bizim tek sorunumuz ailesiydi.yoksa gozunun ustunde kasin var diye kavga etmezdik.ama bizim evliligimizde saygi ve guven kalmamisti artik.bu nedenle bosanmak kacinilmazdi.
ben o adamla 10 kere de evlensem anasi var oldukca yine mutsuz olacagim yine mutsuz olacagim.
Niye bu kadar kendinizi sartliyorsunuz? Bu kadar anneci olsa size donmek istemez.
Bence cok kopruleri atmayin, cizgileriniz keskin olmasin. Su an is ariyorum, yanlis bir karar vermek istemiyorum, evet demek degil asla demek de degil
bizim tek sorunumuz ailesiydi.yoksa gozunun ustunde kasin var diye kavga etmezdik.ama bizim evliligimizde saygi ve guven kalmamisti artik.bu nedenle bosanmak kacinilmazdi.
ben o adamla 10 kere de evlensem anasi var oldukca yine mutsuz olacagim yine mutsuz olacagim.
Tek siz değilsiniz bende boşanma aşamasındayım.Ailemin desteği büyük.O kadar çamur atmalarına aldatılmama rağmen ayakta durmak için elimden geleni yapıyorum.Günler bir şekilde gelip geçiyor.Ve bu sitede bana destek oluyor.Teşekkürler KK yöneticilerine.
Bu konulari konusmak cidden canimi sikiyor anlasamadik kisaca diyelim diin.
Martta davam var bnm de. 2 ay sürdü o kötü evlilik.
Şimdi ikinci bi üni'ye başladım açıktan. Yeni bir dil öğreniyorum kursa yazıldım. Ehliyete yazıldım. İş arıyorum. Arkadaşlarımla arada gezip kafa dağıtıyorum. O ilk günler boğuluyordum ama şu an aklıma bile gelmiyor. İyi ki boşanıyorum iyi ki :) Çok mutluyum.. Foruma da tekrardan teşekkür ediyorum, boşanma kararı almamda büyük etkisi oldu arkadaşların ve birgün bile pişmanlık duymadım Allah da duyurmasın :)
kızlar ben de boşanma aşamasındayım... 8 ocakta "ilelebet" ayrılmak üzere duruşma yapılacak. eşimi düşününce belki idare ederdim diyorum ama ailesini düşününce midem bulanıyor .. o yüzden de geri adım atmak yok. ama öyle zamanlar geliyor ki hayatta en nefret ettiğim lafı aklıma getiriyorum; keşke.. bunu dememek için hemen başka türlü bişilere sarıyorum kendimi. evimi düzenliyorum işte yemek yapıyorum telefonda saatlerce konuşuyorum dışarıya çıkıyorum falan. ama gerçekten de bunları yaşayan hayatını kurmuş bunu örnek olarak gösteren ve bu sınavı ( sınav diyorum bu yaşadıklarımız gerçek bir sınav) kendini ii şekilde hissettirerek atlatan arkadaşlarımdan lütfen destek bekliyorum. kendi kavga gürültü hikayenizi değil, sonraki dönemde toparlanma döneminizi anlatın bize. Allah bir kapıyı açıp bir başka kapı açarmış, önünüze açılan ya da açılmayıp sizin tekmelediğiniz kapıları anlatın. illa ki çalışıyorum da ayaklarımın üzerindeyim diye değil, ne yaptınız ne ettiniz ailenizin evinde bile olsanız ki (bence daha kolay yaralar sarılır) kendinize ne edindiniz ne yaptınız?
biz boşananlar şimdilik ilgili ve sevgi bekliyoruz arkadaşlarımızdan ailemizden yakınlarımızdan :) güzel yaşanmışlıklarınızı paylaşın lütfen belki de sizin anlatacağınız hikaye tam da birimize uygun ve yol gösterici olacak böyle düşünün ...
Ben de aynı durumdayım ..boşanma aşamasında olan biri olarak boşanma sonrası neler yaşarım korkusu var..belirsizliklerinsanların boşanmış kadına kötü kadın muamelesi yapması.sanki boşanmış kadın tüm teklîflere açıkmış gibi..ekonomik psikolojik sosyal her açıdan bi belirsizlik ama bi taraftan da şuan yaşadığın kötü durumun bir daha olmayağı eşinin bi yabancı olacağı ..karışık hem de çok karışığım..işyerinde rutin bigün geçiriyorum hiçbişey olmamış gibi ama eve gelince ağlıyorum ( boşanmak mı zor boşanma sonrası mı ...
Sevgili ida hep kendi derdimden bahsettim ..bence asla geri dönme ..bi kere bu yola çıkmışsın ne sıkıntılar çekmişsin hala da çekiyosundur kv ve kp eski eşin aklı zamanında nerdeymiş..şimdi böyle derler üç gün sonra yine aynı bi de sen suçlu olursun dönmeseydin derler..ayy ben bi kurtulsam ailesinden de kendisinden o zaman ohh diycem..
İnşallah ...Allah hepimizin yardımcısı olsun..o kadar acı çektim ki boşanma kararını aldığım iki haftadır daha iyiyim resmiyette bitmesi sadece formalite artık..benim için en zoru bu kararı verebilene kadarki dönemdi..yuvamı yıkmak istemedim çok mücadele ettim ama olmadı ..
Kızlar merhaba,
Hepiniz dava aşamasındasiniz. Benim merak ettigim bu kararı yani boşanma kararını nasil verdiginiz. Benimde eşimle problemlerim var uzun zamandır bosanma fikri aklimda ve hep beni dahs iyi anlayacak biriyle neden birlikte degilim pismanligi. Ancak ben esimin bana karşı olan tavırlarindan memnun olmamama ve onun degismeyecegini bilmeme rağmen o karari veremiyorum. Bir arkadas demis ya o karar cok ince bir cizgi diye. Bu karari nasil verdiniz ve benim gibi bir durumda olan insana ne sekilde dusunup dogru karara ulaşmasını tavsiye edersiniz. Düşünceleriniz cok onemli lutfen yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?