bosandim mutluyum ve biri var hayatimda

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kizlat bnde bosandim iyo bi avukat tuttup cek celsede bitsin istedim bir haftada hersey bitti soyadim bile degisti eskisinden daha mutluyum daha huzurlu daha neseli ve umutlu davaya bn avukatimla gittim o anasiyla gelmis cocuk gibi elinden tutup oyle gelmis hic bakmadim yüzlerine tum yukumu o mahkeme salonunda birakip ciktim :)yeni biri var hayatimda mutluluk ask neymis simdi anliyorum

Bunları hissedebiliyorsan ne mutlu sana..
Hayır getirsin yeni hayatın..

tesekkur ederim kizlar hayatimda ilk kez dogru karar aldim.keske diyorum daha once bosansaydik tek pismanligim o 21 yasindayim isim var saglikliyim yeni yuva kurarim ileride buda kucuk bi tecrube olur bna suan hayatimda olan kisiyle cok mutluyum sohbet edebiliyoruz dertlesebiliyoruz hem dostum hem arkadasim hem sevgilum :) burdan bosanmalisin diyen kizlara kizdigim icin af diliyorum ne kadar hakliymislar :))))

Yaşın ne kadar da küçükmüş.
Keşke demek doğru değil ama en azından başka insanlara ders olur amacıyla “keşke evlenmek için bu kadar acele etmeseydin” çünkü gerçekten yaş ilerledikçe insan farklı düşünüyor, beklentileri değişiyor ve dinginleşiyor.
Ben üniversiteden mezun olduğumda 22 yaşındaydım. Okulda çıktığım çocukla evlenecektim. Uzun bir zaman birlikteydik.. sonra ben mezun oldum; o okulu uzattı.. ben çalışmaya başladım farklı bir dünyaydı… Sonra biz koptuk onunla ben kaynaklı..
Şimdi eskilere bakıyorum. O yaşlarda iyi ki evlenmemişim. Çok yanlış ve fevri kararlar vermeye yatkın oluyorsun. Yaş ilerledikçe insanın doğruları oturuyor ve karşılaştığı insan da hayatında çok şeyi oturtmuş olduğundan dolayı sorunlar daha aşılır oluyor.

evet gercekten cok erken davranmisim pismanlik duymak bana yarar saglamiyo suann sadece tecrube deyip o konuyu orda kapatmayi tercihbettim kendime iyilik yapmak icin :))))

ne güzel, Allah mutluluğunuzu arttırsın.
bu yaşadıklarınız size ders olur, bundan sonra erkeklere güven konusunda acele etmezsiniz umarım.

ne güzel, Allah mutluluğunuzu arttırsın.
bu yaşadıklarınız size ders olur, bundan sonra erkeklere güven konusunda acele etmezsiniz umarım.

daha yasim kucuk kimselere guvenmiyorum artik allah hayirli insanlar cikarsin karsimiza insallah

affınıza sığınarak bir soru sorabilir miyim ? ne zaman boşandınız da ne zaman hayatınıza yeni biri girdi

bosanali baya oluyo canim.6 ay kadar hayatimdaki biride 2 ay kadar oldu :))))

6 ay boşanalı çok uzun oldu diyebilecek kadar uzun bir süre değil artı 4 ayken başkasını hayatınıza dahil etmişsiniz...bence bir hatanın içinden çıkmışken daha büyük bir hatanın içindesiniz şu an...zira yaşınız 21 yeni boşanmışsınız bu zorlu süreçten 4 ay sonra hayatınıza hemen yeni birini kabul etmişsiniz bu duruşunuz bile karşınızdaki kişinin sizin hakkınızda farklı şeyler planlaması düşünmesi için yeter de artar da ...nacizane fikrim ...

Hayirlisi olsun canim Allah sonunu da hayir etsin insaallah ama surec bana gore cok erken Allah pisman etmesin..

Hem yasin cok kucuk hemde daha yeni cok acimasiz bir evlilikten kurtulan birisin.
Su anda hayatindaki kisiye cok guvenip baglanma bence.
Biraz kendi kendine zaman ver, gez eglen bi tatil falan yap.

Konularini biliyorum hayirlisi olmus ..
Biraz acelemi ettin sanki? Esimi cok seviyorum diyordun hep cabuk atlatmissin.bide sanki hamileydin cocuk varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ne acele Allah askina..
Bosandiktan 4 ay sonra birini hayatina sokuyorsun,cok erken!
birde baya oldu bosanali diyorsun saka yapar gibi..
ve daha 21 yasinda /cocuk/sayilirsin cocuk..
Allahh askina erkeklerden baska birseylere yonelin,birakin evliligi iliskiyi
sutten agzi yanan yogurdu ufluyerek yer derler bide,siz lopur lopur yiyorsunuz..

Bende aynı şeyler yazacağım sanırım sen şıp sevdisin ve hayatında erkek olmazsa olmazlardansın biraz yavaş ol derim, erkeklerin çoğu konuda yalan söylüyor romantiklik adına sen bu duyguya kapılmış gidiyorsun havada bahar dikkatli ol

kizlar allah iyiliginizi versin hayatimda biri var dedim evleniyorum demedimki hayatimdaki kisiyle temasimiz olmadi vakit geciriyoru sohbet edip birbirimizi taniyoruz ayni sehirde degiliz bn yogurdu ufleye uyleye yemiyorum yogurdu hic yemiyorum sizin gozunuzde kendimi erkek delisi gibi gordum komik geldi :) sizin yada karsimdaki adamin bni farkli algilamasi onemli degil bn cok mutluyum huzurluyum sadece bosanmamnin dunyanin sonu olmadigi icin buraya konu actim yorumlariniz icin tesekkurler kizlar hayatimda erkek yok sadece isimde iyi konuma gelebilmek icin sertifasyon programlarina katiliyorum universite okuyorum ozgurluk gibisi yok :)

ay ne bileyim ilk bas boyle yazsaydin sinirlenmezdim,gozum dondu.
boyle devam et lutfen kapilma kimseye
kendi adina biseyler yap
mutlu ol..

ay ne bileyim ilk bas boyle yazsaydin sinirlenmezdim,gozum dondu.
boyle devam et lutfen kapilma kimseye
kendi adina biseyler yap
mutlu ol..
sinirlenme hemen tatlim birinden yeni kurtulduk gezip tozup hayatin tadinu adabiyla tabi cikarmak varkenn nie kendi ellerimle kendimi bu yasta tekrar atese atiyimm :) akillandim bnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…