Boşandım mutsuzum eşim mutlu mu?

iyyim canım napıyım
aynı tas aynı hamam

bugun arkadsımla dısardaydım

yollarda yururken hep etrafıma bakınıyorum acaba benım ex bı kadınla elele gorecekmıyım dıyee

ama çok şükür şimdilik bısey gormedım :)

ses soluk yok ondan da benden dee

hergecen gun bıraz daha alıyıyorum onsuzlugaa

anlattıgım her arkadasım zamanla pısman olur döner hatasını anlar dıyorlar

hangı evlılkde problem yokkı dıyorlar

bır tarafdanda sen hayatına bak belkıde ondan kat kat ıyısı karsına cıkacaktır dıyorlarr

sorun şukı suan ben ondan baskasını ıstemıyorum

yanı onu ıstedıgımdende emın degılım ama suan baskasını ıstemedıgıme emınım

unutmak guclu olmaksa ben güçlü degılım unutamıyorum

pişman olsun gelsın ıstıyorumm

silip atamıyorumm

buraya yorum yazan arkadslar ban bu konuda yardımcı olun

kımse bana unut at sat demesınn

pısman olup hatalarını anlayıp etklerıme yapısmasını ıstıyorımmm

bunun ıcın nasıl davranmalıyım

ben yenı bı ılışkıye bısuru zaman ve emek harcamak ıstemıyorumm

bıldıgım alıstıgım kızımın bbabası varken baskasına enerjımı harcamak ıstemıyorum

tam tahmın ettiğim gibi değişmiş tekrar fikrin canım :=))) Ama burda bılıyorsun herkes cok güçlü ya hemen
amaan napcaksın gıdenı dıyorlar..Kımse basına gelen bır örnekle ben böyle yaptım kocam geldı demıyor
anlatmıyor ya da fıkır vermıyor ..Sana demıstım önceden de ,gercı ben artık kocamı ıstemıyorum ama sen
dönsun ıstıyorsan bence fevrı olmadıgını göster,bana yaptıkları yorumlarda var buna benzer seylerı oku..
Mesela kıloları ver,suslen püslen..Dogumgunune o da gelecektır mutlaka ..Bambaska bır sen görsun
sasırsın yanı..Neşeli ol ,komık ol ..Onu takmaz davran..Sakın yalvarınca döner sanma ..Adamlar resmen
bosanınca tasması cıkmıs it gıbı saga sola saldırıyor ..Hıc umrunda olmuyor kı ..Evlılıgı zıncır gıbı görmeseler
bebeklerı oldugunda evden gıtmezlerdı ..Hayatlarının hatasını bızı tanımak sanıyorlar,halbukı hayatlarının
hatası bu salak secımlerı olacak haberlerı yok ..Issız adam triplerinde havaya gırıyorlar :)))Sakın takma
cok dusunme ,görusmemene devam et..Aaa Sevgı benı hıc sormuyor ne oldu kı dıye endıselensın ,
arkadaslarınla dolastıklarını resımle facebooka koy ..mutlu guzel seyler paylas orda ortak arkadasınız
varsa ona söylerler..Sen bunları yap 5-6 ay sonra döner:)

evet canım bunu anladım ılk kural umursamaz olmak aramamak ılgılenmemek

ama bu aradada ya baskasını bulursa dıyede korkuyorumm
ama ne olursa olsun ben adım atmayacagıma emınım

beklemedeyım o adım atsın ama cokda gec kalmasın

dedıgin gıbı bende 5 6 ay zaman verdım

ya gercekten baskasına zaman ve emek harcamak ıstemıyorum,,

omrumu yalnızda gecırmek ıstemıyorum

kızımada kardeş ıstıyorum

istiyorum daa istiyorum :))

oda kafasını dınlesın aklını başına alsın ve eteklerıme yapıssın ıstıyorumm

bakalım ısteyenın bı yuzu kara vermeyen arap olsun :))

:)) canım zaten ıkıncı cocuk ıstıyorum dersen hıc gelmez ne kocalıgı ne babalıgı kaldırmayı beceremedıler
bır de bunu desen baska sehre tayın ıster :)))

ya da baska bır kız varmıs burda o da cocugu kocası almaya gelınce bırlıkte gezıyorlarmıs bunu da yapabılırsın
onunla rahat konusabılırsen arkadasınmıs gıbı konusabılırsen oyle yap ..yanında olmayı ve eskı gunlerınız hatırlamasını saglamaya calıs ..
Baskasını da bulmasını takma genelde yenı ayrılan erkegın buldugu kadın sadece çiviyi
söken cıvı görevı görurmus ve böyle dönemde baslayan ılıskı %98 bıtmeye mahkummus

kız kımse de sana fıkır vermıyor ..kelın ılacı olsa kafasına surer ben verıyorum bana denılenlerı söyluyorum:)))

Son düzenleme:

Benim anlayamadığım hamile kalır kalmaz mı bu bir yıllık ayrılık gerçekleşti keza öyleyse neden hamileyken (ki biliyormuydu hamile olduğunuzu? ) eşiniz sizi boşadı bunun altında yatan sebepleri yazmadığınız için kısacası çok fazla birşey diyemeyeceğim..ve gerçekten sizin üzüldüm Allah bebeiğinizi sağlıklı huzurlu güzel yetiştirmenizi nasip etsin yardımcınız olsun ..
ayrıca şunu da söylemeliyim bi üst konuda da demişsiniz ki tayini ni istedi bende gtmek istemedim fakat "köpek gibi geeceksin "gibi terbiyesizce bi yaklaşımda bulunmus eşiniz..!anlayabiliyorum bir yandan bebeğiniz için tekrar dönmek istemektesiniz ama size gerçekten değer vermeyen bir adamla bu çoçuğunuzun babası da olsa ne yazık ki böyle biri ile gerçekten tekrar barışıp kendinizi yıpratmayın derim ömür geçmez itilip kalkılıp hor görülmek kaldırılabilecek birşey değil ve stres depresyon vs vs nedenlere sebeptir sağlığınızdan olursunuz nacizane fikrim..!

helal olsun vallahi sana,
olmak istediğim noktaya gelmişsin,
umarım ben de böyle hissederim birgün

çok güzel düşünüyorsunuz ilk kural umursamamak, hayatına devam etmek fakat sonradan teraziyi gene eski eşinize çeviriyorsunuz duygularınız çok karışık ama bana sevimli geldi :) hakkınızda hayırlısı olsun umarım gerçekten aradığınız mutluluğu bulursunuz, nacizane tavsiyem siz mutlu olmayı, kızınıza kardeşi, huzurlu yuvayı dileyin gene ama kadere yol göstermeyin belli bir noktaya odaklanmayın bırakın hayat size en güzelini getirecektir eski eşiniz de olabilir yepyeni bir ilişki de siz önünüze bakın mutluluk orada biryerlerde :)

yıne mesaj kutun dolmus kızzzz bosalt uzun uzun yazdım silmeden atayım hadııııııı

sen çok yaşa emi,,güldürdün beni,canım benim Rabbbim inşallah hakkında hayırlı olan şeyleri verir,çok mutlu olursun bundan sonra inşallah,şuan bir gece yaşıyosun belki en karanlık anındasın ama emin ol güneş doğacak ama şu anki takdiğin doğru bu yolda yürü arama,dönerse senindir...

canım, ben 6 senelik evliyken boşanmış, cocuklarının biri 1,5 diğeri kundakta bebekken eşinin ihaneti ve şiddeti yüzünden boşanıp 29 senedir dimdik ayakta kalmış bir annenin kızı olarak sana diyorum ki, sakın arkana bile bakma. güçlü ol, kendin için değilse bile kızın için güçlü olmak ZORUNDASIN. o çocuk zaten anne baba ayrılığından ister istemez etkilenecek, bu etkiyi en aza indirmek annesinin elinde, belli ki babadan hayır yok . ama onu tanımasına izin ver, ki ilerde seni yargılamasın (biz bu hataya çok düştük) o adamla tek iletişimin kızın için olsun, sakın kimsenin karşısında ezilme, şartların ne olursa olsun gurur en büyük zenginliktir

Son düzenleyen: Moderatör:

Bi insan hamile eşini nasıl sebepsizce terk edebilir?Aklım almıyor.

Konunuzu tamamıyla okumadım henüz ama bana kalırsa cok buyuk ıhtımal eskı esınız sızı aldatıp boşanmış sankı, , bılemıyorum çocuk varken terketmesı tamam karaktersızmıs ama başka kadındanmış ımajını uyandırdı bende , tabı asıl sebebı sız bılıyor da olabılırsınız, sonuçta olan olmuş her ne kadar tek basına öz. bır kız çocuk büyütmek cok zor olsa da bence kat'i surette o kotu adama o ıstese dahı donmeyın derım...ztn hele hele su anda konuşmasından da anlaşıldığı üz. %90 yerınızı doldurmuş gibi; cunku erkekler genelde aldatma, başka kadın durumlarında bırden cok soğuyup, acımasızlaşıp, yabancılaşıyorlar....sızın ex-kocanız da oyle sanki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…