• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım şoktayım

Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
Anasıyla mutluluklar dilerim.hakkınızda Hayırlısı olmuş

Daha 30 bile degilsin. Ne bu oldum bittim tavirlari, 20 yillik iliskinin 15 yillik evliligin bitmesi 5 dk bile surmedi. Ustune bosandiktan sonra hersey berbat gidiyor benim icin.
Bitmis iste olan olmus, oturup aglayinca bir sey mi degisiyor. Kalk kendine gel

Onun bunun lafıyla dolan heriften eş de olmaz aile de baba da. Nesine güveneceksin ki? Geçmiş gitmiş olsun.
Evet boşanmadan önce barışırız sandım o zaman da çok düşündüm beni gözden çıkartıyorsa hemen ben nasıl güvenicem diye çok düşündüm

Daha 30 bile degilsin. Ne bu oldum bittim tavirlari, 20 yillik iliskinin 15 yillik evliligin bitmesi 5 dk bile surmedi. Ustune bosandiktan sonra hersey berbat gidiyor benim icin.
Bitmis iste olan olmus, oturup aglayinca bir sey mi degisiyor. Kalk kendine gel
Şuan çok yeni ve her şey bir anda oldu

Bir yılı doldurmamış bir evliliği nasıl anlaşmalı olarak sonlandırdığınızı anlatır mısınız?
Bir de ben mi yanlış anlıyorum? Sizin teslim ettiğiniz bir protokol siz ya da temsilcimiz olan avukat olmaksızın işleme konup boşanma mı gerçekleştirildi?

Bir yılı doldurmamış bir evliliği nasıl anlaşmalı olarak sonlandırdığınızı anlatır mısınız?
Bir de ben mi yanlış anlıyorum? Sizin teslim ettiğiniz bir protokol siz ya da temsilcimiz olan avukat olmaksızın işleme konup boşanma mı gerçekleştirildi?

Duruşmaya çıkmış gibi anlatıyor da 9 aylık evliliğin nesine anlaşmalı boşanma yaptı, nasıl yaptı o belirsiz

Boşanma çekişmelidir avukat tuttularsa avukat bi tarafa dava açtırıp diğer tarafa kabul ettirmiştir

O da öyle kolay değil, ki protokol imzalattım diyor. Ben yaptım daha ömce dediğiniz şeyi, hakim tanık bile dinledi de anca 2. Celse kabul etti. Dilekçenin ona tebliğ olması bile 10
Günden fazla sürer.

O da öyle kolay değil, ki protokol imzalattım diyor. Ben yaptım daha ömce dediğiniz şeyi, hakim tanık bile dinledi de anca 2. Celse kabul etti. Dilekçenin ona tebliğ olması bile 10
Günden fazla sürer.
Hanımefendi ben avukatım. Bazı durumlarda olabiliyor.

Çocuksuz, genç yaşta ve kısa sürede boşandığınız için çok şanslısınız. Aldığınız dersleri cebinize koyup bundan sonraki tercihlerinizi ona göre yaparsınız. Eski eşiniz sorumluluk almıyor ve anne ağzına bakıyor. Bu tiplerle evlilik yürütülemez.

Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
Şu an büyük bir ihtimalle annesi onu avutmuştur ve bayram planları yapıyordur eşiniz.Siz de bunu bilerek hayatınıza umutla huzurla devam etmek için kararlar alın ve uygulayın.Allah yardımcınız olsun 🌸

Protokol imzalandı tanıklar olunca boşandık karşı tarafın avukatı vardı

Son düzenleme:
Günden fazla sürer.
Gittik taniklar dinlendi karar verdi boşanılmasına 2 haftada galiba bekleme süresi var itiraz etme ama boşanma oldu karara çıktı

Şu an büyük bir ihtimalle annesi onu avutmuştur ve bayram planları yapıyordur eşiniz.Siz de bunu bilerek hayatınıza umutla huzurla devam etmek için kararlar alın ve uygulayın.Allah yardımcınız olsun 🌸
Ortak arkadaşımız haber verdi boşandıktan sonra arkadaşlarıyla buluşmuş hikaye atmış sosyal medyaya gayet dediğiniz gibi hiç bir şey olmamış gibi davranıyor anne evine dondu zaten evi boşalttı hep

Protokol imzalandı tanıklar olunca boşandık karşı tarafın avukatı vardı

Anlaşmalı boşanmada tanık ne alaka? Siz kendiniz mi dilekçe verdiniz ne dediyse kabul ediyorum diye? Ne ara tanık bile belirlendi?

Lütfen dizi izlemeyi azaltın, sizin dediğiniz şekilde işlemiyor süreç.

Back
X