ay ne bileyim ilk bas boyle yazsaydin sinirlenmezdim,gozum dondu.
boyle devam et lutfen kapilma kimseye
kendi adina biseyler yap
mutlu ol..
Darısı aldatılıp,çocuğunun önünde hakaret dayak yiyip yiyip ama çocuğum için boşanmıyorumcuların başına..
La millet 22'sine gelmeden evlenip boşanıyor üstüne hemen yeni bir aşkyaşıyor, ben de bir hafta sonu cumartesi günümü yalnız başıma bunlara yazmak geçiyiriyorum off of
zalımsın dünyaaa
Cok tatlisin ya:))))))
canim bn hayatimda biri oldugu icin mutlu degilim hayatimdaki yukleri attigim icin mutluyum asktam sevgiliden mutluluk beklemek hata bnce insan once saglikli ozgur olunca mutlu sonra ozgurluk geliyo hayatımda ki kisi yara bandim degil arkadasim dostum sevgilim yasim geregi flortum bu ozelim zaten kimseyi ilgilendirmez :) bna iyi dilekte bulunan arkadaslara tesekkur ediyorum kesinlikle oncesinden daha mutluyum ve gelecegime umutluyum :)Teşekkür ederim:))
En yakın zamanda da çok şanslı olmak dileğiyle...
canim bn hayatimda biri oldugu icin mutlu degilim hayatimdaki yukleri attigim icin mutluyum asktam sevgiliden mutluluk beklemek hata bnce insan once saglikli ozgur olunca mutlu sonra ozgurluk geliyo hayatımda ki kisi yara bandim degil arkadasim dostum sevgilim yasim geregi flortum bu ozelim zaten kimseyi ilgilendirmez :) bna iyi dilekte bulunan arkadaslara tesekkur ediyorum kesinlikle oncesinden daha mutluyum ve gelecegime umutluyum :)
bunu nerden çıkardınız. kız boşanalı 6 ay olmuş.Boşandım! mutluyum! ve biri var hayatımda! ve yaşın 21
Boşanmadan yenisi buldum diyosun
yarabandım hazır diyosun
Yok artık ciddi yok artık!
Hızınıza yetişilmiyo vesselam.
hayırlısı olsun adınıza çok sevindim yani eskisinden daha mutlu olmanıza, eski konularınızda hamile olduğunuz yazıyordu. var mı çocuğunuz şu anda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?