Bosandım rahibe gibi yasamam mı lazım

Bu çocukların babası nerede. 3 çocukmuş. Bir haftasonu ver hepsini babalarına sen biraz dinlen annen biraz rahatlasın babası da bir şeyleri tersten görsün. Bu kk nin her haltı ayiplayan kadinlarina da laf anlatmakla uğraşma lütfen.

Tabi ki hayatınızda kendinize ayıracağınız alanlar ve zamanlar olacak
Ama çocuklar küçük anladığım kadarıyla o yüzden biraz daha fazla fedakarlık yapacaksınız
Bu çağlarda ebeveynlerin yaptığı her hareket çocukların hayatını şekillendiriyor
3 evlat sahibi olduysanız kendi hayatınızın önceliğinden zaten vazgeçmişsiniz demektir
Moralinizi bozmak değil amacım ama dost acı söyler, üç küçük çocukla zaten sağlıklı bir evlilik yapma olasılığı hayli az, o yüzden evlatlarınızın hayatını kurtarmaya bakın derim öncelikle. Tabi babalarını da buna dahil ederek, kendinize elbet zaman ayırın ama öncelik çocuklar. Mesajınızı çok bunaldığınız bir anda yazdığınızı ve onları ayak bağı olarak görmediğinizi düşünerek yazdım bunları, Allah yardımcınız olsun

İşte konu 1 2 saat değil istekler farklı

Ben kesinlikle sırf kadın ve anne olduğu için "sen annesin bundan sonra tek hayatın çocukların" diyemem. Tabi ki bir gün hayatında biri olabilir. Ama konu sahibi sanki çok uçlarda yaşıyor.

Yani içinde bulunduğu durumun ciddiyetinden habersiz kendini çocuksuz bekar biri gibi olabilir sanıyor. Artık yok öyle bir dünya. Her şeyin zamanı var..

3 tane onun bakımına ve ilgisine muhtaç, yeni bir düzene girmiş erken çocukluk döneminde çocuklar varken, sevgili aşk meşk telaşına düşmesi çok itici bir profil çiziyor.

Yoksa kimse ona "çok bunaldım" dedi diye "haklısın bunalmakta annen veya eski eşin 1-2 saat oyalasın biraz oyalasın çık nefes al" dememezlik yapmazdı.

Yine sapla saman karıştırılıyor konularda. Konu var dertlendirir, konu var söylettirir..

Konu sahibinin derdi dinlenmek değil ki. Ben de tek çocukla bunalıyorum mesela. Bunalmakta haklı beklentide tuhaf..

Konu sahibi "kendi başlarına bırakamayacak kadar küçükler o yüzden sevgilimle gezemiyorum" diyor. Genele itici gelen bu.
Size gelmeyebilir bana öyle geldi.

Demek ki biraz büyüyünce en küçüğü en büyüğe (artık kaç yaşsa o) emanet edip gezmelere doyamayacak. Biraz sorumluluk aşılamaktan zarar gelmez.

Çocukların ruh sağlığını ve fiziki bütünlüğünü, konu sahibinin ayran gönlünden üstün tutmak ayıplamaksa evet ayıpladık..

Yoksa kimse ona rahibe gibi yaşa demiyor zaten..

Ben de kadına sadece anne olarak rol biçilmesini doğru bulmuyorum. İlk mesajımda belirttim zaten. Sevgilisi de olabilir. Yeri gelir, tekrar evlenebilir.

Bu başlık altındaki sorun çocuklarını haddinden fazla gözardı etmesi. Sanki çocuktan değil, eşyadan bahsediyormuş gibi konuşması. Sevgili bulmak için anneleri yaşarken onları annesiz bırakması.

Ben de çocuğumu eşime bırakıp kendime özel zaman ayırıyorum. Yeri geliyor arkadaşlarımla görüşüyorum, yeri geliyor kuaföre, sinemaya gidiyorum. Ama hep aklımdadır çocuğum. Arar sorarım eşime, iyi misiniz herşey yolunda mı diye. Kızımla konuşur, sesini duyarım mutlaka.

İnsanız neticede, nefes almaya herkesin ihtiyacı var. Ama 5-6 saat süt kuzularını anneme bırakıp, bir de “ne var bunda, bakıversin gün boyu” diyemem kimseye.

Kim ayak bağı gibi bahsetmis. Bir de 15 kişi beğenmiş. Yani gerçekten şu kk nin her şeye cık cık layan ayiplayan kadinlarina sinir oluyorum.
Siz ne anladiniz konudan, bize de aciklayin o zaman. Bu kadar kisi yanlis anlamis bir dogru sizsiniz. Ayrica ben neyi ayiplamisim, tekrar bir okuyun isterseniz.

bekarım 30 yaşındayım şuan bi çocuğum olsun başka bişey istemem durumundayım benim olmayan çocuğuma bile özlemim var ya herkes anne olmasa keşke

Bahsedilen çocuk eşya değil bu kadar basit bahsedilemez onlardan
Tabi ki annenin de özel alanı olmalı Çocuklarına daha iyi bir ebeveyn olmak için kafa dağıtmaya ihtiyacı var ama altını çiziyorum çocuklara daha iyi sağlıklı bir ebeveyn olmak için
öncelik çocuklar onların gelişimi onların düzeni onların sağlıklı birey olması hele ki kuzuların anne ve babası ayrı zaten kat be kat ilgiye muhtaçlar Bence her şeyi rayına koyup önce büyütüp sonra sevgiliniz olsun benim düşüncem bu ayıplamaksa varsın ayıplamak olsun çocuğumu gezmeye, sevgiliye değişmem.
Annenizin de ne yaşadığını bilmiyoruz kadın bakıyormuş ama yine de sonuçta .

Aileler torunda torun diye başının etini yerler ama bir iki sevip bütün yükü bırakırlar.. efenim birilerinin istemesiyle yapmayın çocuk falan.. Sonra böyle ''yok bakmıyorlar ilgilenmiyorlar'' diye söyleniyorsunuz.. Kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanızz ben bu yükün altına girerim diyebiliyosanız yapın lütfen.. Bir hayatı şekillendirmek zahmet emek sabırr ister.. He kendi hayatınızıda yönetmelerine izin vermeyinnn

Bir ise girseniz iyi olacak bence birde annenize yeniden hayata baslamaj istediginiz bunalima girdiginizi anlatsaniz

Boşanmış ve çocuksuz olsam evet isterdim ama üç tane çocuğum olsa sevgili mevgili derdine düşmezdim doğrusu. İki çocuğum var ve önceliğim onlar olur. Evde bırakacak yaşa gelmiş olsalar bile -ki bundan kastınızı anlamadım kaç yaşında olmalılar mesela? Çocuğumu 5-6 saat evde bırakıp sevgilimle takılmazdım. He mesele illa gezmek nefes almaksa avmlerde çocuk oyun-emanet alanları var. Kızım bayılıyor oralara. Cumartesi istedi hatta ama gidemedik. Bazen götürüyorum, onu bırakıyorum ben avmde geziyorum, kahve içiyorum. O sıkılınca ya da çişi gelince arıyorlar. Ben yarım saatliğine bırakıyorum genelde ama genelde çıkmak istemiyor bir saatten fazla kaldığı oluyor orada.

Ayrıca çocuklarım varken gönül eğlendirmelik birisini asla hayatımda istemezdim. Tamam hadi evlenelim modu da olmazdım ama ciddi düşünebileceğim biri olsun isterdim. Çünkü, küçük yaştaki çocuklar için anne-babalarının yanında başka insanlar görmek sarsıcı olabiliyor.

Ben boyle bir kadin taniyorum cok yakinimda oturuyor , sevgilim olsun annem bakmiyor diye cocuklari babaya verdi. Babaya giden çocuklar artik anneye bakmiyor bile . Annesizligi ogrenmis durumdalar.

Kadin 4 sevgili yapti hepside parasini yedi simdi rahibe gibi evde oturuyor.

Demem o ki yavrularinizi fazlalik gormeyin onlarin sahibi Allah, onlari bunun için atarsanız gun gelir cooookk aglarsiniz.

Becilsiniz. 3 çocugunuz var size muhtaç. Aşk meşk tabiiki zamanı gelince olur. Çocuklarınız için işe girin. Çalışmayacaksanız da evde çocugunuzla kendiniz ilgilenin. Anneniz bakmaz zorunda degil. Boşanmışsınız yıpranmışsınız ama siz annesiniz.ben annenize hak verdim saglık lı duşunmuyor gibisiniz başınıza saçma işler açacak gibi duruyorsunuz.

Valla kadın sevişmek istiyor. Ama koca yok. O yüzden çocukları uyutup sevisemiyor. Bu kadının hedefi sevişmek olmasa mesela bir arkadaşıyla buluşup kahve içmek olsa o zaman kimse bu kadar ayıplamayacakti. Kimse cocuklarini kendine engel olarak gordugunden bahsetmeyecekti En fazla annen hakli bakmak zorunda değil, bakamayan doğurmasın perspektifinde yanıt gelirdi. Halbuki çocuklar sadece sevgili bulup sevişmeye değil bir arkadaşla kahve içmeye de ENGEL. Ama aynı çocuklar eski kocaya engel değil.

Ayıpladıgıniz işte bu toplumun annelik tasarımına uymayan bir anne. Kendi seks ihtiyacı peşine düşmüş bir kadın.

"Dinlenmek derdi değil ki" diye beni düzeltip "gezmelere doyamayacak" , "ayran gönüllü" bir kadin diyorsunuz. Desenize acik acik cinsel doyum peşinde koşan bir ahlaksız kadını ayipliyoruz.

Ben dava acmıyorum cunku bitmesini isteyen o
O bitsin derken neden ben dava acıyımki
Yeniden evlenme niyetim yok
En azından kısa vadede yok
Ama flort edecem artık bıktım yani yalnızlıktan

Canım daha aralık 2018 de ayrılmadan flörtleşecem diye yazıyordun. Sen şu an boşandın mı onuda bilmiyorum ama bu kadarda flört meraklısı olmayın. Biraz ayrılık yasıda normalmiş.
SEVMEK İSTİYORSAN ÇOCUKLARINI SEV. SEVİLMEK İSTİYORSAN YİNE ÇOCUKLARINI SEV.
Madem yaptın önce bir çocuklarına annelik yap. Beş altı saat bulabilirsin al çocuklarını bir gezdir. Evde annenin yanına bırakma derdine düşeceğine.

Ama zaten her statünün toplumda beklenilen bir rolü yokmudur???

Müdür lakayık olamaz mesela günlük hayatinda bile.
Yeni boşanmış kadin az daha dingin olmalı bana göre. Biraz daha evlatlarına yakın ve sıcak. Tabiii ki yeniden çiçek acabilir ama bu tarzda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…