesirsiniz
Ve onunla ortak hic kimseyle gorusmeyin. Aileniz de gorusmesin. Cunku her gorusme sizin kafanizin karismasini saglayacaktir. Su donem daha duygusal oldugunuz icin ozellikle saglikli kararlar alamazsiniz. Iyilesince iyi ki bitmis diyeceksiniz emin olun. Gercek sevgi boyle degil cunku.

Belkide dediğiniz gibi kendimi kandırıyorum.insan olarak evet iyi insan.iyi niyetlidir efendidir caliskandir ama beni sürüncemede de birakti

Dışarıya iyi olup evindeki karısına iyi olmayan kişi aslında "iyi" değildir. Sadece göz boyuyor. Bikere bunun farkına varın ve kendinize vicdan azabı çektirmeyin. Evlilik çocuk oyuncağı değil zırt pırt boşanalım diyerek kimse kimseyi terbiye edemez. Hiç kimseye de eski eşinizi övmeyin. Sizi suçlayanlar gerçeği söyleyin bilsinler.

'' Evet eski kocam çok iyi biriydi, ben onu haketmediğim için ayrıldım. Yeterince fedakar, cefakar, çilekeş olabilseydim harika bir hayat sunacaktı bana. Ama ben sebat edemedim işte. Altı üstü en ufak tartışmada bile boşanalım lafı sayıklıyordu, fikirlerimin farklılığına, kendime has isteklerime makul bile olsalar tahammülü yoktu, en ufak derdimi bile çekemiyor koşa koşa boşanmaya gidiyordu altı üstü. Buna rağmen her derdini çekmemi, her sözünü onaylamamı bekliyordu altı üstü. Hazır boştayken kaçırmayın bu harika adamı. '' deyin. Kimse de sana reva gördüğünü yanına yaklaştırmayacaktır, iyi bişey olsa sana mı allar pullarlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…