Boşandım

Şimdi geçmeyecek gibi gelir..
Kolay değil tüm gelecek hayalleriniz bir anda ters düz oldu..
Hayata dair tüm planlarınız hükmünü yitirdi..
İncindiniz, güveniniz ve gururunuz kırıldı..

Hayatınız alt üst oldu..
Ama şemsin bir sözü var
"Hayatım alt üst olacak diye korkma, Bilemezsin belki hayatının altı üstünden daha güzel.."
Ve zaman, şimdi anlamak zor olsa bile inanın gerçekten her acının ilacı..

Bu zamanda kendinizi bol bol yürüyüşe spora verin..

Komedi filmleri izleyip, eğlenceli ve hareketli şarkılar dinleyin..
İmkanınız varsa ebru, el işi gibi hobi kurslarına gidin..
Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmeye çalışın..
Bunlar acınızı kısmen hafifletecek ve zamanın geçmesini sağlayacak..
Ve bir gün bakacaksınız ki bu günler sadece buruk bir tebessümle nadir aklınıza gelen anı olarak kalmış..

Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın ve bol huzur versin..

Acınızı sonuna kadar yaşayın bağırın ağlayın vurun kırın sabredin hiç birşey kalmayaca. Sadece acınızı bastırmaya çalışmayın dibine kadar yaşayın.
İnanın öyle acıyor ki kalbim içimde koca bir yara varmış gibi beynim uyuşuk ama inş geçeceği gün bekliyorum dua ediyorum yeri geliyor ağlıyorum yeri geliyor gülüyorum değmez insanlar için üzülmek ayrı üzüyor ama elimde değil

Şimdi geçmeyecek gibi gelir..
Kolay değil tüm gelecek hayalleriniz bir anda ters düz oldu..
Hayata dair tüm planlarınız hükmünü yitirdi..
İncindiniz, güveniniz ve gururunuz kırıldı..

Hayatınız alt üst oldu..
Ama şemsin bir sözü var
"Hayatım alt üst olacak diye korkma, Bilemezsin belki hayatının altı üstünden daha güzel.."
Ve zaman, şimdi anlamak zor olsa bile inanın gerçekten her acının ilacı..

Bu zamanda kendinizi bol bol yürüyüşe spora verin..

Komedi filmleri izleyip, eğlenceli ve hareketli şarkılar dinleyin..
İmkanınız varsa ebru, el işi gibi hobi kurslarına gidin..
Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmeye çalışın..
Bunlar acınızı kısmen hafifletecek ve zamanın geçmesini sağlayacak..
Ve bir gün bakacaksınız ki bu günler sadece buruk bir tebessümle nadir aklınıza gelen anı olarak kalmış..

Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın ve bol huzur versin..
Allah razı olsun çok tşk ler çalışıyorum akşamlaroda iş çıkışı dediğiniz gibi yürüyüş yapıyorum kızımla geziyoruz ablamla hergün beraberiz onların yanına taşındım yabancı bir şehirdeyim akşamları örgü örmeye çalışıyorum rahatlatıyor ama unutamıyorum özlem kızgınlık hayal kırıklığı tüm duygularım allak bullak anlık değişkenlik gösteriyorum ben bile kendimi tanıyamıyorum dediğiniz gibi zamanla herşeyin hafifleyeceğine sonrada çok mutlu olacağıma inanıyorum inş o günleri göreceğiz

İlk bu yazıyı yazdıktan bu yana 12 13 gün geçmiş. Şuan nasıl psikolojiniz? O güne baktığınızda bugun daha iyidir heralde?
Derin bir acı içindeyim geçen haftam evet sıkıntılı idi sadece cuma günü bir serinlik ve huzur vardı her geçen gün alışkanlıklarımla ilgili farklı bir an geliyor aklıma ve içimi acıtıyor ama inanıyorum zaman geçtikçe yeni hayata alıştıkça eski daha da küllenmiş olacak ve yoluma devam edeceğim etmek zorundayım buraya aylar haftalar sonra girip ATLATTIM ARKADAŞLAR ÇOK MUTLUYUM SİZDE ATLATACAKSINIZ İNANIN diye yazacağım günlerin hayalini kuruyorum ve Allah ın izni ile geçeceğine inancım sonsuz🙏🏻😊Teşekkürler

Derin bir acı içindeyim geçen haftam evet sıkıntılı idi sadece cuma günü bir serinlik ve huzur vardı her geçen gün alışkanlıklarımla ilgili farklı bir an geliyor aklıma ve içimi acıtıyor ama inanıyorum zaman geçtikçe yeni hayata alıştıkça eski daha da küllenmiş olacak ve yoluma devam edeceğim etmek zorundayım buraya aylar haftalar sonra girip ATLATTIM ARKADAŞLAR ÇOK MUTLUYUM SİZDE ATLATACAKSINIZ İNANIN diye yazacağım günlerin hayalini kuruyorum ve Allah ın izni ile geçeceğine inancım sonsuz🙏🏻😊Teşekkürler
Tayini çıkmış bir memur bir öğretmen gibi düşünmeye çalışın. Yanınızda kızınız.
Geçecek az kaldı.
Slow şarkı dinlemeyin.
Geçmiş resimlere bakmayın.
Gezin akşamları, yürüyüş yapın, çay bahçesine gidin.
Kızınız okuyor mu bilmiyorum gündüz onunla gezin. Saksı çiçek alın birşeyler ekin..
Geçecek az kaldı😊

Tayini çıkmış bir memur bir öğretmen gibi düşünmeye çalışın. Yanınızda kızınız.
Geçecek az kaldı.
Slow şarkı dinlemeyin.
Geçmiş resimlere bakmayın.
Gezin akşamları, yürüyüş yapın, çay bahçesine gidin.
Kızınız okuyor mu bilmiyorum gündüz onunla gezin. Saksı çiçek alın birşeyler ekin..
Geçecek az kaldı😊
Çok tşkler gündüz çalışıyorum kızım 9.sınıf öğrencisi ama akşamları vakit geçiriyoruz hafta sonlarını değerlendiriyoruz çok garip duygular bir gün huzur dolu oluyorum ertesi gün aniden bir düşüş yaşıyorum ama geçecek dediğiniz gibi sabirla beklemeye devam her gecenin bir ssabaho var elbet🙏🏻😊

Çok tşkler gündüz çalışıyorum kızım 9.sınıf öğrencisi ama akşamları vakit geçiriyoruz hafta sonlarını değerlendiriyoruz çok garip duygular bir gün huzur dolu oluyorum ertesi gün aniden bir düşüş yaşıyorum ama geçecek dediğiniz gibi sabirla beklemeye devam her gecenin bir ssabaho var elbet🙏🏻😊
Kendini hayata kapatma. Aslında su an hayatında biri olsa onu çoktan unutmustun.
Unutma suresi kişiden kişiye değişiyor, yaşanmışlıkları da bağlı, bir de evlilik süresine de bagliymis. Doğru mu bilmem ama bir yerde okumuştum kaç yıl evli kaldi isen onun yarisi kadar sürüyormuş. Benim de uzun sürmüştü travmalarım. Üç yıl yerde mi gezdim gökte mi bana sorun.
Tülay Kök diye bir psikoloğu videolarını öneriyor buradan bazi kadınlarımız. Bir bakin isterseniz youtube'dan.

Kendini hayata kapatma. Aslında su an hayatında biri olsa onu çoktan unutmustun.
Unutma suresi kişiden kişiye değişiyor, yaşanmışlıkları da bağlı, bir de evlilik süresine de bagliymis. Doğru mu bilmem ama bir yerde okumuştum kaç yıl evli kaldi isen onun yarisi kadar sürüyormuş. Benim de uzun sürmüştü travmalarım. Üç yıl yerde mi gezdim gökte mi bana sorun.
Tülay Kök diye bir psikoloğu videolarını öneriyor buradan bazi kadınlarımız. Bir bakin isterseniz youtube'dan.
Şu an için hayatıma birini almayı asla düşünmüyorum önceliğim kızım ve kendim bundan sonra bir erkeğe güvenebileceğimi hiç sanmıyorum ama zaman ne gösterir onuda bilemem.Geçen ay babasının yanına giden kızım babasının sevgilisi ile mesajlaşmalarını görünce bütün diyaloğunu kesti onunla ve 3 haftadır görüşmüyolar.Ayrılık sonrası kalbi yaralı iken bir başkasına karşı birşeyler hissetmek yada acısını unutmak için bu tarz ilişkilere girmek ancak boşadığım adam gibi karakterden noksan insanlara yakışır diye düşünüyorum.Diğer konuda haklısınız elbet zaman kişiden kişiye değişir ama ben 16 yıl evli kaldım yarısını düşünemiyorum🤦🏻‍♀️Şu aralar İzzet Güllü yü dinliyorum ve ilk günlere göre daha iyi hissediyorum tavsiyeleriniz ve yorumunuz için tşk ederim.Dediğiniz videolarıda dinleyeceğim🙏🏻

Aldatıldım,boşandım,bu acı geçecekmi
Geçecek 🤗 hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor şükür. Zaman alıyor, kolay olmuyor ama geçiyor. Ne kadar süreceği size bağlı. Oturup sürekli düşünmek içinden çıkmayı zorlaştırıyoe. Bu süreçte sürekli birşeylerle meşgul olun. Size keyif verecek herhangi birşey. Veya çmcesinde ufak bir tatil. Sonra ayağa kalkıp yola devam etmek gerekiyor. 🤗

Aldatıldım,boşandım,bu acı geçecekmi
Geçer geçer. Bende erken yasta evlenmiştim, aldatıldım türlü türlü şeyler yaşadım ve sonunda boşandım. Sonra yeniden aşık oldum yeniden ayrıldım.. Aradan yaklaşık 10 yıl geçti sonra yeniden evlendim. Kendinizi çok yıpratmamaya çalışın meditasyon yaparsanız faydasını görürsünüz. Geçmiş olsun

Back
X