Boşandım

Aramızda tam 13 saat mesafe var kızını görmek için 2 haftada bir bunu yapması gerekir ben zaten göremedin diye bulundugumuz yerden tasındım birazda bu yüzden vicdan yapıyorum sanırım ama en doğrusu böylesi yoksa bebek orda daha cok alışacaktı. Unutmayın türkiyede yaşıyoruz ve maalesefanayasa kuralları gereği 7 yaşında bir bireye anne ile mi baba ile mi kalmak istiyorsun diye sorduklarında anne veya baba önüne dünyalarıda sermiş olsa hukuken ona mükemmel şartlar sağlıyorda olsa çocuk ne derse o oluyor bizzat kuzenimin 3 yıldır süren velayet davası var anne 1 yasından 8 yasına kadar maddi manevi her türlü desteğini verdi ama cocuk babasının tehtidi ve rahat yetiştirmesi gereği babasını tercih etti şuan 6.sınıf ve inanın okuma yazmayı zor biliyor ne cocuk toparlanabilir bu saatten sonra ne anne baba sırf cahilliği sevebiyle cocugu kullandı. Bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yoksa maddi manevi hiç bir şekilde ona ihtiyacım yok mesleğim var evim var her türlü şartları sağlayabilirim aile yapısı olarak tamda ileride kızımı doldurup kandırıp yanlarına çekme ihtimali olan tipler dilerm öyle bir gün olacaksa ben bu hayatta olmam çünkü kızımı almasına dayanamam onca yıldan sonra hele..

Barışmayın. Babaya daha yakin bi yere taşınabilirsiniz.
Babayi cocukla cezalandirmanin faturası cocuga kesilir. 13 saat uzakliga keyfi tasinmaniz cok yanlis. Erkekler kendi keyiflwrinin pesinden gitmeye daha musaitler. 3-5 gelir, sonra cocugun peşini birakir. Hele birde evlenip yeniden cocuk sahibi olursa sizin cocugunuza gösterilmeyen ilgi icin pisman olursunuz.

Back