Boşandım

saplanti

Bu da geçer arkadaş
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
233
32
323
Muğla
Bende boşandım, geride maddi manevi bir enkaz kaldı sanki. KEndimi nasıl toparlayacağımı da bilemiyorum. Doktora gittim, depresyona girmişim, hiçbir şey istemiyorum artık hayattan, kendimi öylesine yalnız hissediyorum ki! Ne yapacağımı bilmez haldeyim. İş başı yaptım serbest çalışıyorum, meslek önemli değil. Bazı insanların asıldıklarını farkettim ne yapmalıyım onu da bilemiyorum.
Sürekli durup durup gelen ağlama nöbetlerim var. İçim sürekli fokurdayan bir kazan gibi...
Sadece boşanmak değil beni üzen.
Neden kendimi böylesine yalnız ve çaresiz hissediyorum ki
Çok mutsuzum, şükretmeliyim evet halime. Çocuğum yok. Ailem destekçim her zaman. Ama bu değil kalbimdekiler. İçim içime sığmıyor sanki, her an patlayacakmış gibi. Dayanamıyormuşum gibi geliyor artık. Güçlü kadın deyip duruyorlar ama değilim. Çok yalnızım, çok çaresiz... Allah ım yardım et...

üzülme canım hayırlısı olsun herşey biz insanlar için dünyada tek boşanan insan sen değilsin çalışma hayatına dvm et kafan dağılır

kolay değil türkiyede dul olmak..

hakkında hayırlısı olsun asılanlara karşı dik durmalsın geçecek hepsi merak etme ama doktor desteğini ihmal etme

hiçbir şeye dayanacak gücüm kalmamış gibi şu anda. Kafamı bir türlü toparlayamıyorum. Her şeyden vazgeçmiş bir haldeyim sadece...

hepsi geçicek canım hiçbir acı taze kalmaz,küllenecek,yaran sarılacak.
bugün seni kahreden şeyler birgün gelecek nokta halini alacak.
sen yaradana sığın bol bol dua et için ferahlasın ve sadece sabrett
allah yardımcı olsun kardeşimm

hiçbir şeye dayanacak gücüm kalmamış gibi şu anda. Kafamı bir türlü toparlayamıyorum. Her şeyden vazgeçmiş bir haldeyim sadece...

cnm benim hiç üzülme bak çocuk yokmuş ailende arkanda...

arkadaşlarınla gez toz...

asılmaya kalkanlara yada farklı amaç için yaklaşanlarada haddini bildirirsin nolcak hiç korkma o gerizekalılardan..

3-5 tane beyinsizin tadını kaçırmasına izin verme...

gerçekten hayat çok güsel ve yaşamaya değer :)))

geçmiş konunuzu okudum
çocuğunuz olmadan o adamdan yakayı kurtardığınız için,
aileniz size destek olduğu için
öyle şanslısınız ki..

Allah yardımcınız olsun ve zaman en güzel ilacınız olsun..

Bunları yaşaman çok doğal canım, zaman herşeyin ilacı belki biraz zor olacak ama herşeyde bir hayır var, emin ol kaybettiğin ne varsa Allah daha güzelini karşına çıkaracaktır inşallah.

üzülme cnm bi 6 ay kadar geçsin sende unutucaksın

iş yerinde keşke boşanacagını yada evlilik geçirdiğini söylemeseydin

ozama işin daha kolay olurdu zoru bir dönem bekliyor seni

acı ama gerçek birtanem

yaşayan bilir

geçmiş olsun diyelim...yeni bir hayat seni bekliyor...herşeyi senin duruşun belirleyecek...takma kafana herşeyin altında başka anlamlar arama...kendini sev..kendine iyi davran...alışma dönemindesin inan iyi ki ayrılmışım diyeceğin günler çok yakın...

zaman herşeyin ilacı canım kendini sıkma
tekrar yüzün gülecek emin ol
unutmaya çalış kndine meşgale bul oyalanacak bişeyler yap
Allah yardımcın olsun

Sular bulanmadan durulmaz. Hic kimse caresiz kalmadikca icindeki cevheri ortaya cikaramaz.

Elbette guclusun elbette yepyeni umut dolu bir hayat seni bekliyor.

Cok normal nefes alamadigini hisstetmen, sana son cirpinismis gibi gelen kanat cirpislarin. Koca bir devri kapatip yenisini aciyorsun kolaymi tatlim. Bedenine beynine zaman vermelisin uzuntulerini yasasinlar.

Bir sabah uyandiginda herseyi unutacaksin kendin bile buna sasacaksin. Oyle olmazsa hepimiz bir yerde tikanirdik hayatta kimse kalmazdi zaten. Sabret canim dua et. Ne guzel ailende yaninda.

İnsallah gonlunde kalan tum eksiklikleri verir sana bu hayat.

zamanla herşey düzelir hayatın da aklın da duzene girer hiç merak etme, yeter ki sen iste önünde kocaman bi hayat var bunun bılıncinde tadını çıkar önce kendinde biter iş huzurluyum mutluyum de, oyle olmak için de canın ne istiyorsa yap kendı kendıne terapi yap en iyi çözüm bu insallah rahatlığa kavuşursun..

normalde bosanmalara karsıyım eften püften seyler için.... ama senın meselen baya cidiiymiş....saygı yok,sevgi yok, yada bitmiş... bu ne köle hayatımı........iyiki bosanmıssınnn dıyebılırım... unutma sen cok degerlısın... hayatta sen kendıne deger vermessen kımse vermez... bosanarak kendıne verdıgın degerı gösterdın canım... hayatına devam ederek te bunu göster... mutluluk ve saglık dılerım.... zamannn tum acılar siiler süpürür... ne acılar unutulmadıkı.................

buda geçecek göreceksin. Rabbim sabrını versin...

yalnız bşeye aklım takıldı bu yazı(konu) bir kaç gün önce açmışmıydın yoksa ben mi bir kaç gün önce okudum sanıyorum ,
ama konu düm açılmış yazıyor , bana okadar çok daha önce okumuştum gibi geliyorki , nolmuş nezaman açıldıysa diyen olacak sadece beynim bana oyunmu oynuyor gibi meraka girdim sormak istedim

arkadasimiz ne kdr guzl yazmis: bunu sozunu cok ama cok begendim Bedenine beynine zaman vermelisin uzuntulerini yasasinlar. gercekten dogru ve anlamli soz cunku insan yeni sayfa acmak icin geridekini cevirmesi lazim yani yureginin iyi olmasi icin aciyi cikartmasi lazim.. bana bazen oyle bir hal geliyor ki icimden aglamak geliyor, agladiltan sonra rahatliyrm heleki caresizliklere burununce...

bugunler gececek canım emın ol .
hıc bırsey sonsuza kadar degıldır .
ve bu acının da suresı dolacak .
Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…