• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım pişmanım

Hepinize teşekkür ederim yaşadığım durum hiç kolay değil geçen sene yemek hazırladığım düğünümde kendini paralayan kız gelin olmuş eski kocama. Sıkıntılarimizi bilmesine rağmen bana o kadar yakındı ki ailecek beni kandırdılar çok ağrıma gidiyo. Evet çok kötüydü ama o kazanıyor hep ben ise çok yorgunum. Ben bu kadar sevgisiz benci l olamıyorum aynı durum benim başıma gelseydi kuzenimin eşinin yerine gecemezdim bilmiyorum belki de ben çok saf düşünüyorum
Şu varya o kadar iğrenç birşey ki hissettiğiniz tüm duygular normal. Çok mide bulandırıcılar birbirlerine tam olmuşlar lütfen canını sıkna. O kadar kapatmışsın ki kendini güzel şeyler birdenbire olur hiç beklemediğin anda. Bir gün kendin bu eski olanları hatırladığında vay be diyeceksin neler gördüm. Ama emin ol canın yanmayacak. Acını yaşa evet ama bu saçma karaktersiz insanlar için gencecikken hayattan kopmak niye? Hele intihar.. Yaşayacak güzel günlerin olacak sakın böyle birşeyi düşünme gidip destek al. İlerde şükür edeceksin kurtulduğuna

allah atmış sen tutmuşsun neyin moral bozuklugu allah aşkına ,
memursun ve çocugun yok o insanlarla ömür boyu bir araya gelmiyeceksin allahtan başka ne isteyecen ,

yapma güzelim senın yerinde olmak isteyen yüzlerce kadın biliyorum , ve burada okuyoruz , yapma lürfen ,

gün gelecek o kız büşra boşanmış kurtulmuş ben başıma bela oldu bunlar diyecek ,

Şu varya o kadar iğrenç birşey ki hissettiğiniz tüm duygular normal. Çok mide bulandırıcılar birbirlerine tam olmuşlar lütfen canını sıkna. O kadar kapatmışsın ki kendini güzel şeyler birdenbire olur hiç beklemediğin anda. Bir gün kendin bu eski olanları hatırladığında vay be diyeceksin neler gördüm. Ama emin ol canın yanmayacak. Acını yaşa evet ama bu saçma karaktersiz insanlar için gencecikken hayattan kopmak niye? Hele intihar.. Yaşayacak güzel günlerin olacak sakın böyle birşeyi düşünme gidip destek al. İlerde şükür edeceksin kurtulduğuna
Sanki o günler hiç gelmicek gibi boşanmış olma etiketi her gittiğin yerde üstünde o evlendi artık kimse beni sormiyo ona ama bana hala neden boşandıniz diyip duruyorlar evet konuyu kapatıyorum ama cnaim çok yaniyo. Herkes acıyarak bakiyo bana çok ağrıma gidiyo

Kör ölür badem gözlü olur.
Kendinizi yaşamınıza verin, geçmişe takılmayın.
aynen , dışardan mutlu gözüküp fırtınalar kopan kaç tane evlilik var. allah herkesin gönlüne göre versin. kimsenin evliliğni takip etmemek gerek eski el olsa bile. bu mutsuz olmak için çaba resmen

Sanki o günler hiç gelmicek gibi boşanmış olma etiketi her gittiğin yerde üstünde o evlendi artık kimse beni sormiyo ona ama bana hala neden boşandıniz diyip duruyorlar evet konuyu kapatıyorum ama cnaim çok yaniyo. Herkes acıyarak bakiyo bana çok ağrıma gidiyo
Ayy herkes kendi kumuyla oynasın. Çok kaba tabir kullanırdım onlara ama neyse.. Evli olmak büyük başarı sanki. Evli olup seni tartaklayan adamla olsan mutsuz olsan onlar mutlu olurdu. Neden biliyor musun? Çünkü çoğu kadın evliliğinde sorun yaşayınca gıkım diyemiyor bu sebeple güçlü kadın görünce saldırıyorlar. En güzelini yaptın kim acıyarak bakıyormuş sen onlara bak mesleğin varmış güzelsin gençsin bekarsın sabahları bir süslen en güzel gülümsemenle işine başla.Bu hayat cidden bir savaş korkanlar kaçanlar daha çok üzülüyor. Kimse sana acıyamaz gözlerine dik dik bak aslında kendi güçsüzlüklerini göreceksin.

Neden boşandınız diyene "evime girip çıkan kuzeniyle ihanet etti bana şimdi de evlendi zaten onla" de geç. Kız senle kanka modunda değilmiş çat diye evlendiğine göre hep planında varmış demek ki. O açıklama yeterli olur. Soranlara da "kurtuldum çok şükür Allah yüzüme baktı" de. Kimse de acıyarak bakmaz böyle bir cevap karşısında. Sen kendini ezikliyorsun kimse değil.

Bir yıl evli kaldım ve bir yıl önce boşandım bana çok kötü davrnairdi şimdi ise evime giren çıkan kuzeniyle evlendi kız tam istediği gibi canım çok yaniyo beceriksiz hissediyorum kendimi. Ve ben çalışan olmama rağmen bı insan cikmiyo gencim güzelim çocuğumda yok ama onun mutlu olması canımı co k yakiyo kendimi beceriksiz hissediyorum. Ve bu saatten sonra iyi olacak o kadına neden bende olmadı diyip kendimi yiyip bitiriyorum. Memur olmama rağmen doğuda boşanan etiketi yemek Co k zor. Bir yıldır çektiğimi ben bilirimm. Duzelmicek mi hayattim artık diye çok korkuyorum neşem enerjim hepsi gitti bitkisel hayatta gibiyim. Onun dışında da kimseyi sevmicem biliyorum . Aile evi de çok zor. İntihar i bile düşünüyorum rabbim kimseye yaşatmasın
Ne güzel işiniz var gezin, eğlenin önünüze bakın her şey evlilik değil ki.
Ama mutlu olacaksınız bugüne bakıp üzüldüğüme değmez diyeceksiniz.
Dua edin, müzik dinleyin, yürüyüş yapın bu hayatta her şey geçiyor 🌼

tayin isteyip çevrenizi değiştirin. yeni yer yeni insanlar demek. aynı ortamda kaldıkça daha kötü olursunuz. kolay değil. ama bu süreçte mutlaka destek alın. kolay değil. Rabbim yardımcınız olsun.

Saçmalamayın lütfen intihar bi insan için. Ya niye illaki mutluluk için evlenmeliyim diyorsunuz ki.belkide evlilik size göre değil. Dünyada herkes evlimi hayir.hersey sizin kafanizda. Siz kurup kurup duruyorsunuz hayati kendinize zıkkım ediyorsunuz.peki kaderinizde ömür boyu bekar yazılmışsa nolacak yani hemen intihar mı edeceksiniz.nasibim böyleymiş deyin geçin. Kendinize değer verin.o adam mutlu olsa ne olmasa ne adam yoluna gitmiş sizi sevmemiş ne yapacaksınız yol verin gitsin. Siz önce kafanızı bi bosaltin hayata bakisinizi değiştirin

şurda tüm yazanların hepsi ciddi bir tuhaf,şöyle bazen okuyorum tüm yorumlarda hemen boşan,destek al,napıcaksın bu adamı,ama kendi hayatlarına baksan hepsi tam tersi yapan insanlar emin ol,zaten psikoloğa gitse buraya nie yazsın millet biraz rahatlamak acısını paylaşmak için yazıyorlar ama burdaki arkadaşlarımızın hepsi saçma saçma yorum yapıyor.arkadaşım seni anlıyorum boşanmak o kadarda herkesin anlattığı gibi bırak git destek al gibi kolay değil . herşeyi geçtim o adamı sevdin iyi yada kötü.ayrıca şunuda anlamıyorum.hemen kötü diyorlar ya kime göre neye göre.. haa senin durumun tabi çok farklı eski eşin yeniden evlendiği için bir yorum yapılmaz.sadece bu saattten sonra kendine yenilikler getirceksin mutluluğunu kendin bulcaksın.burdan yazdığın sürece iice kafayı yersin .çünkü burdaki insanların hepsi depresyonda.o yüzden herşey senin kalbinde ve beyninde kendin bulacaksın iç huzurunu.umarım en kısa sürede atlatırsın çünkü gerçekten çok zor bir durum.

Back
X