Bosandım

mervekaranfil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
887
-209
28
11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altın istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu annesinin sozunden çıkmıyordu hiç bir şekilde neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve ilgiyi tamamen kesti benden sanki evde hizmetçi gibiydim ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır pskolojikman çöküntüdeyim lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sanki 😞lutfen ablalarım akıl verin bana

11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altık istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sanki 😔
Allah imtihanını kolay etsin. İnsanlar ne kadar kolay ah alabiliyorlar artık biliyorum çünkü insani duyguları kalmamış.
Canın yanacak,hic gecmeyecek sanacaksın ama unutma bu bir süreç bundan 1 ay sonra daha farklı 3 ay sonra cok daha farklı olacaksın. Mazlum olan sen isen sonunun güzelliginden de emin ol..
Sen bu olaydan elbet temizlenmis bir sekilde çıkacaksın da ben onların halinden korkarım bakalım nasıl bir son bekliyor olacak.

Allah imtihanını kolay etsin. İnsanlar ne kadar kolay ah alabiliyorlar artık biliyorum çünkü insani duyguları kalmamış.
Canın yanacak,hic gecmeyecek sanacaksın ama unutma bu bir süreç bundan 1 ay sonra daha farklı 3 ay sonra cok daha farklı olacaksın. Mazlum olan sen isen sonunun güzelliginden de emin ol..
Sen bu olaydan elbet temizlenmis bir sekilde çıkacaksın da ben onların halinden korkarım bakalım nasıl bir son bekliyor olacak.
tam bugun evlendim tam bugun bir dugun kornası duysam kulaklarımı kapatıyorum dugun gorsem aglıyorum😕

Sevdigin bir kaç insanla birlikte bir boşanma kutlaması yapabilirsin absürt gelebilir ama ters psikoloji yani kesinlikle yeni sayfa kutlanmalı eskinin enerjisi gider. Rihanna'ya soruyorlar nasıl böyle güçlü olabildin hep, mış gibi yaptım diyor bi röportajında hakikaten çok şey yaşadı mesela. Mış gibi yapınca bi süre insanın akışı değişiyor....

Biraz daha zaman tanı kendine, geçecek bitecek.

Şükretmelisin ki daha fazla zaman kaybetmedin. Herkesin ailesi var ama eşle aile olmayı farketmiş bir adamla ömür geçmez.

Ne güzel elinizde bir mesleğiniz var, kendi ayaklarınız üzerinde durabilirsiniz. Bu süreçte yakın arkadaşlarınız ile biraz kafanızı dağıtıp hayattan zevk almayı deneyin.

11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altın istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu annesinin sozunden çıkmıyordu hiç bir şekilde neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve ilgiyi tamamen kesti benden sanki evde hizmetçi gibiydim ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır pskolojikman çöküntüdeyim lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sanki 😞lutfen ablalarım akıl verin bana
Demek ki sevgisi işlerini yoluna koyana kadarmiş. O size bir iyilik yapip kendinden kurtarmiş sizde onu takmayin mesleginiz varsa bir isiniz varsa kendinizi işinize verin eğer yoksa bir iş bulup kendi ayaklarinizin uzerinde durun. Ölenle ölünmez diye bir laf vardır,gömün gitsin yoksa yiprandiginizla kalacaksınız

Yaşayacağınızı yaşamışsınız zaten ve boşanma olduğu için bu defter kapanmış. Ancak siz arkanıza bakıp ah vah etmeye devam ettikçe geleceğinizi de karartıyorsunuz.

Bu kadar çöküntüde olan biri bence destek almalı. Neyi bekliyorsunuz bunu anlayamadım? belli ki kendiniz çözemiyorsunuz. Nedir kulak kapatmak falan bu kadar kurban psikolojisine girerseniz mesleğinizi nasıl yapacaksınız?

Söylemesi çok kolay ama hayal kur. Hiçbir şeyi kafana takmadan hayal kur. Çok mutlu olduğunu düşün, kocandan çok daha iyi biriyle evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu düşün. Bir arkadaşım yaptı bunu. Hala sevdiği eski erkek arkadaşının ciddi bir ilişkisi olduğunu öğrendi ve hatta kızı tanıyordu. Sonra haya kurdu. Özellikle de uyurken. Bir süre sonra hayatına eski sevgilisinden çok daha iyi biri girdi. Dene gitsin. Ne kaybedersin?

Iyi de bu 1 sene içinde ne oldu da boşanma kararı alındı ? Adam size neyi gerekçe gösterdi ? Bir yıldır herşey çok güzel , aşk dolu ,mutlu bir yuvanız vardi da birden ben boşanmak istiyorum mu dedi ? Ne oldu ? Çünkü benim de bir arkadaşım var , evlilik eşiğinden döndüğü adama etmediği beddua yok " beni ortada bıraktı , duygularımla oynadı ,işler ciddiye binince g.tü yemedi " vs vs neler neler ama ben arkadaşımı biliyorum yani , adamı kendinden soğutmak için yapmadığı şey kalmadı , adam en sonunda illahlah edip , bitsin dedi ve birdaha da arkasına dönüp bakmadı 🤷‍♀️

Iyi de bu 1 sene içinde ne oldu da boşanma kararı alındı ? Adam size neyi gerekçe gösterdi ? Bir yıldır herşey çok güzel , aşk dolu ,mutlu bir yuvanız vardi da birden ben boşanmak istiyorum mu dedi ? Ne oldu ? Çünkü benim de bir arkadaşım var , evlilik eşiğinden döndüğü adama etmediği beddua yok " beni ortada bıraktı , duygularımla oynadı ,işler ciddiye binince g.tü yemedi " vs vs neler neler ama ben arkadaşımı biliyorum yani , adamı kendinden soğutmak için yapmadığı şey kalmadı , adam en sonunda illahlah edip , bitsin dedi ve birdaha da arkasına dönüp bakmadı 🤷‍♀️
ne yani bir yıl boyunca idare ettik kolejde çalıstık hep idare edin diye diye onrumu yediler tabi atanınca bir yeri kalktı boşandı hersey para yani

Kendinize değer vermekle başlayın işe. Onlar sizi kaybettiğine üzülsün. Hayatta herşey imtihan. Bu, hem sizi uzenlerin imtihanı hem de sizin imtihanınız. Bundan da alacağınız bir ders vardır mutlaka. Herşey Allah tan geliyor, siz dersinizi alıp yeniden başlayacaksınız. Dünyaya bir kere geliyoruz. Bu hakkımızı da birilerine köle olarak, birilerinin arkasından ağlayarak harcamak kendimize yaptığımız en büyük haksızlık bence. Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

ne yani bir yıl boyunca idare ettik kolejde çalıstık hep idare edin diye diye onrumu yediler tabi atanınca bir yeri kalktı boşandı hersey para yani
Gerçekten anlamaya çalışıyorum..siz evliliğinizde birlikte çok mutluyduydunuz..herşey yolundaydı ..ama eşiniz atandığında (adama milli piyango çıkmamış ki alt tarafı devlet memuru olmuş) birden sizden boşanmak istediğini mi söyledi?

Sizi kullanmış.... Çünkü ikiniz de parasal olarak oturmamış olarak evlenmissiniz. Dedi ki demek ki bu beni seviyor beni idare eder. Nasıl ki atandı ise dengeler degisti. Sen o yana ben bu yana oldu. Sana mı bakacağım oldu. Çünkü seni zaten yük olarak gördü. Öncesinde sadece onun yüküne ortak olan biriydin. Sen sadece madde idin. Annesi de oğlunun kafasında olduğu için yalnız kaldın. Burada senin tek bir suçun var. Güvenmek. Herkesi kendin gibi zannetmek. Kocan da olsa her şey olabilir gözüyle bakılmalı. Alma verme dengesi korunmalı. Ama insan çok sevince. Karşındaki mutlu olsun diye kendinden taviz veriyor. Tek kanatla uçmaya çalışıyor. Sonra çakılıyor

Sizde atandınız mı? Maddı durumunuz varsa önce terapi alın. Kurslara gıdın. Gezin. Kıtap okuyun. Fılm ızleyın. Game of thrones ızleyın. Bu sürecte en az hasarla cıkmays calısım. Çünkü beynı oraya verdıgınızde çıkılmaz bır yol alıyor. Sonra geçecek demıcem ama daha ıyı olucaksınız. Bı yerde iz gıbı kalıcak. Allah büyük. Merak etmeyın.

8 Eylül’de boşandım. 8 Eylül’de de evlenmiştim. Tam 10 yıl geçirdik beraber. Bir de kızım var. Mutlu ve sorunsuz bir evliliğim var gibi gelirken son birkaç ayda öyle sorunlar yaşadım ki anlatamam. Geçirdiğim 10 yılıma bedel oldu.
Süreç çok zor. Alışkanlık hemen bitmiyor yara daha çok yeni.
Ama zamanla iyileşeceğiz. İyileşmek için cabalayın. Dışarı çıkın gezin sevdiğiniz arkadaşlarınızla buluşun. Kendinize farklı bir uğraş bulun.
Ben düşünmemeye çalışıyorum. Güçlü durmaya çalışıyorum.
Kızımla vakit geçiriyorum bol bol. Dans okuluna yazıldım mesela sırf başka bir uğrasım olsun diye. Kitap okuyorum bol bol.
Siz de deneyin mutlaka acınızı azaltacak. Bir saat bile olsa farklı bir şey düşünebileceksiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Söylemesi çok kolay ama hayal kur. Hiçbir şeyi kafana takmadan hayal kur. Çok mutlu olduğunu düşün, kocandan çok daha iyi biriyle evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu düşün. Bir arkadaşım yaptı bunu. Hala sevdiği eski erkek arkadaşının ciddi bir ilişkisi olduğunu öğrendi ve hatta kızı tanıyordu. Sonra haya kurdu. Özellikle de uyurken. Bir süre sonra hayatına eski sevgilisinden çok daha iyi biri girdi. Dene gitsin. Ne kaybedersin?
Ben buna çok inanıyorum. Olumlama günlüğüm var,hayal panom var. Yıllık dilek listem. Affettigim kisilerle bag kesme meditasyonu yaparim. Dilediklerimin Çoğu da oldu %80. Eminim.bir gün o hayal ettigim hayat arkadasina da kavusacam biraz daha yogrulmam gerekiyordu sanirim👍

Galiba siz atanamadiniz.O atandi ve siz zayif tarafiydiniz.İlk iş sizden kurtuldu.Simdi ana oğul devlet memuru gelin ariyorlardir.
Siz parasizligini , yokluğunu çekmişsiniz o yüzden kiymetiniz olmamış.Sizi yargilamiyorum konularımi okursaniz 15 yıllık ex esin bana yaptıkları yaziyor.Bu hayatta Başınıza ne gelirse insan olup insan gibi davranmaktan geliyor.Herseyin en pahalısıni aldirip avm.lerden kuaförlerden çıkmasaydiniz kıymetinizi bilirlerdi.Malesef bu dünya böyle.
Üzülmeyin demiycem.Üzülün ,ağlayın, bu acı kolay geçmiyor.Ama Allah büyük, size yaptıkları yanlarina kalmaz.

Kpss calis. dershaneye git imkan varsa .kütüphaneye git .bol bol insan icine cik insanlardan kacma sakin hayat güzel senin baktigin açıdan önemli. Kac yillik ilişkiler bitiyor 20 30 yillik emekler bitiyor aldatma ile neler neler atlatiyor insanlar..Allah sağlık versin gerisi boş ve
İnsanın kaderi kendi bakış açısıyla ilgilidir

Kpss calis. dershaneye git imkan varsa .kütüphaneye git .bol bol insan icine cik insanlardan kacma sakin hayat güzel senin baktigin açıdan önemli. Kac yillik ilişkiler bitiyor 20 30 yillik emekler bitiyor aldatma ile neler neler atlatiyor insanlar..Allah sağlık versin gerisi boş ve
İnsanın kaderi kendi bakış açısıyla ilgilidir
Çok doğru aynen böyle bence de üzülme Allah büyük kimsenin acısı kimse de kalmaz. Size yaptıkları yanlarına kalmasın.

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X