Boşandım mutsuzum eşim mutlu mu?

evet bende aynı senın dusundugun gıbı dusunuyorum ve uygulamaya calısıyorum

yenı yenı akıllandım
onceden zırt pırt arardım sonundada kavga cıkarır bagırır cagırır kapatırdımm

uc haftadır aramıyorum artık sonunda kendısı dun aradı sudan sebeplerle

yıne aramycam beklemedeyım

bılıyorum pısman olacak ama dılegım bu cabuk olsun

gereksız sacma sapan ayrılıgımız bıtsın artık

canım bende tayın ıstedım esımın bulundugu şehre

bız evlıyken ben geldım

evımızı tadılat yaptırdı esyalarımız eve gıttıı,

sonra babamla tartıstı ve avukata gıttıı

yanı ben tayınle geldıkten sonra daha naklıye ıle gelmıs esyalarımı yerlestıremeden davamız basladı

Ara sayfaları fazla okumadım birkaç yorumunu okudum senin ama bana yetti..
sen bu adama deli gibi aşıksın..
tamam gel dese hemen gidicen anlaşıldı.)

ama ararsa işim var gelemem..diycem meraklansın vs olaylarına pek girme bence..

eski kocan zaten çok inatçı biriymiş ara yolu bulmadan boşanma yoluna gitmiş..

bu sefer de fazla naz yaparsan, onu istemediğini belki de hayatında başka birisi olduğu düşünebilir ve geri adım atabilir..
Böyle olursa sen asla bir daha toparlanamazsın..

makul sınırlar içinde onun için ölüyor olduğunu belli etme tabii ama fazla da nazlanma..

bu sefer de olmazsa bir daha olmaz..

hadi bakalım..

evet delı gıbı aşıgım

sesıne bıle aşıgım dün sesını duydumya ne kadar mutlu oldumm

yok boyle guzel bı ses tonu

yok boyle karızma bı ses tonu

yok boyle akıcı guzel bır konusmaa

kendınden emın ukala tavırlarına bıle aşıgımm

ahh canım yaa kıyamam ben sana nasıl da seviyosun yaşanan onca şeye rağmen .. keşke kıymetini bilse.. ama böyle bi yere varamazsın onda gurur sende gurur.. ne kadar başa bela olduğunu iyi bilirim bu gururun.. madem bu kadar seviyosun geri al kocanı.. en azından çaba göstermedim diye daha fazla üzülmezsin..

aslında ben hiç güvenmiyorum eski kocana (senin yazdıklarından yola çıkarak) ama sana da çok üzülüyorum..

bi de sana ''seninle paran için evlendim'' demiş ya, bu kafama takıldı.. bu konudan bahseder misin?

evet zaten bu lafından oturu babam kızımın esyalarını gerı getır dıyıp bagırıp cagırıp küfür ettı dıye avukata gıttı ve bosandıkk

bana onun sınır anında soylendıgını asla oyle bır durum olmadıgını hıc bızaman benım paramı yemedıgını vede yemeyecegını bosanmadan bır gun once konustugumzda soyledı

bardagı tasıran son damla o sözüydü yanıı

benım altımda cok ezıldı ezıldıkcede ezmeye calıstı

cok sevıyorum vazgecemıyorum

iş cevremde hergun yuzlerce erkek var etrafımda hıcbırı ılgımı cekmıyorr kımsede onda buldugumu goremıyorumm

ve gozlemlıyorum bakıyorum hemen hemen her erkek aynı onun gıbı dusunuyor davranıyorrr

zaten kendısıde bana demıstıkı hıcbır erkek sana senın ıstedıgın gıbı davranmazz

sureklı kendımı elstırıyorum hatalarımı goruyorum ama onun hatalarınıda unutmuyorum onunda hatası cokkk

dılegım hatalrını anlayıp pışman olarak gerı donmesı

dedıgın gıbı bız cok ani karar verıp sonra pişman olmusuz
yanı kaybedınce degere bınmısler
ama belkı de onların hatasını görmeden gelmemelerı ya da hatalarını
görmuyorlarsa hıc gelmemelerı daha ıyı olur..

şero posta kutunun dolu

sevgis bence hiç dönme seni küçücük bebeyle tek bırakandan hayır gelmez sana.. yinede sen bilirsin

Son düzenleme:
sevgili tamtam

özelden yazamadıgım ıcın burdan yazıyorumm

evet eşim cok sakın sessız bır erkektı

benden daha ıyı ev işi ütü yapardı

onunla evlıyken (kı haftada en az ıkı gun balık yerdık) hıc balık pısırdıgımı veya temızledıgımı bılmem

balıkları alır temızletır temızletmemısse evde kendısı temızler kendısı pısırırdı

aılelerımızle farklı sehırlerde oldugumuz ıcın tatılde aılelerımızın yanına gıttıgımızde ben daha cok kendı aılemın yanıonda kalırdım bana asla baskı yapmazdı benım aılemın yanında kalacaksın dıyee

ama onun hatası baskalarının sozlerınden cok etkılenmesıydı

babası abılerı yengelerı arkadaslrı ıs cevresındekı kısıler hatta mudurunden bıle etkılenıyordu evlılıkle ılgılı

bu sydıgımı capsız kısıler ıplerı sakın verme sen erkeksın o kadın

erkkek gıbı ol karına söz gecır gıbı sacma sapan konusup onun aklını karıstırıyorlardı

oda o sekılde davranma ıstedıgı ıcın bende buna musaade etmedıgımden evlılıgımız derınden sarsıldı ve sonucta bıttı

dedıgınde haklısın bu erkeklere sevgını cok bellı etmek ıyı gelmıyor

flort asamasındayken ben esıme cok cektırdım cok kostu pesımden

araya ınsanlar soktu benı elde edebılmek ıcın

ne yaptı ettı benı kendıne aşık ettıı ben ona baglandımya sureklı aşkımı sevgımı ona baglılıgımı onsuz uyuyamadıgımı ıtıraf ettımya bunun bı yerlerı kalktı

bence sen dogru yoldasın sevgını baglılıgını copk bellı etmek ıyı degıll

herzaman ıcınde senı kaybetme korkusu olmalı

bıde ben sanırdımkı ben agladıkca o benı daha cok sevecek hatlarını duzeltecek

halbukı bu okadar yanlıskı sunu aladımkı erkekler aglayan zayıf kadınlardan nefret edıyorr

ınadına dık durup devrılmezsen aglamazsan kulun kölen olurlarr

şarkısı bıle var sevılde sevme ağlama aglat yoksa zehır olur bu tatlı hayat

siz nasıl bir çift, nasıl bir anne babasınız böyle..
kendinize gelin bence ergenlikten çıkalı çok olmadı mı sizce de?
kıskanmalar, inatlar, gururlar, kinayeler bu ne böyle dizi senaryosu gibi
bebeğiniz için çok üzüldüm açıkcası o masumun şu anda hem annesinin hem de babasının dokunuşlarına ihtiyacı var eminim sizin ne kadar huzursuz olduğunuzu hissediyordur, içtiği anne sütü bile negatiflikle dolu yaşadıklarınız hiç normal değil..
nasıl her şeyi bir kenara bırakıp bir olup onu koruma iç güdüsüne giremediz anlayamıyorum..

bu arada kocam mutlu mu diye soracağınıza eşinizle birlikte bebeğimiz mutlu mu diye düşünün bence

Son düzenleme:
şero posta kutunun dolu

sevgis bence hiç dönme seni küçücük bebeyle tek bırakandan hayır gelmez sana.. yinede sen bilirsin

Boşalttım

Bu arada tüm sayfaları okudum konu sahibi arkadaşım, tüm mesajlarından anladığım kadarı ile bu adam yeniden bir araya gelinmekten kaçınılması gereken bir adam.
Terk etmiş ya da etmemiş farketmez sonuçta karnında bebekle seni bir başına bırakmış,gitmiş!
Yeniden birleşirseniz yine üzüleceğinizi düşünüyorum.

Karar sizin...

herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degılcokaz gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu 2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ?

Bu başka bir arkadaşın konusu sen yeni konu açmalısın.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi-f860/
Konu aç butonu var pembe, oradan açıyorsun..

buda ayrı bi durum işte... ((

Merhaba.

Konunuzu okudum. Adınıza üzüldüm. Bu kadar çok severken ayrı kalmanız gerçekten sizin için kötü olmuş.

Sizler kocaman aklı başında olması gereken yaşlardasınız. Karşılıklı bir araya gelin oturun konuşun, birbirinize hissettiklerinizi anlatın. Bunda utanacak gurur yapacak birşey yokki. En önemlisi bebeğiniz var. Ne sen ne de eşin kendi duygularınız için, ne çocuğu kullanın ne de feda edin.

Ara yada o aradığında kendinden emin bir ses tonuyla, olmaması gerekirdi ama. Çocuğumuzu hiçe sayarak bir hata yaptık. Artık biz kendimizden çok onun için hareket etmeliyiz. Onu nasıl bu hayatta daha iyi yetiştirebiliriz onu düşünmeliyiz. Çocukça davrandık ama oldu bir kere bundan sonrası için ne yapabiliriz diye konuşun. Liseli aşıklar gibi inat yapmalar trip yapmalar gurur yapmalar sizin yaşınıza ve konumunuza (anne-baba olarak) hiç uygun değil.

Sen düşüncelerini anlatırsın, kendindeki olumlu gelişmelerden bahset. Bundan sonra yaptığınız hataları yapmayacağını ama ondanda hangi konularda beklentilerin olduğunu anlat güzelce sakince. Onun da konuşmasına izin ver. O da kendinde gördüğü hataları olumlu yönleri anlatsın. Ortak bir noktada karar kılın.

Çok zor değil bunu yapmak. Aldatma ve dayak gibi kötü şeyler yaşamış olsaydın bırak kurtuldun dedim ama belliki ikinizde bir inat uğruna hem kendinize hem de bebeğe yazık ediyorsunuz.

Dilerim en kısa zamanda çözüme kavuşur. o bebeği bu şekilde büyütmeye hakkınız yok.

hayır canım

ben dun msj atmıstımya bır yere davtlıyız ıstersen pazar gunu alabılırısn dıye oda cvp vermemıstıya

gercekten bugun mısafırlıkteydıkk

bakalım pazar gunu yanı bugun alır dıye dusunuyorum

hamileyken,hayallerin basindayken,senin yerine koydumda kendimi.
ne kadr aci ya.

ama degmezmis de, unut gitsin o adami,sana deger vermiyo sen neden veresinki.
yapma nolur kendini bos yere uzuyosun,cocuguna odaklan o uzuntunu sevincini hssediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…