- 14 Ağustos 2018
- 21.113
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.902
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Annem nezaman dısarı cıksam mızmızlanıyo 5-6 saat bakmaktan aciz
Hayatımda kimse olmasın istiyo
Neyapacam ben boyle
Ne zamandir bosandin.. sevgiliden once cocuk gelir..Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Neyapacam ben boyle
Helal olsun arkadaşım.Kadın sevişmek isteyebilir hayatım ama üç çocuklu kadının maalesef öncelikleri başka olmak zorunda. Hem kendini hem çocuklarını düşünmeli. Şuan günümüzün illeti HPV. Her yerden bulaşabilir ama en yaygın bulaşma yolu cinsellik. Kadın hayatında biri olsun istiyor ama eski konularında var; kullanıldım, diyor.
Bu ülkede hatta dünyada kaç erkek üç çocuklu bir kadın ile bir şeyler yaşamak ister? Hatta hangi kadın üç çocuklu adamla birlikte olmak ister? Kabul etsekte etmesekte çocuklu insanın önceliği çocuklardır.
Biz anne kalıbı içine sokalım ya da sokmayalım, bir gerçek var o kadın anne. Çocuklar için ebeveynlikte kadın-erkek ayrımı yok maalesef. Anne-baba kavramı var. O anne, o baba. Çocuklar hangi tarafta kalıyorsa o taraf sevgiliye de, sevişmeye de normal bir insanın gösterdiğinin kat kat fazlası özen göstermek zorunda. Üç çocuklu bir kadın, çocuksuz bir adama ayak uyduramaz. Arkadaşınla çocuk yanında gezersin, kahve de içersin ama sevgiliyle olmaz. Bir kere o çocukların o adamla tanışma ihtimaline karşı o adam çok düzgün kalitede bir adam olmalı -ki bu ülkede öyle adamlar bir milyon değil, birkaç milyonda birdir. Maalesef yaşadığımız ülkede boşanmış kadına erkeklerin nasıl yaklaştığı malûmken, üç çocuklu kadına çok temiz duygularla yaklaşanı bulmak da zor. Ya öylesine takılmalık birini bulacak ya da bulduğu adam ayrılınca da kullanıldım demeyecek; ergenler gibi seviyorum, sen benimsin sözlerine kanmayacak. Eğer öyle bir hayat istemiyorsa da üç çocuk yapmayacaktı. Hiçbir evlilik pat diye yıkılmaz. Üç çocuk yapılırken hayatları güllük gülistanlık değildi muhtemelen ve o çocuklar yapıldıysa, velayeti istendiyse de sorumluluğun bilincinde olmak zorunda.
Ayni benim durumum seni o Kadar iyi anliyorum ki hangi sehirdesinCocuklu bir anneyim
Neyapacam ben boyle
Saol anladıgın icin cocuklarım bana yuk ayakbagı değil oyleler demedim zatenKim ayak bağı gibi bahsetmis. Bir de 15 kişi beğenmiş. Yani gerçekten şu kk nin her şeye cık cık layan ayiplayan kadinlarina sinir oluyorum.
Sut kuzuları değil ilkokul çağıBen de kadına sadece anne olarak rol biçilmesini doğru bulmuyorum. İlk mesajımda belirttim zaten. Sevgilisi de olabilir. Yeri gelir, tekrar evlenebilir.
Bu başlık altındaki sorun çocuklarını haddinden fazla gözardı etmesi. Sanki çocuktan değil, eşyadan bahsediyormuş gibi konuşması. Sevgili bulmak için anneleri yaşarken onları annesiz bırakması.
Ben de çocuğumu eşime bırakıp kendime özel zaman ayırıyorum. Yeri geliyor arkadaşlarımla görüşüyorum, yeri geliyor kuaföre, sinemaya gidiyorum. Ama hep aklımdadır çocuğum. Arar sorarım eşime, iyi misiniz herşey yolunda mı diye. Kızımla konuşur, sesini duyarım mutlaka.
İnsanız neticede, nefes almaya herkesin ihtiyacı var. Ama 5-6 saat süt kuzularını anneme bırakıp, bir de “ne var bunda, bakıversin gün boyu” diyemem kimseye.
Babaları başka şehirde o orda kaldı ben kendi memleketime annemin yanına döndüm cocuklarlaKadın 3 çocukla boşanmış büyük ihtimalle şuan depresyonda. Biraz daha mı duyarlı olsak acaba?
Konu sahibi babaları çocukları görmüyor mu? Hafta sonları o ilgilensin siz biraz kafa dinleyin. Yalnız sevgili yapmak için acele etmeyin. Yanlış kararlar verebileceğiniz bir dönemde gibisiniz.
İlkokul çağı yetişkin çağı mı )))Sut kuzuları değil ilkokul çağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?