"boşandım dimdik ayaklarımın üzerindeyim" diyenler bize moral lütfen :)

Niye bu kadar kendinizi sartliyorsunuz? Bu kadar anneci olsa size donmek istemez.

Bence cok kopruleri atmayin, cizgileriniz keskin olmasin. Su an is ariyorum, yanlis bir karar vermek istemiyorum, evet demek degil asla demek de degil

Niye bu kadar kendinizi sartliyorsunuz? Bu kadar anneci olsa size donmek istemez.

Bence cok kopruleri atmayin, cizgileriniz keskin olmasin. Su an is ariyorum, yanlis bir karar vermek istemiyorum, evet demek degil asla demek de degil

ben ne kadar istemiyorum asla olmaz donmem desem de zaten yazildiysa ne yapsak ne desek bos.
Allah hakkimizda hayirlisi ne ise onu nasip etsin.

denemişim öyle veya böyle yanılmışım,sebep eş olur ailesi olur bi şekilde bitmiş bence tekrardan aynı kişiye oynamaya gerek yok, yinede kişi kendi bilir ama insanlar kolay kolay değişmiyo

aynennn!!! biz de 2 gündür yazışıyoruz ex eşimle adamcağız çok pişman olduğunu söylüyor ben de kız aklı kaz aklı hesabı inanıyorum diyelim ama ortada çok büyük bir problem olan annesi ve babası oldukça hayatı eminim bize zehir edecekler en fazla 1 sene sonra ... o zmna daha da bağlanmış olucaz ayrılmak çok zor ki zaten boşandık hadi tekrar barışsak asla ailem onun yüzüne bakmaz daha büyük sorunlar yaşarım gerek yok macera aramaya...

Tek siz değilsiniz bende boşanma aşamasındayım.Ailemin desteği büyük.O kadar çamur atmalarına aldatılmama rağmen ayakta durmak için elimden geleni yapıyorum.Günler bir şekilde gelip geçiyor.Ve bu sitede bana destek oluyor.Teşekkürler KK yöneticilerine.

tabi ki biz tek değiliz bunu kanıtlamak için buradayız zaten :) birbirimize hangi aşamada ne olduğunu ne yaptığımızı ne ettiğimizi hissettiklerimizin normal olup olmadığını yaşadıklarımızı anlatıp güzel günlerin bizim için de var olacağı ümidini yaşamak için burdayız .. en azından ben öyleyim:))

Martta davam var bnm de. 2 ay sürdü o kötü evlilik.

Şimdi ikinci bi üni'ye başladım açıktan. Yeni bir dil öğreniyorum kursa yazıldım. Ehliyete yazıldım. İş arıyorum. Arkadaşlarımla arada gezip kafa dağıtıyorum. O ilk günler boğuluyordum ama şu an aklıma bile gelmiyor. İyi ki boşanıyorum iyi ki :) Çok mutluyum.. Foruma da tekrardan teşekkür ediyorum, boşanma kararı almamda büyük etkisi oldu arkadaşların ve birgün bile pişmanlık duymadım Allah da duyurmasın :)

amin arkadaşımmmm

cnm benim kardeşimde boşanma evresinde şu an ev tuttuk çok mutlu yalnız yaşıyo geziyo eğleniyo kafası rahat kpss ye hazırlanıyo sende yapabilirsin seni mutsuz eden bir insanla ne demek idare edilebilir benim görümcem de boşandı şimdi bekar biri ile evlendi çocukları oldu çok mutlu kocası ağzının içine bakıyo keşke 2 senede evli kalıp çekmeseydim onu dio bi ay üzüldü ayrılınca sonra işe girdi görümcem 5 yıl çalıştı çok mutluydu hep gülerdi yüzü şimdide hakettiği mutluluğa kavuştu ssizde hakettiğiniz mutlulupa er yada geç kavuşacaksınız inanmanız kafi Allah yar ve yardımcınız olsun mutluluklar dilerim

Ben de aynı durumdayım ..boşanma aşamasında olan biri olarak boşanma sonrası neler yaşarım korkusu var..belirsizliklerinsanların boşanmış kadına kötü kadın muamelesi yapması.sanki boşanmış kadın tüm teklîflere açıkmış gibi..ekonomik psikolojik sosyal her açıdan bi belirsizlik ama bi taraftan da şuan yaşadığın kötü durumun bir daha olmayağı eşinin bi yabancı olacağı ..karışık hem de çok karışığım..işyerinde rutin bigün geçiriyorum hiçbişey olmamış gibi ama eve gelince ağlıyorum( boşanmak mı zor boşanma sonrası mı ...

haklısın iş yerinde ben de öleyim gayet güzel giyinip süsleniyorum bile öncekine nazaran :) ama eve gelince işin rengi değişio tabi ki hele bir de benim gibi hiç tanıdığın olmadığı bir yerdeysen ve aksilik ki iş yerimdekiler de hep şehir dışında oturan insanlar gidiş geliş yapılmıyor yani ya da gel bi kahve içelim muhabbeti yapamıyoruz ama saolsunlar iş yerimdeyken hep destek oldular. şu anda ben de alt üstüm günlerdir eski eşim mesajlar yağdırıyor ne olur barışalım edelim die ben de ona renk vermemeye çalışsam da insanın içi burkuluyor ve bütün sorumluluğu yine bana bindirmiş oluyor ...:S yani ayrılırken bile bi kazık yemiş oluyorum kendime karşı.. böle düşününce daha da hırslanıyorum. ne kadar zamandır ayrı yaşıyorsunuz ? ilk dönem bayaa sancılı ama sonra alışkanlıklar düzelmeye başlar umarım kolay atlatırsın.. Allah yardımcımız olsun

Maalesef hala aynı evdeyiz..iki yabancı gibi ama..evden o gidicekti giyisilerini topladı ama iki hafta oldu bir türlü gitmiyor sanırım barışmayı bekliyor ya da kendine gidicek bi yer bulamadı..sürünsün istiyorum..öyle temiz pak düzenli bi hayatı olmayacak bakalım napıcak..aynı işyerinde çalıştığımız için fevri davranamıyorum işyerinde bana huzur vermez diye..anlaşmalı boşanmayı istiyorum zaten..o kadar hastaki ondan herşeyi bekliyorum o evden gider gitmez de hemen boşanıcam..boşanma sonrası nasıl tek korkum o..

Sevgili ida hep kendi derdimden bahsettim ..bence asla geri dönme ..bi kere bu yola çıkmışsın ne sıkıntılar çekmişsin hala da çekiyosundur kv ve kp eski eşin aklı zamanında nerdeymiş..şimdi böyle derler üç gün sonra yine aynı bi de sen suçlu olursun dönmeseydin derler..ayy ben bi kurtulsam ailesinden de kendisinden o zaman ohh diycem..

siz simdiden ohh diyeceginizi dusunuyorsaniz bosanma sonrasi sizin icin simdiden cok daha kolay olur.asil zorluk zaten o ince cizgiyi gecene kadar inanin.ben 2 ay once kurtuldum hepsinden cok sukur.hicte sandigim kadar sarsilmadim bosanma sonrasi.aksine tum yuklerimden kurtuldum,icim ferahladi.
Darisi sizlerin basina.Allah yardimciniz olsun...

İnşallah ...Allah hepimizin yardımcısı olsun..o kadar acı çektim ki boşanma kararını aldığım iki haftadır daha iyiyim resmiyette bitmesi sadece formalite artık..benim için en zoru bu kararı verebilene kadarki dönemdi..yuvamı yıkmak istemedim çok mücadele ettim ama olmadı ..

hangi kadin bir cirpida yuvasini yikmayi ister ki?zaten biz kadinlar umidimizi kestigimiz yerde bosanma karari aliyoruz.ben kendi adima evliligimde artik hicbir gelecek goremedigim icin bitirdim.
karar sonrasi kadinlar hala gel-gitler yasiyor.ustelik ayni evin icerisinde bunu yasamak kacinilmaz.muhim olan karari uygulamaya gecirmek,yoksa bu surecte kadin inanilmaz yipraniyor.umarim tez zamanda kurtulursunuz bu surecten.Rabbim utandirmasin...

Kızlar merhaba,
Hepiniz dava aşamasındasiniz. Benim merak ettigim bu kararı yani boşanma kararını nasil verdiginiz. Benimde eşimle problemlerim var uzun zamandır bosanma fikri aklimda ve hep beni dahs iyi anlayacak biriyle neden birlikte degilim pismanligi. Ancak ben esimin bana karşı olan tavırlarindan memnun olmamama ve onun degismeyecegini bilmeme rağmen o karari veremiyorum. Bir arkadas demis ya o karar cok ince bir cizgi diye. Bu karari nasil verdiniz ve benim gibi bir durumda olan insana ne sekilde dusunup dogru karara ulaşmasını tavsiye edersiniz. Düşünceleriniz cok onemli lutfen yazin

Bebeklık arkadasım kankam.. yenı ayrıldı sayılır.. Gayet mutlu mesut.. Yüzüne gözüne nur geldi kızın.. Hep şöyle diyor 1 degıl 5 degıl defalarca sans verdim. Buyuzden içim rahat.. Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın ama olmayınca olmuyor.. bazı insanlar bayan olsun erkek olsun evlılıgı yuvayı hak etmıyor veya kısılıklerı buna uymuyor. herkesın hakkında hayırlısı olsn.

Elinden gelen herşeyi yaptınsa ve hala düzelmîyorsa birşeyler, kabulleneceksin durumu ...hiç kolay değil bilîyorum yaşıyorum ama şöyle düşün tüm ömrümü böyle geçirebilir miyim eğer geçiririm diyosan boşanma tabi!biz kadınlar çok mücadele ediyoruz kolay kolay vazgeçemiyoruz acı çeksekde düzelir diye kendîmizi avutmayı seçiyoruz.klasiktir hep söylenir ama doğru olan bi söz''kendînize değer verin,hayat çok kısa"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…