Boşandım

16 yıllık bir bağımlılık bence
Hersey sana bagli. Her ayrilik bir travma yaratir elbet ama bunun ne kadar surecegi sana bagli.
Her bitisi yeni bir baslangic olarak gorursen, olayi cok dramatize etmezsen daha kolay atlatiliyor.
Oncelikle eski esini takip etme. Onunla ortak gorustugun kisilerin ondan haber getirmesine izin verme, mumkunse ortak kisilerle de gorusme ki daha kolay toparlanasin. Gez toz, evli iken yapamadigin herseyi yap. Turlara katıl, giyin kusan kendine bak, spor yap. Hayatin tadini almaya basladikca daha kolay unutursun. Bu arada kendini hayata kapatma, sosyalles.

deger vermeyip aldatan birinin acısını yaşamak neden?
Çünkü aldatılınca kadınlık gururun inciliyor. Ummadığın dağlara kar yağıyor. Severken sevilmediğini öğreniyorsun. Kurduğun düzen hayallerindekinden farklı çıkıyor. Kandırılmış olmak ağırına gidiyor. Daha saymama gerek yok sanırım. Aldatıldım ya aman neyse olsun deyip geçilmiyor. Sindirmek öyle ha deyince de olmuyor.

Ve
insanların acısını eleştirmek neden?

Aldatıldım,boşandım,bu acı geçecekmi
Ablam ilk esinden aldatma sebebiyle bosandı. Gayet toparladı. İkinci evliliğini yaptı ikinci esini de sevdi baya. Tabi onunla da bazı sebeplerden dolayı anlaşamadılar. Yani demek istediğim unutuluyor. Ablam suan sadece çocuğu icin üzülüyor. Geçer insallah tabi acınızı cekeceksiniz

Canım aldatılan birisi olarak sana diyorum ki geçiyor. Esamesi bile okunmuyor...basta zor acı dayanması güç geliyor. İnsan dayanamayacağım sanıyor.
Nasıl benim basıma geldi diyrosun
Ne yaptım da bunu hakettim diyorsun
Kendinde suc bulmaya bile kalkıyorsun...

Ama vallahi geçiyor. 😊

Acını erteleme, ağlaaycaksan ağla bağıracaksın bağır... Bastırma duygularını.... Duygularının dısarı akmasına izin ver.

İnsan evdeki minnacık bi tuzluğa bile alışıyor kırılınca veya kaybedince aranıyor üzülüyor.. 16sene lik birlikteliğin can yakmaması için insanın taş olması lazım.

Yaşadıkların çok normal... Duyguların hislerin su an içinde bulunduğun durum hepsi çok normal.

Sen gidene değil kendine kalana hisse hiddettirdiğine bunları haketmediğine vs vs bunalra ağlıyor üzülüyorsun. Değmez onun için ağlamaya diyenlere kulak tıka.
Bi halt bildiklerinden değil, teselli etmeyi de bilmiyorlar...
Baskı kurma taş değilsin elbet ağlayacaksın... Üzüleceksin batacaksın cıkacak sın. Dalgalanmalı duygular olacak... Bi bakmıs sın iyi bi bakmıs sın kötü.. Ama yne de iyi olacaksın sonunda.... 😊

Kendine zaman tanı... Kendini sev lütfen... Senin yerinde en yakın arkadasın kardesin vs kim olsaydı sana bunu gelip anlatan değer verip sevdiğin, ona nasıl davranırsın? kendine de öyle davran lütfen...

İnan bana sen değerlisin... Zaman kötü ve bazı insanla rkötü..o kötülerden brisi çıktı hayatından bir iyisi geleceği için bence. Lütfen kendini sev. Sev. Sev...... 🌼🌼🌼

Geçecek. Ben kefilim.
İnşallah çok iyi tanışmalar, flörtler yaşarsın. Hayatın tadına yeniden varırsın. Ama bir tavsiye, lütfen tanıştığın kişiye yaralı, üzgün, kolu kanadı kırık bir kadın olarak görünme.
İnsanlar evlat, ana baba acısını geride bırakabiliyor. Unutmak için sebebin de var. Allah sabrını arttırsın. İnşallah gün geçtikçe daha iyi olursun💕

Amin Allah razı olsun inş yaşadıklarımız günahlarımızın kefareti oluyordur
Amiin canım inşAllah 🤲🏻 İmtihan dünyası, kimi eşiyle kimi çocuğuyla kimi hastalıkla… türlü türlü sınavlar var, belkide aldatılmak içlerinde hafif olanı 🤷🏻‍♀️

Çünkü aldatılınca kadınlık gururun inciliyor. Ummadığın dağlara kar yağıyor. Severken sevilmediğini öğreniyorsun. Kurduğun düzen hayallerindekinden farklı çıkıyor. Kandırılmış olmak ağırına gidiyor. Daha saymama gerek yok sanırım. Aldatıldım ya aman neyse olsun deyip geçilmiyor. Sindirmek öyle ha deyince de olmuyor.

Ve
insanların acısını eleştirmek neden?
Eleştirmek degil soru sormak.cümlenin sonunda? Var anlamış olmanız lazımdı

Teşekkürl
Ablam ilk esinden aldatma sebebiyle bosandı. Gayet toparladı. İkinci evliliğini yaptı ikinci esini de sevdi baya. Tabi onunla da bazı sebeplerden dolayı anlaşamadılar. Yani demek istediğim unutuluyor. Ablam suan sadece çocuğu icin üzülüyor. Geçer insallah tabi acınızı cekeceksiniz
er e
Teşekkürler umarım bende atlatırım ablanıza da Allah kolaylıklar versin

Aldatıldım,boşandım,bu acı geçecekmi
Geçecekk tabiki..
Hatta huzuru yakaladiginizda iyiki diyeceksiniz
Aldatilmayi iciniz yansada kabul gormediginiz icin kendinize olan özsayginizdan ötürü takdir ediyorum..
Hic uzulmeyin hobilerinize isinizw varsa cocuklariniza odaklanin size kendinizi kotu degersiz hissettirsen kimsenin yaninda durmayin

Geçecekk tabiki..
Hatta huzuru yakaladiginizda iyiki diyeceksiniz
Aldatilmayi iciniz yansada kabul gormediginiz icin kendinize olan özsayginizdan ötürü takdir ediyorum..
Hic uzulmeyin hobilerinize isinizw varsa cocuklariniza odaklanin size kendinizi kotu degersiz hissettirsen kimsenin yaninda durmayin
Genel anlamda ailemde dahil çoğunluğun dediği İYİKİ DİYECEKSİN oluyor.İnanın çok uzak geliyor bu söz bana ama birgün o güzel ferah günlere kavuştuğumda burdan herkese yazacağım inş.Desteğiniz için tşk ederim🙏🏻

Genel anlamda ailemde dahil çoğunluğun dediği İYİKİ DİYECEKSİN oluyor.İnanın çok uzak geliyor bu söz bana ama birgün o güzel ferah günlere kavuştuğumda burdan herkese yazacağım inş.Desteğiniz için tşk ederim🙏🏻
Ben Nisan ayında boşandım
İlk boşanma konusu ortaya cıktıgnda ki siddet gördüğüm halde dünyam basıma yıkılmıştı gerçekten nefes alamıyordum yandım Allahım diye ağlıyordum kızım ne olacak diye sızlıyordum
Şimdiyse diyorum ki neden daha önce boşanmadım ?
Hala üzgünüm yuva yıkıldı ortada bir çocuk var bazen yine oturup ağlıyorum ama ilk zamanlara göre çok azaldı bu halim
Daha da iyi olacağım biliyorum zaman bunu nakış nakış işliyor benliğime
Aynısı olacak sadece bol sabır bol dua 🙏🏻

Her şey gibi, geçer.
Hangi acı ilk günkü gibi kalır?
Yasınızı tutun, bitirin.
Yeni hayatınızda mutluluklar.

Ben Nisan ayında boşandım
İlk boşanma konusu ortaya cıktıgnda ki siddet gördüğüm halde dünyam basıma yıkılmıştı gerçekten nefes alamıyordum yandım Allahım diye ağlıyordum kızım ne olacak diye sızlıyordum
Şimdiyse diyorum ki neden daha önce boşanmadım ?
Hala üzgünüm yuva yıkıldı ortada bir çocuk var bazen yine oturup ağlıyorum ama ilk zamanlara göre çok azaldı bu halim
Daha da iyi olacağım biliyorum zaman bunu nakış nakış işliyor benliğime
Aynısı olacak sadece bol sabır bol dua 🙏🏻
Allah razı olsun tşk ler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Acınızı sonuna kadar yaşayın bağırın ağlayın vurun kırın sabredin hiç birşey kalmayaca. Sadece acınızı bastırmaya çalışmayın dibine kadar yaşayın.

Back
X