- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Annem nezaman dısarı cıksam mızmızlanıyo 5-6 saat bakmaktan aciz
Hayatımda kimse olmasın istiyo
Neyapacam ben boyle
İşte konu 1 2 saat değil istekler farklı..........
"Eşimden boşandım ve
3 küçük çocukla anne evime döndüm..
Bazen o kadar çaresiz ve bunalmış hissediyorum ki hayatım ne olacak nereye gidecek bilmiyorum.. yeniden sevecek miyim karşıma düzgün biri çıkacak mı , hayat bana da gülecek mı ? kapana kısılmış gibi hissediyorum. Nefes alma ihtiyacı duyuyorum.. bir kafe De oturmayali iki kahve içmeyeli öyle uzun zaman oldu ki kadınlığı bırak insan olduğumu dahi unuttum. . "
Şeklinde açsa idiniz konuyu herkes annen çocuklarla ilgilense sen de bir iki saat kendine vakit ayirsan der üzülürdü..
Konu açmayı hiç bilmiyorsunuz
Annelik sizin yaptığınız gibi birşey zaten. Normali bu. Benim kızım dersinin başındayken yarım saat bana sarılmazsa “anne çok özledim, bi sarılayım öyle gideyim derse” diyor. Çocuklar da insan. Maddiyatı boşverin, manevi olarak en çok annelerine ihtiyaç duyarlar. Konu sahibinin durumu ise kuluçka makinesi olmaya daha uygun. Allah çocuklarına yardım etsin.
Bu çocukların babası nerede. 3 çocukmuş. Bir haftasonu ver hepsini babalarına sen biraz dinlen annen biraz rahatlasın babası da bir şeyleri tersten görsün. Bu kk nin her haltı ayiplayan kadinlarina da laf anlatmakla uğraşma lütfen.
Ben de kadına sadece anne olarak rol biçilmesini doğru bulmuyorum. İlk mesajımda belirttim zaten. Sevgilisi de olabilir. Yeri gelir, tekrar evlenebilir.Ben kesinlikle sırf kadın ve anne olduğu için "sen annesin bundan sonra tek hayatın çocukların" diyemem. Tabi ki bir gün hayatında biri olabilir. Ama konu sahibi sanki çok uçlarda yaşıyor.
Yani içinde bulunduğu durumun ciddiyetinden habersiz kendini çocuksuz bekar biri gibi olabilir sanıyor. Artık yok öyle bir dünya. Her şeyin zamanı var..
3 tane onun bakımına ve ilgisine muhtaç, yeni bir düzene girmiş erken çocukluk döneminde çocuklar varken, sevgili aşk meşk telaşına düşmesi çok itici bir profil çiziyor.
Yoksa kimse ona "çok bunaldım" dedi diye "haklısın bunalmakta annen veya eski eşin 1-2 saat oyalasın biraz oyalasın çık nefes al" dememezlik yapmazdı.
Yine sapla saman karıştırılıyor konularda. Konu var dertlendirir, konu var söylettirir..
Siz ne anladiniz konudan, bize de aciklayin o zaman. Bu kadar kisi yanlis anlamis bir dogru sizsiniz. Ayrica ben neyi ayiplamisim, tekrar bir okuyun isterseniz.Kim ayak bağı gibi bahsetmis. Bir de 15 kişi beğenmiş. Yani gerçekten şu kk nin her şeye cık cık layan ayiplayan kadinlarina sinir oluyorum.
bekarım 30 yaşındayım şuan bi çocuğum olsun başka bişey istemem durumundayım benim olmayan çocuğuma bile özlemim var ya herkes anne olmasa keşkeCocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Annem nezaman dısarı cıksam mızmızlanıyo 5-6 saat bakmaktan aciz
Hayatımda kimse olmasın istiyo
Neyapacam ben boyle
Konu sahibinin derdi dinlenmek değil ki. Ben de tek çocukla bunalıyorum mesela. Bunalmakta haklı beklentide tuhaf..
Konu sahibi "kendi başlarına bırakamayacak kadar küçükler o yüzden sevgilimle gezemiyorum" diyor. Genele itici gelen bu.
Size gelmeyebilir bana öyle geldi.
Demek ki biraz büyüyünce en küçüğü en büyüğe (artık kaç yaşsa o) emanet edip gezmelere doyamayacak. Biraz sorumluluk aşılamaktan zarar gelmez.
Çocukların ruh sağlığını ve fiziki bütünlüğünü, konu sahibinin ayran gönlünden üstün tutmak ayıplamaksa evet ayıpladık..
Yoksa kimse ona rahibe gibi yaşa demiyor zaten..
Ben dava acmıyorum cunku bitmesini isteyen o
O bitsin derken neden ben dava acıyımki
Yeniden evlenme niyetim yok
En azından kısa vadede yok
Ama flort edecem artık bıktım yani yalnızlıktan
Valla kadın sevişmek istiyor. Ama koca yok. O yüzden çocukları uyutup sevisemiyor. Bu kadının hedefi sevişmek olmasa mesela bir arkadaşıyla buluşup kahve içmek olsa o zaman kimse bu kadar ayıplamayacakti. Kimse cocuklarini kendine engel olarak gordugunden bahsetmeyecekti En fazla annen hakli bakmak zorunda değil, bakamayan doğurmasın perspektifinde yanıt gelirdi. Halbuki çocuklar sadece sevgili bulup sevişmeye değil bir arkadaşla kahve içmeye de ENGEL. Ama aynı çocuklar eski kocaya engel değil.
Ayıpladıgıniz işte bu toplumun annelik tasarımına uymayan bir anne. Kendi seks ihtiyacı peşine düşmüş bir kadın.
"Dinlenmek derdi değil ki" diye beni düzeltip "gezmelere doyamayacak" , "ayran gönüllü" bir kadin diyorsunuz. Desenize acik acik cinsel doyum peşinde koşan bir ahlaksız kadını ayipliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?