Boşandım derken davam temyize gitmiş :(

Escircassian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
850
202
133
41
Kızlar çok ama çok sıkkınım geçen hafta avukatımı aradım soyadımı ne zaman geri alacağım diye bana demez mi senin davan temyize gitti diye...
Pat diye konuya girmeden kısaca bahsedeyim bilmeyenler için...Ben 8 sene çıktığım adamla geçen sene Ekim ayında evlenmiştim, Nişanlı olduğumuz süre içersinde beni aldatmış ben bunu evliliğimin ilk 15 gününde öğrendim, ilk öğrendiğimde affettim ama 2.ye tekrar gitmek istedi...çok kısa kesiyorum ayrıntısına isteyen açmış olduğum konudan bakabilirler..Velhasılkelam ben 2 ay sonunda evi terkettim 6 ay sonrada karar netleşti ve ben sözde boşandım...
Dediğim gibi Haziranda dava sonuçlanmıştı ve 12000 tl tazminat kazanmıştım ama dosyanın yazılma süreci adli tatil derken bu zamana kadar uzadı, hatta o pislik beni aldattığı kızla görüşmeye alenen devam ediyordu. Ben bunlara istinaden artık oda vazgeçti diye düşünürken duyduğum kararla yıkım yaşadım Hayatım düzene giriyor derken yine allak bullak oldu...En başa döndük yine
Aradım niye yapıyorsun bunu bana diye 'vaz geçmem senden diyor'...1-2 aylık birşey olsa anlayacağımda yargıtaya giden davalar en az 6 ayda sonuçlanmıyor...Tüm enerjim gitti resmen yaa

ha bu arada da avukatıma inanılmaz gıcık kapıyorum bu zaman kadar doğru düzgün bilgi alamadım hep o bilmiş sekreteriyle muhattap oldum...Yine aynı durum benim dava temyize gidiyor ve ben aradığımda öğreniyorum, kadınla da zıtlaşmak istemiyorum ama sonunda o olacak

Böyle birşeyden nasıl oluyor da avukatınız sizi haberdar etmiyor..
Bence önce avukatını değişmekle işe başlayabilirsiniz.
Dosyanızı alın. Hatta gerekirse bizzat Yargıçla görüşüp derdinizi ona anlatın .
İnanın faydasını göreceksiniz..

Onuda çok düşündüm aslında ama çoğu kişinin verdiği cevap aynı avukatlar çok fazla muhattap olmuyorlarmışmış
Her gün mü aramak gerekiyor hadi aradım diyelim bide sekreterlerinin kaprisini çekiyorsunuz Şimdi yargıtayda bir tanıdık buldum umarım sonuç süresi kısalır yapılacak tek şey bu kaldı...

Avukatınız sizi bilgilendirmek zorunda, bu arada eşiniz sizden vazgeçmek istemediği için değilde kazandığınız tazminatı ödememek için temyize gitmiş olabilir mi?
Temyizden ne gibi bir karar çıkacağı konusunda avukatınızın teorisi vardır illa ki, size doğru dürüst anlatsın anlatmıyorsa vekaletinizi iptal edin ve avukatınızı değiştirin.

Elbette tazminat için gitti.. Ben öyle düşünüyorum ona boşanma kararını gönderme tazminat giderse gitsin dedim, bana tazminat umrumda değil ben onu eninde sonunda ödeyeceğim sana, ben senden ayrılmak istemiyorum diyor... Benim telefon numaramı falan bulmuş içip içip yazıyor zavallı...Bana evlensen bile bırakmam seni diyor...
Avukat beklediğimiz bir karardı sonuç asla değişmez merak etme diyor...Ben ona beni bilgilendirmeniz gerekiyordu dedim avukat bana zaten bende sizi arayacaktım bu karar dün geldi gibi zırvalarda bulundu...

Diger kizla seni ayni evdemi tutmak istiyor acaba ?

Hakkınızda hayırlısı olsun, boşanmışsınız, geri dönmeyi düşünmüyorsanız telefon açıp ağlamalarını umursamayın.
Allah yardımcınız olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun, boşanmışsınız, geri dönmeyi düşünmüyorsanız telefon açıp ağlamalarını umursamayın.
Allah yardımcınız olsun.

Amin teşekkür ederim... Asla geri dönmek gibi bir düşüncem yok...tek derdim bir an önce kurtulup önüme bakmak...

Diger iliskisini noktalamiyoe ve hala senden vazgwcmem diyor adam bildigim kuma etcek sizi birbirinize

Diger iliskisini noktalamiyoe ve hala senden vazgwcmem diyor adam bildigim kuma etcek sizi birbirinize

yavaş etsin ooo... Perişan vaziyette saç sakal karışmış bir durumda hani filmlerde olur ya kadın terk eder adam sürünür işte tam öyle ama bu durumu bana zevk veriyor... Muhtemelen kadından da tekmeyi yedi o da ondan kuyruğunu sıkıştırmışlar gibi dönüyor ortada... bana dediği de şu beni hayatım boyunca sen gibi kimse sevmeyecek...Ama bence mümkünse biri sevsinde düşsün yakamdan yoksa onu tanıyorum saplantılı o kaçtıkça gelecek
Ha birde bana o yanımda gördüğünüz kadın başkasıydı demez mi... Bu kadar yüzsüzzzzzz

Son düzenleme:
Yuzsuzlugun de bu kadarina pes.hem herhalti yiyor,hemde vazgecmem diyor.bi soz var hem pastam dursun,hem karnim doysun diye.sanirim esinizinkide yani eski esiniz diyeyim o hesap.

geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun. moralini bozma sabret dik dur sağlığını düşün su akar yolunu sonunda bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…