bosandim mutluyum ve biri var hayatimda

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Darısı aldatılıp,çocuğunun önünde hakaret dayak yiyip yiyip ama çocuğum için boşanmıyorumcuların başına..

ay ne bileyim ilk bas boyle yazsaydin sinirlenmezdim,gozum dondu.
boyle devam et lutfen kapilma kimseye
kendi adina biseyler yap
mutlu ol..

Darısı aldatılıp,çocuğunun önünde hakaret dayak yiyip yiyip ama çocuğum için boşanmıyorumcuların başına..

aminnnn inaninki eskisindem daha rahat oluyo kafasi insanin hic olmazsa yasadim boyke bitti ileriye bakalim diyo insann :)

Mub çok sevindim.2 sene falan oldu konularını biliyorum.çok zor günler geçirdin umarım çok mutlu olursun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boşandım! mutluyum! ve biri var hayatımda! ve yaşın 21

Boşanmadan yenisi buldum diyosun
yarabandım hazır diyosun

Yok artık ciddi yok artık!

Hızınıza yetişilmiyo vesselam.

Maşallah canım, Allah mesut etsin. Yalnız bu ilişkide daha önce yaptığın hataları yapmaktan kaçın olur mu? Hata derken olumsuz şeylerden bahsetmiyorum, aşırı verici olmakta bir hatadır mesela.

Selamlar...

Allah senin iyiligini versin ortaligi toz duman ettin bi anda:)))))))

La millet 22'sine gelmeden evlenip boşanıyor üstüne hemen yeni bir aşk yaşıyor, ben de bir hafta sonu cumartesi günümü yalnız başıma bunlara yazmak geçiyiriyorum off of
zalımsın dünyaaa

Ya siz insanlara destek olmak için mi burdasınız köstek olmak için mi
Burası neden var yani sorunları olan insanları nası dha kötü hissettirebiliriz diye mi düşünüyosunuz.Kızın ilişkisinin boyutunu ne biliyosunuz?ne yaşadığını arasındaki muhabbeti ne biliyosunuz? Gitti adamla evlendi mi hemen? Kimisi yaşananları çabuk atlatır kimisi beş yıl aynı şeylerle yaşar her insan bir değil ki.ayrıca 4 ay kısa bi süre değil öncesinde de boşanma süreci denen bişry var uzun zaman.Kız daha 21 yaşında hayatı boyunca yas mı tutacak yani.herkesi kendi değer yargılarınıza göre yargılıyosunuz bi konuda çözüm bulmak için ne söylenebilir yerine ne eleştirilebilirse konuyu oraya çekip öyle devam ediyosunuz

Konu sahibi, umarım çok mutlu olursun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim:))

En yakın zamanda da çok şanslı olmak dileğiyle...
canim bn hayatimda biri oldugu icin mutlu degilim hayatimdaki yukleri attigim icin mutluyum asktam sevgiliden mutluluk beklemek hata bnce insan once saglikli ozgur olunca mutlu sonra ozgurluk geliyo hayatımda ki kisi yara bandim degil arkadasim dostum sevgilim yasim geregi flortum bu ozelim zaten kimseyi ilgilendirmez :) bna iyi dilekte bulunan arkadaslara tesekkur ediyorum kesinlikle oncesinden daha mutluyum ve gelecegime umutluyum :)

Eski konularina bakarsak zaten pekte bir evlilik yasamamissin onun icin atlatman yasininda kucuk olmasiyla birlesince cabuk olmus.

Cocuk olmadan zararin neresinden donersen kardir. Cokk mutlu olursun insallah.

Boşandım! mutluyum! ve biri var hayatımda! ve yaşın 21

Boşanmadan yenisi buldum diyosun
yarabandım hazır diyosun

Yok artık ciddi yok artık!

Hızınıza yetişilmiyo vesselam.
bunu nerden çıkardınız. kız boşanalı 6 ay olmuş.
4 ay sonra biriyle beraber. 2 aylık bir beraberliği var.bence bir sorun yok bunda.
en güzeli mutluyum diyor.
bundan güzel ne olabilir ki. nasıl mesaj yazmak bu. neden yok artık. napmışki yok artık.
konu sahibi mutlulluklar.
umarım hep mutlu olursunuz.

Teşekkür ederim kizlarrr cok sagolunnn destekleriniz icin

Son düzenleme:
allah mutlu etsın. ama, bir kendıne gelseydın keşke
biraz zaman bıraksaydın kendıne

hayırlısı olsun adınıza çok sevindim yani eskisinden daha mutlu olmanıza, eski konularınızda hamile olduğunuz yazıyordu. var mı çocuğunuz şu anda...

hayırlısı olsun adınıza çok sevindim yani eskisinden daha mutlu olmanıza, eski konularınızda hamile olduğunuz yazıyordu. var mı çocuğunuz şu anda...

cocuk yok kalp atislari durdu 8 haftalikken aldilar herseyde hayir varmis o zmn cok uxulmustim simdi iyiki olmamis diyorum. zaten atlatmam uzun surmedi ayri sehirlerdeydik 2 yildir aramiyodu sormuyodu gelmiyodu gitmiyodu ayni evde yasayip ayrilsadik hemen atlatamazdim yillar surerdi bnm atlatmam 2 yilimi aldi hemen hemen :)

Senin adına çok sevindim. Ve tebrik ederim,arkana bakmadan da noktalamışsın.

O adam için aylarca karalar bağlayıp yas mı tutacaktın ? Zaten o ilişki başlamadan bitmişti bence.

Bundan sonra kendinden emin adımlar at,mantıklı kararlar al.Mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…