Boşandım mutsuzum eşim mutlu mu?

canım madem istemıyrdun neden ımzayı attın hemen tasmasını cıkarttın o ergenın..

Ortak özelliği olan tüm konularda anlatmak istediklerimi çok güzel bir şekilde anlatmışsınız...

Bu kadar mutsuz olacaksan niye hemen kabul ettin hayatim. Ailesinin yanını neden ıstemedın, suan oturduğun yer senin ailene mi yakın ? Erkekler böyledir senin gibi davranmasını bekleme belliki desenınkı sınırlı bi karaktere sahip, bu kdr kizgin olacağını tahmin edemedın mi , bi kere gururu kırılınca donmuyolar bizim gibi değiller malesef

senin anlamadığın şey hala bir yuvanız olmadığı, zaten boşanmışsın yuvamı kurtarmak istiyorum diyorsun, yuvanı kurtarmak isteseydin onu yuva yıkılmadan düşünmeliydin, bak siyahbeyaz ı herkes suçluyor eşinden ayrılmıyor diye, onun eşi seninkinden daha fenasını yapmış, aldatmış bile ama yuvasını tutmak isteyen bu kadar kolay boşanmaz.

eşinle tatillerde nasıl olduğundan sana hitaplarından iyi bir çift olduğunuzdan bahsetmişsin, inan eşimle mutlu olsam değil başka memlekete uzaya bile giderdim peşinden.

ben ikinizi de eşit hatalı buluyorum, çocuk oyuncağı mı bu, biri gel diyor biri gelmem diyor, bu yüzden 1 haftada boşanılıyor.

anladığım kadarıyla bir hırsla boşanmışsınız ama şu an karşında pişman bir erkek yok eşin bu karardan memnun gibi pişman olursa döner af diler ama denenmişi denemek ne kadar doğru tartışılır bence sen döner mi dönmez mi mutlu mu değil mi diye düşünme çocuğunla hayatını yeniden kur mutlu olmaya çalış mesleğinde varmış ailen de destek çok kadından daha şanslısın kendi kıymetini bil canım

Sevgiis, sizden vazgeçmiş biri için hayatınızı durdurmayın.
Tabiki toparlanmanız biraz zor olacak. Zamana bırakın.
Eşinizle iletişime geçmeyin. Tekrar dönmesi için konuşmayın.
Ne kadar çok duygularınızı belli ederseniz eşiniz sizden o kadar uzaklaşır.

bence de ilk iş olarak durumunuzu kabullenmelisiniz, kızınıza açıklayacağınız zamana daha var ki zaten terk eden o olunca açıklamayı onun yapması gerekli.
ayrıca kendi aileniz yanınızda durduğu sürece kimseye ihtiyacınız da yok..

bende saf gıbı barısma hayallerı kurarken bana bugun hayatımda bırı var dedı

ben bu ısııtammamemn bıtırdım dedı

sankı hayatımda bırı yok desem yalvaracakmısın sensız olamıyorum mu dıyeceksın dedı

offf sankı benı kıskandırmaya calısıyor gıbıydı

sankı benı harekete gecırmeye calısıyor gıbı,

yanı bana yalvar benı baskaların akaptırma der gıbı

cunku benden ayrı oldugun bır yıl ıcındemı buldun dedım hayır dedı ne ZAMAN BULDUN DEDIM BOŞANDIKTAN IKI AY SONRA DEDI

AMA ZATEN BOISANALI IKI AY OLDU,

YALAN SOYLUYRSUN DEDIM

SANANE VAR YADA YOK SENI ILGILENDIRMEZ DIYORR
,
,DELIRIYORUM
,BUNDAN SONRA COCUGU ALMAK ICIN BILE BENI ARAMA DEDIM

HAFTASINDA SAATINDE GEL AL DEDIM NE SESINI NEDE YUZUNU GORMEKISTEMIYORUM DEDIMMM,

ÇOOK ÜZGUNUM

acaba seni kıskandırmak için mi yapıyor? peki sana dönse kabul eder misin

kabul ederim tekrar evlenmek istiyorum diyorsan bir dene ne kaybedersin ki belki de harekete geçmeni bekliyordur 1 hafta içinde boşanmayı hazmedememiştir

bence benı kıskandırmak ıcın yapıyor

cunku celıskılı konusyor,

bı var dıyor bı var yada yok senı ılgılendırmez dıyor
zamanını bısandıktan ıkı ay sonra dıyo

zaten bosanalı ıkı ay oldu

bıde sankı yalvaracakmısın sensız yasayamıyorummu dıyeceksın dıyor

bunlarımı dememı ıstıyorsun dedım

oda bısey degısmez ben o sayfayaı kapattım dedı

cok sınırlendım
,senden nefret edıyorum dedım
,
kendımı ne kadar zavallı durumua sokuyorum,adam zaten benı bosamaıs,

arıyorum bagırıp cagırıp bıdaha benı aram dıyorum sankı arayan oymus gıbı
ban akıl verın lutfen,,

bana donsun benı sevsın ıstıyorum

Cnm biz ne desek bos.
Ortamini, yasadiklarini bilemiyoruz ki.
Icinden nasil geliyorsa oyle yap desem, ya sonra cok pisman olursan?
Bunu goze alabiliyor musun?
Gururunun kirilmasini, kalbinin incinmesini ...

Canım bır yıl neler yasadınız o surecte görusmedınız mı nasıl davranıyrdu umut verdı mı

1 yıl boşanacak bır cıft gıbı defıldık bız bır haftada bosanma surecı yasadık ve bosandık

1 yıl ıcınde ya o benım yanıma tayınle gelecektı yada ben onun yanına

hep bunu tartısmaları oldu cook gerıldıkkk

1 haftada bosandık

sımdı bana o defterı kapadım ben dıyor,,

hemsuçlu hem gucluu
sımdı karar aldım telde de konusmyıcam cocuguda ben vermıycem annem versın

ne sesımı duysun ne benı gorsun belkı ozler

ne dersınız?

cok zor bir durum allah yardimciniz olsun.. insan böyle seyler okudukca dahda karamsar oluyo..
durumunuy kolay degil..cok zor eminim. Ama bence onun yaptigini artik siz yapin, sIrt cevirin, madem o aramiyo sizde aramayin..aradigi zamanda onun yaptigi gibi soguk konusun hatta sizi aramamsini söyleyin..cocuguda bence uzak tutun. bosanma sebebiniz eger sadece tayininz ise cok sacma olmus..demekki bahane ariyomus.. oyzdende cocugu göstermeyin cünkü bunun icin ailesini darmadagin eden babadan hayir gelmez...

Son düzenleme:
Sen üzerine düştükçe o kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış başka açıklaması yok.Senin kıskanman falan hoşuna gidiyor.Kaçan kovalanır kuralı her zaman geçerlidir, arayıp durma mesaj falan da atma, biraz da o merak etsin seni.Ayrıca eşini bu kadar kolay boşayan birine fazla güvenme.

eşin tavrını çok net koymuş ortaya bence bana çocuk dışında mesaj çekme demiş,seni hayatından tamamen çıkardığını söylemiş artık barışalım desenizde barışacağını zannetmem.Ayrıca bir insan iki olmuyor aynı şeyleri yaşama cesaretine hayran kaldım.Bence kızın için ve kendin için yapacağın en güzel şey hayatında yeni bir düzen kurmak olucak,çocuğunda kafasını karıştırmamak adına...

öncelikle sizi bu duruma düşüren sebebleri düşünün. kimse durduk yere çekip gitmez olaya objektif bakın. kendinizi karşı tafafın yerine koyun...
var olan sebebleriçözmeye çalışın

gayet net soylemiş eşiniz. herşey bitmiş.. bitmese ne size ve çocuguna kıyabilirdi.
Bence hayatında baskası da var. Olmasa boşanmaz, o sekilde ayrı kalmaya devam ederdi.
Ailesinin doldurusundan kimsenin boşanacagını sanmıyorum. erkeklerin bizim gibi belkileri,iyi günleri
düşünme huyları yok. Bitti mi bitiyor ve bence malesef çoktan bitmiş. boşanmanın cok oncesinde.
Size sabır diliyorum. Çok zor.. Sanırım zamana bırakmakta fayda var. Zaman herseyin ilacı. Arayıp,arayıp
daha da kırılmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…