- 27 Eylül 2012
- 2.646
- 841
- 198
Kesinlikle boyledir, aksini asla soylemem ama kadin olarak gururlu olup, ayaklarimizin uzerinde, kendi basimiza durmamiz gerektigine de inaniyorum.
Hic kimseden destek beklemeden.
Birde cok gurur incitici, hamileyken terkedilmek.
Boyle bir adam icin ozlem duyulmamali bence.
O kendi hayaini sekillendiriyorken, konu sahibinin burada kendini uzuyor olmasina, cok ama cok uzuldum.
Hem calisan bir memurmus, eminimki dunyalar tatlisidir o bebisi.
Hayattan zevk almak icin, mutlu olmak icin, koca illa sart degil.
Benim demek istedigim aslinda bu.
Gecmisini ardinda birakip, bu evlilikten tek kazancin bebisi oldugunu dusunup, o da kendi hayatina yon verecek bundan sonra.
Bunu belkide hemen yapamayacak, o zaman uzman destegi alabilir.
Ortamini degistirebilirim, yeni hedefler belirleyebilir kendine.
Biz kadinlar cok ama cok gucluyuz.
Yanimizda koca bile yokken dogum yapabiliyorsak, onun sorumlulugunu yuklenebiliyorsak,
bundan sonrasi icinde, gayet guzel seyler yapabiliriz kendimiz icin.
Bu yazdiklarim senin icinde gecerli cnm.
Her ne kadar senin basligina bugune kadar yazmamis olsamda, surekli takipteydim.
Kadin olarak kiymetimizi oncelikle kendimiz bilmeliyiz.
Sonrasi gelir zaten ...
mutlu mu mutsuz mu ,döner mi dönmez mi, biri var mı yok mu vs diye düşünerek çok üzülür ve hiç mutlu olamazsınız, boşanmışsınız artık,kabullenip toparlanmaya çalışın.Belki uzman bir yardım alarak daha kolay atlatırsınız
Sen üzerine düştükçe o kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış başka açıklaması yok.Senin kıskanman falan hoşuna gidiyor.Kaçan kovalanır kuralı her zaman geçerlidir, arayıp durma mesaj falan da atma, biraz da o merak etsin seni.Ayrıca eşini bu kadar kolay boşayan birine fazla güvenme.bence benı kıskandırmak ıcın yapıyorcunku celıskılı konusyor,bı var dıyor bı var yada yok senı ılgılendırmez dıyorzamanını bısandıktan ıkı ay sonra dıyozaten bosanalı ıkı ay oldubıde sankı yalvaracakmısın sensız yasayamıyorummu dıyeceksın dıyorbunlarımı dememı ıstıyorsun dedımoda bısey degısmez ben o sayfayaı kapattım dedıcok sınırlendım,senden nefret edıyorum dedım,kendımı ne kadar zavallı durumua sokuyorum,adam zaten benı bosamaıs,arıyorum bagırıp cagırıp bıdaha benı aram dıyorum sankı arayan oymus gıbıban akıl verın lutfen,,bana donsun benı sevsın ıstıyorum
evet kızlar hepınız haklısınız ondan ne köy olur ne kasaba nede baba... ona çok kızgın ve kırgınımm ama ıyı gunler hıc aklımdan cıkmıyor.. sonra bırdenbıre kötu gunler gelıyor ve nefretler agır basıyor.. kendı ıcımde dengesızlık yaşıyorum. bır yanım özluyor bır yanım nefret edıyorr...
herseye ragmen ben barısalım desem barısacagını dusunuyorum boyle bır delılık yapsammı acaba yuvam ıcın kızım ıcın kendım ıcın bız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?