- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Bernalaasl
Şu varya o kadar iğrenç birşey ki hissettiğiniz tüm duygular normal. Çok mide bulandırıcılar birbirlerine tam olmuşlar lütfen canını sıkna. O kadar kapatmışsın ki kendini güzel şeyler birdenbire olur hiç beklemediğin anda. Bir gün kendin bu eski olanları hatırladığında vay be diyeceksin neler gördüm. Ama emin ol canın yanmayacak. Acını yaşa evet ama bu saçma karaktersiz insanlar için gencecikken hayattan kopmak niye? Hele intihar.. Yaşayacak güzel günlerin olacak sakın böyle birşeyi düşünme gidip destek al. İlerde şükür edeceksin kurtulduğunaHepinize teşekkür ederim yaşadığım durum hiç kolay değil geçen sene yemek hazırladığım düğünümde kendini paralayan kız gelin olmuş eski kocama. Sıkıntılarimizi bilmesine rağmen bana o kadar yakındı ki ailecek beni kandırdılar çok ağrıma gidiyo. Evet çok kötüydü ama o kazanıyor hep ben ise çok yorgunum. Ben bu kadar sevgisiz benci l olamıyorum aynı durum benim başıma gelseydi kuzenimin eşinin yerine gecemezdim bilmiyorum belki de ben çok saf düşünüyorum