doğru soyluyosun aslında
ona degmez tabı
erkek olsa adam olsa benı o halde bırakıp gıdermıydı
benı dusunmuyorsa cocugunu dusunurdu
mıllet hamile kalan sevgılısıne nıkah kıyıyorkı kadının adı cıkmasın cocuk babasız kalmasın dıyee
bu adi ş..z nıkahlı karısını bırakıp kılometrelerce oteye baska sehıre gıdıyor sebebp ne? bu sehoırde degılde o sehırde yasamk ıstıyormus
o sehırde anası babası çocukluk arkadasları varmıss
sanırım bosanmıs kaybetmıs dul kadın psıkolojısınden yavas yavas sıyrılıp gerceklerı gormeye baslıyorumm
nefret edıyorum ondan
onun gerı donmesını neden beklıyorum aptalmıyım benyaaa
gencım ısım var kızımvar aılem var cok sukurr
o kım ona degermı
ona en cok ıhtıyacım oldugu hıcbır zamanda yanımda yoktu
bende hala aptal gıbı bana gerı donsun dıye tatltık yapma pesındeyım
aptalın onde gıdenıyım ben
bak kızım hayatına
tak- sepetı koluna herkes kendı yoluna
evet kızlar bugunkı psıkolojım de bu
bakalım yarın nasıl olacagımm
iste bu kadina kadin derim ben ya.
aynen dedigin gibi, gitmiste nolmus,kaybeden o olmus.
gul gibi karisini cocogunu kaybetmis, asil o uzulsun yansin derdine.
o adamin inadina gulucukler at,gorsun senin ve yavrunun gun gectikce seneler gectikce nasil bu yuva oldugunuzu.
o seneler bensiz gecti,yanlarinda duramadim diye kafasini taslara vursun.
gulki sen degilde o adam kendi kendine, ben ne se.....zmisim yaa desin
aslında terk etmedı baska bır sehıre gıttı benımde onunla beraber gıtmemı ıstedı
ama ben gıtmedım
bende bunu terketmek olarak yorumluyorumm
benım kızıdıgım sey benımle ortak karar vermemsıydı
benım onun kararına uymamı ıstemesı benı kızdırdı ve gıtmedımm
şuan pısmanım keske gıtseydım dıyorumm
ama gıtmek ıstemememınde sebeplerı vard
konumm cook uzunn hepsını yazamıyorumm
sonucta o gıttı ben bır yıl dırendım gıtmedım bu bır yılda bır dargın bır barısık gecırdık
bızım bosanmamız bır anlık ofkeyle oldu
babamla tartıstı avukata gıttı bende dırenmedım kabul ettım
1 haftada bosandıkk
bılıyorum oda pısman
kendısı soylemedı ama ben bılıyorumm
benimde sizden farkım yok. doğumda terkedildim. ama aramasını değil beklemek aklıma bile gelmedi. çocuklar düşündürüyo bazen çiftleri babaları gördükçe üzülüyorsunuz. birde şöyle düşünün tek babasız çocuk sizin ki değil. yada gördüğünüz çiftlerin çoğu mutsuz ama devam ettirmek zorunda. üzülmeyn artık önünüze bakın. onsuz hayaller kurup uygulamaya çalışın. BENİ YENİ Bİ HAYAT BEKLİYOR benm sayfam okuyun yaşadıklarımı görün ve halinize şükredin. en azından ailenz yanınızda. allah yolumuzu açık etsn
Bir yıl nasıl direndin böyle canım ya..Ben boşanmaktan anında vazgeçtiğim halde o vazgeçmedi.Çok mücadele ettim ama faydası olmadı..
Allah onun kalbine yumaşaklık versin,ailesine dönsün.Olayları tam bilmiyorum ama,onun bir cümlesi çok kötü.Yalanlasa bile bir şüphe''seninle paran için evlendim''
Birgün yokla bakalım ağzını ama cümlelerini iyi seç..Çok üstüne düşmeden..Onun davranışına göre;İkimiz de hata yaptık falan desen nasıl olur acaba?
benimde sizden farkım yok. doğumda terkedildim. ama aramasını değil beklemek aklıma bile gelmedi. çocuklar düşündürüyo bazen çiftleri babaları gördükçe üzülüyorsunuz. birde şöyle düşünün tek babasız çocuk sizin ki değil. yada gördüğünüz çiftlerin çoğu mutsuz ama devam ettirmek zorunda. üzülmeyn artık önünüze bakın. onsuz hayaller kurup uygulamaya çalışın. BENİ YENİ Bİ HAYAT BEKLİYOR benm sayfam okuyun yaşadıklarımı görün ve halinize şükredin. en azından ailenz yanınızda. allah yolumuzu açık etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?